Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Majkosia

naturalne metody leczenia -ziołolecznictwo!!!!

Polecane posty

wypróbowałam na sobie pomogło.tylko zioła działają skuteczniej niz leki,bo jak sie bedzie stosowac dłuzej to jest 100% ze sie wyzdrowieje a nie tylko zaleczy chorubsko!!!!

Gość kajaa566666666666
Ja wlasnie rozwazam taka alternatywe.Czy mozesz napisac cos wiecej o swojej kuracji ziolami ,jakie mialas problemy? Ja mam nawracajace zapalenia przydatkow, oraz problem z II faza cyklu.Dostalam Duphaston o d 16 dc,ale chce zastosowac mieszanke nr 1 o.Klimuszki...Chce zajsc w ciaze,ale nie bedzie to chyba latwe :-((((

Kaja jak chcesz to zadzwoń do mnie 0-606-763-978 mieszkam w łodzi ale jak cos to powiem Ci gdzie i do kogo zadzwonic aby odrazu wziąsc sie za Twe ewentualne leczenie i aby pomóc Ci zajsc w ciaze i urodzic zdrowe dzidzi!!!bo to w tych czasach często jest cudem!!!mam na imi AGNIESZKA dam Ci wszystkie mozliwe namiary jakie znam,aby Ci pomóc.pAPATKI

Mieszanka jest dobra ale to co ja Ci polecam jest super.bo przysfaja sie od80 do 98 % do organizmu.zalezy od metabolizmu człowika.a zioła Ojca Klimuszki niestety tylko od 20% do 40% zadzwon lub na e-mail napisz bo na forum nie chce dawac telefonów lekarzy żeby nikt o dziwnych pogladach nie robił sobie jaj.rozumiesz chyba bUZKA

Gość jdksdlsjhd
znacie jakieś zioła na hyperprolaktynemię?

Gość jozefinka
cd

Gość poczytuje was od czasu
podnosze

Gość no future
No i gdzie ta likwidacja , pewnie sobie poszla, tam gdzie swinska i ptasia grypa, i inne medialne akcje ;)

Gość draże z biedronki
u nas są może ze 2 3 sklepy tylko na spore miasto a aptek z 500 teraz to ja nie wiem

Gość Nati2214
Ja się zgadzam z tym że ziołolecznictwo pomaga, jeżeli nie umiecie sami zbierać ziół bądź wam się nie chce to polecam stronę http://zielarzradzi.pl można tu kupić mieszanki ziołowe za bardzo małą kwotę.

Gość gość
Polecam Trea - Centrum Medycyny Naturalnej i Odnowy Biologicznej w Warszawie. W ośrodku przyjmują najlepsi z najlepszych. www.trea.pl

Gość dorkaa

mnie ziołolecznictwo od dawna interesuje dlatego zapisałam się na zajęcia w WSEiT "Ziołolecznictwo z kursem towaroznawstwa zielarskiego" i nie mogę się już doczekać aż się zaczną