Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

selmac

Jakich facetów poszukują kobiety?

Polecane posty

Gość GCC
mi sie wdaje że twardych ... najlepiej żeby nie miał żadnych uczuć i 25-centymetrową pytę i miliard pomysłów na sex (żeby "w łózku nie było nudno")

Gość Majka33e
zonatych :O

Gość syska
silnych, duzych, wysokich i z szerokimi barkami. nie zanadto wrazliwych, kobiecych. silnych i zdecydowanych. czasem misiow i pieszczochow. oddanych bez reszty swojej kobiecie, ale nie sluzalczych, patrzacych w oczy i jeczacych bez przerwy "kocham, kocham...", tylko czynem, dbaniem okoazujacych swoja milosc. NO i dobrych, silnych kochankow.

Gość stary nie bądź taką
pierdołą co to się pyta: czy pani mi pozwoli wsadzić ? Rżnij je po prostu i rzucaj ... wtedy będziesz menem, i wtedy same będą ci wskakiwały na pytę.

Gość do stary nie bądź taką
zajebiscie napisalas zgadzam sie z Tobą. pzdr

Gość agataaaaa
wrażliwych, czułych, stanowczych i takich którzy potrafią wyrażać swoje emocje

Gość myślewięc jestem
kiedy budząc się rano,można powiedzieć z uśmiechem: nareszcie jestem bezpieczna

Gość czytając to forum dochodzę
do wnoisku,że głównie CUDZYCH!!!!!!!!!!!! :o

Gość romantykpl
kobiety szukąją więc macho, czasy romantyzmu się skończyły, dziś są czasy szybkie, pragmatyczne, z doświadczenia widzę niestety głównie facetów właśnie typu macho, zawsze twardych, z zaciśniętymi zębami bo jak nie to okażą swoje uczucia, no i pragmatyzm, pragmatyzm i jeszcze raz pragmatyzm, pragmatyzm miesza sie z tzw. uczuciem wiec tak na prawde to nie wiadomo gdzie jest tu uczucie, żygać mi sięchce jak ich widzę

Gość GCC
jedno jest pewne - każda dobroć okazana kobiecie obróci sie przeciw Tobie

Fakt kobiety jakoś bardziej pociągają właśnie tacy faceci a potem mają pretensje że traktują je tak a nie innaczej.

Gość romantykpl
dlatego takich lubią bo są bardzo pragmatyczne

nie zgadzam sie z Twoja wypowiedzią GCCl.... nie można uogólniać.... tak jak istnieja normalni mężczyźni.... tak istnieją normalne kobiety..... Silvan... to nie jest tak że pociągaja nas mężczyźni, którzy nami poniewierają.... Chyba każdy oczekuje od partnera szacunku.... osobiście wsadziłabym wszystich macho-menów w wielka czarna dziurę.... Smieszy mnie to co sobą reprezentują i jakie maja aspiracje... zupełnie nieadekwatne do swoich mozliwości....

Gość syska
ale maczo na pokaz nigdy nie zdobedzie kobiety marzen. Co najwyzej sie osmieszy, opkazujac jaki to on jest twardy. facet powienien byc normlany, fajny, wyluzowany, ale jednoczesnie byc stanowczy, miec swoje zasady i sie ich trzymac. Nie zachowywac sie jak maly syneczek mamusi, co czeka, az ktos za niego podejmie decyzje. POwinien byc meski, ale nie na pokaz, to powinna byc cecha jego osobowosci.

Gość syska
aha, osobicie nie lubie takich facetow pedancikow, co maja zawsze odpicowane buciki, przyciete wloski i zawsze sa idelanie ogoleni. Facet moze miec troche za luzne ciuchy, czasem sie nie ogolic, byc troche niechlujny (byle bez przesady, bo flei zadna nie zechce :) )

do GCC - stary masz rację !!!! nie wolno pokazać kobiecie swojej dobroci, wrażliwości i romantyzmu (przynajmniej w poczatkowej fazie znajomosci) bo przynosi to skutek odwrotny od zamierzonego !!!! Kobiety cenią u mężczyn siłę psychiczną , niezależność,zaradność życiową finansową. Jesli jestes romantycznym intelektualistą możesz co najwyzej w bibliotece pracowac.

facet musi wiedziec czego chce :) dobrze jakby byl zaradny i mial poczucie humoru!!!!:) ale bardzo prosze nie uogolniac i nie mowic ze dobroc do kobiety sie na was zemsci!!!chyba samiw o nie wierzycie, to ze kiedys trafiliscie na taka,ktora nie potrafila docenic -to jej strata,ale Wy sie nie musicie karac i udawac kogos kim nie jestescie!! fakt,ze niektore laski sa ... hmmm puste ??ale cholewcia NIE WSZYSTKIE !!! tak jak nie wszyscy facei sa lovelasami i macho (mam nadzieje ;)!

Gość nijaka445
przystojnych , stanowczych , zdecydowanych , z duzym poczuciem chumoru , miłych , kochanych i pociągających :)))