Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sklep z odzieżą

Mój własny interes-BUTIK Z ODZIEŻĄ...

Polecane posty

Gość agniesia0588
oyey ja musiałam przed sklep wystawić kilka manekinów i dopiero wtedy ludzie zauważali, że jest tu sklep z odzieżą tak samo reklama nad wejściem, jest to dobre dla kierujących pojazdami, bo oni ledwo co zauważą kartkę powieszoną na oknie czy drzwiach. Tak samo z dodatkami, mam ubrania tanie, ale i kolorowe apaszki, kolczyki. Moja zasada: mam biżuterię zaraz na ladzie, pakując osobie ciuchy do torebki i wyliczając robię to w miarę spokojnie i nie spieszę się i w tym czasie klient ogląda sobie kolczyki i zawsze coś tam jeszcze dodatkowo dobierze:D Mam też w sprzedaży kosmetyki typu lakiery do paznokci i to też przyciąga uwagę.

Gość marlen67
Witajcie! jestem osobą bezrobotną myślę o założeniu własnego butiku z odzieżą xxl lub stanąć na bazarze .Może ktoś podpowie mi co w dzisiejszych czasach bardziej się opłaca i który biznes bardziej pewny ? Gdzie można fajną odzież w dużych rozmiarach młodzieżową i nie tylko nabyć niedrogo.Czy w tej Wólce kosowskiej można dostać dużą rozmiarówkę ? Za odpowiedź dziękuję .

Gość lancelot
Moje drogie jesli chodzi o sprzedaż i ekspozycje towarowa to: Ludzie musza na pierwszy rzut oka zobaczyc co macie najlepszego i najtanszego takie czasy najlepsza forma jest wystawienie manekinow lub wieszaków okragłych i danie na nich cen np wszystko od 19.90 ludzie musza widziec CENE sama przecena 50 % czy 20% nie da takiego efektu jak cena. To moje spostrzezenia jesli zaś chodzi o rzeczy, wólka kosowska jest fajnym miejscem jesli chcecie miec rzeczy tanie ale i kiepskiej jakosci i takie jakie maja wszyscy . Z racji likwidacji sklepów i przenoszenia magazynów mamy w swojej ofercie wyprzedaż odzieży jesień zima płaszcze kurtki spodnie bluzy tshirty spodnice rzeczy sportowe i eleganckie w calej rozmiarowce popakowane w extra cenach .... wtsepnie zapraszam na allegro mamy dwa konta dopiero ruszamy ze sprzedaża : http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=17570245 i http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=11508224 Posiadamy okolo 130 tys szt odzieży młodzieżowej i damskiej jak i kurtki meskie :) Sprzedaż hurtowa i detaliczna SUPER CENA Zapraszam w razie pytan sluze pomoca Sylwia biuro@3style.com.pl

Gość lancelot
Moje drogie jesli chodzi o sprzedaż i ekspozycje towarowa to: Ludzie musza na pierwszy rzut oka zobaczyc co macie najlepszego i najtanszego takie czasy najlepsza forma jest wystawienie manekinow lub wieszaków okragłych i danie na nich cen np wszystko od 19.90 ludzie musza widziec CENE sama przecena 50 % czy 20% nie da takiego efektu jak cena. To moje spostrzezenia jesli zaś chodzi o rzeczy, wólka kosowska jest fajnym miejscem jesli chcecie miec rzeczy tanie ale i kiepskiej jakosci i takie jakie maja wszyscy . Z racji likwidacji sklepów i przenoszenia magazynów mamy w swojej ofercie wyprzedaż odzieży jesień zima płaszcze kurtki spodnie bluzy tshirty spodnice rzeczy sportowe i eleganckie w calej rozmiarowce popakowane w extra cenach .... wtsepnie zapraszam na allegro mamy dwa konta dopiero ruszamy ze sprzedaża : http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=17570245 i http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=11508224 Posiadamy okolo 130 tys szt odzieży młodzieżowej i damskiej jak i kurtki meskie :) Sprzedaż hurtowa i detaliczna SUPER CENA Zapraszam w razie pytan sluze pomoca Sylwia biuro@3style.com.pl

Gość olap.
Twoja oferta może jest dobra dla sprzedaży w detalu, ale hurtowo- wybacz- nie widzę, że mogłąbym na tym zarobić:(

Gość lancelot
Ceny jakie widzisz sa cenami w detalu, prowadzimy rowniez sprzedaz Hurtowa a wiadomo ze wtedy ceny sa zgoła inne kwestia ilości.

Gość Monster High
Jeśli prowadzisz sklep z odzieżą dziecięcą mamy super ofertę . Jesteśmy jedynym w Polsce importerem butów Monster High, produktów których nie trzeba reklamować, każde dziecko o nich słyszało i których treaz sprzedaż to podstawa każdego sklepu dziecięcego. Oferta dostępna tylko u Nas. oferujemy też odzież z Monster High oferta na e-mail

Gość lena9.3
witam, dzisiaj wybieram sie po towar i wacham się pomiędzy wólką kosowską a łodzią. Mógłby mi ktoś doradzić gdzie warto jechać, gdzie są ciekawsze rzeczy jeśli chodzi o kolekcje jesienną. ? Przyznam, że interesuje mnie głownie firma edan, gdzie jest duzy wybór spodni i zakietów a oni znajdują się w łodzi, natomiast jesli chodzi o ceny taniej raczej jest w wólce. Lub zna moze ktos ta firme Edan, i orientuje sie jaki jest tam przedział cenowy ?

Hej Orientujecie się może czy w Primarkcie w Berlinie mogę kupić coś w większej ilości na fakturę?

Gość Ciążówka
Witam likwiduje sklep z odzieżą ciążową .Może ktoś jest zainteresowany manekinami i odzieżą od 20 zł sztuka.

Gość agniesia0588
Ciążówka musisz przemyśleć cenę manekinów, ponieważ ja sama niedawno kupowałam NOWE manekiny za 19zł.

Gość ecie plecie
Witam Dziewczyny pomocy. Musze zrobic etykiety zewnetrzne na kilku szt kurtek zimowych. Kiedys byl juz chyba taki watek ale nie wiem na ktorej stronie tego szukac. Nie wiem jak taka etykieta ma konkretnie wygladac? Mam zamiar spisac warunki konserwacji z innch szt ubran (zgodnoc z wszywkami musi byc). Ale nie wiem jaki adres wpisac odpowiedzialny za wprowadzenie towaru na rynek? Moge wpisac swoje dane?????? I to jest wlasnie moje pytanie. Bardzo mnie to meczy i zastanawia poniewaz bede miala kontrole Inspekcji Handlowej. A tak na marginesie mial juz kiedys taką kontrol? jak ona wyglada? Pytają sie o gasnice np? ale o nośność półek na ktorych stoi towar?? Mam maly sklep - a wyczytalam że taka kontrol trwa od kilku dni do paru tygodni. I takie jeszcze jedno pytanie troche takie hmm... musze udostępnic im np toalete? :)Korzystam z toalety włascicielki i nie mam jej ujętej w umowie. :) Prosze o szybką odpowiedz najlepiej dzisiaj :):)

Gość do ecie plecie
A skąd wiesz że będziesz miała kontrole Inspekcji Handlowej ? Oni się wcześniej zapowiadaja czy jak ?

Możecie mi podpowiedzieć odnośnie tego Primarka? Z góry dziękuję.

Gość do Ciążówka
Napisz skąd jesteś, przynajmniej jaki region Polski bo JAK Z NIEDALEKA TO MOŻE SIĘ ZAINTERESUJĘ TWOJA OFERTĄ. Ale ceny musiałyby być naprawdę atrakcyjne. Podaj może jakiś namiar tro porozmawiamy.

Gość wawaaaaaaaaaaaaa
/jakie kolory są najmodniejsze tej jesieni? czy rzeczy w kolorze granatowym dobrze się sprzedają?

Gość ecie plecie
tak- zapowiedzieli. Przyslali pismo o wszczeciu kontroli. odpowie mi ktos na moje pytanie zadane wyzej?

Gość wyrocznia24
lena9.3 - ja bym jechała do wólki kosowskiej, ceny znacznie niższe, a jak już poznasz lepiej miejsce to będziesz wiedziała od kogo Ci najwygodniej kupować na najlepszych warunkach. ja już detalicznie sprowadzam niektóre rzeczy, ale wiadomo - to wynika z uprzejmości sprzedawcy, nie każdy się godzi na coś takiego.

Gość zpasją
Witajcie, przygotowuję się do otwarcia sklepu w ramach projektu własna firma, robiłam rozeznanie konkurencji i powiem szczerze ,że nie dziwi się że rynek małych sklepów upada, żadna przyjemność robić zakupy w ciasnych sklepach gdzie wieszaki uginają się od ciuchów i nic nie widać- po prostu nie ma na czy oka zawiesić. Dużo się mówi o visual merchandisingu i wielka szkoda że tak mało ludzi to wykorzystuje w swoich sklepach. Mój butik będzie inny:)

Gość :-)---)
Na pewno będzie inny :-) Jak nie będziesz miała utargów i nowego towaru co 2 dni, dużego wyboru odzieży, dodatków i mega promocji,rabatów to na pewno przetrwasz. i jeszcze mały czynsz. zyczę Ci jednak powodzenia, do tej dziewczyny do inspekcji nadlowej, napisz po prostu @ do inspekcji w innym miescie, napisz że otwierasz sklep i chciałabyś to wszystko wiedzieć. Będziesz miała wiadomość z pewnego źródła i przede wszystkim praawdziwą. Dziwne to że masz kontrolę, nigdy z czymś takim się nie spotkałam, chyba że ktoś cię przeskarżył.

Gość p-u-d-i
wszystkim zainteresowanym zakupem nowych kas fiskalnych polecam profesjonalną sieć sprzedaży http://centrumkasiarzy.pl/ - punkty sprzedaży na terenie całego kraju, również w Warszawie

Gość zpasją
wiem ,że nowości i promocje są ważne Ale dostawa co dwa dni.. w sumie to zależy od ilości klientów. Zakładałam kupno towaru raz w tygodniu -ale ten temat też można rozwiązać są hurtownie internetowe i zawsze można zrobić raz w tygodniu większe zakupy i wystawić etapami:) wrażenie nowości gwarantowane. Ty stosujesz taką strategię w swoim sklepie i się sprawdza?

Gość do Ciążówka
jestem zainteresowana odkupieniem, prosze o kontakt : ebja@interia.pl pozdrawiam

Gość agniesia0588
zpasją mój sklep odzieżowy też miał być super fajny, ale nie jestem teraz w stanie wszystkiego od razu zrobić: przyjąć dostawę, wycenić, powiesić, znaleźć coś w internecie i tak schodzi się z tym tydzień aż do następnej dostawy, którą robię przynajmniej raz w tyg a powinnam więcej. Także moje okno wystawowe, które miało być takie pomysłowe nadal świeci pustkami. Ale coś w tym jest, że głównie przyciągają rabaty i niskie ceny a już najlepiej jak byś wystawiła wszystko po 1zł to dopiero by tłumy waliły drzwiami i oknami. Bo wszyscy teraz się dziwią dlaczego wszędzie jest tak drogo. Wiadomo, że hurtowo cena ciuchów wzrosła i my też musimy jakąś marżę narzucić, ale ludziom nigdy nie dogodzisz. Jak na razie mam same bluzki i dodatki, nie brałam żadnego kredytu miałam zaledwie 10tys i sklep wygląda super, ale zawsze znajdą się ludzie co to Ci nawymyślają co trzeba jeszcze kupić, ale nie obchodzi ich to czy stać Cię na to czy nie.

Gość agniesia0588
i jeszcze jedno zpasją: u mnie by się nie przyjęło wystawianie etapami, bo tak naprawdę ubrania, które leżą na magazynie to są to zamrożone pieniądze a ja na bieżąco muszę mieć kasę na towar. Przywożę towar co tydzień i ludzie się do tego przyzwyczaili.

Gość do agniesia0588
A gdzie masz sklep? W centrum handlowym, przy ulicy? W jak dużym mieście?

Gość do zpasja
do z pasja gratuluję pomysłu, myślę że będziesz prekursorem, bo nikt inny jeszcze nie miał takiego dobrego pomysłu jak ty. Cała reszta robi dwie dostawy w roku i wynajmuje celowo małe lokale (czytaj niski czynsz) żeby im poprostu nie szło, ale tobie z takimi pomysłami na pewno się uda i za 3 m-ce nowy mercedes, a jeszcze jedno połóż sobie dobre płytki bo jak te tłumy ludzi (czytaj 20 na dzień) zaczną cię w sklepie odwiedzać to po m-cu płytki do wymiany. Jak masz taki kapitał jak zara h&m czy inne to po jakimś czasie masz szanse, a jak nie to witaj w klubie!!!!!!!

Dziewczyny pomocy. Od której jest czynny Primark w Berlinie w Piątek?

Gość agniesia0588
Ja mam sklep na obrzeżach miasta, gdzie mieszka dużo ludzi od tych najmłodszych do seniorów i gdzie przede wszystkim nie ma w okolicy takiego sklepu jak mój. Oczywiście wybrałam nie za duży lokal, bo tu też czynsz się liczy. Dzielę lokal z kwiaciarnią i miesięcznie płacę 500zł. I ruch jest dosyć spory. Dzięki kwiaciarni i odwrotnie się napędzamy i klient zajrzy i tu, i tu. Na początku miał to być sklep z odzieżą damską, ale na większe zapotrzebowanie dodaliśmy męskie i dzieciaki.

Gość :-))))))..
bardzo dobrze to podsumowałaś. Odzież z hurtowni internetowych jest dużo droższa niż u chińczyków czy w ptaku, taniej już sobie kupisz u siebie na bazarze. I nie ma co kupić przez internet od tego trzeba zacząć. Wszysycy sprzedają to samo. trzeba mieć porządną kasę na dzień dobry, konkretną firmę, a tak to daję ci 4 miesiące i będzie koniec. Nielicznym się udaje przeżyć z tego. Zamiast entuzjazmu włącz rozsądek albo niech ktoś Ci wyleje kubek zimnej wody na głowę. Nie życzymy Ci źle, ale lepiej żebyś nie podzielała naszego losu. Pieniądze zawsze można wydać lepiej. :-) Cóż, człowiek się uczy na błędach.