Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fantazje

Coraz częściej mażę o zmianie partnera

Polecane posty

Gość fantazje

Coraz częściej mażę o zmianie partnera. Jetam mezątką z 2 dzieci a mój mąż jes ciągle zmęcczony i zestraesowany. Jest mom pierwszym facetem i nie mam doświadczeń z innymi a wydaje mi się że nasze życie jest zbyt monotonne. Co o tym sądzicie, czy któraś z was miała podobne problemy ?

Gość każda ma
ale przynajmniej nie pakuj się w romans z żonatym! Wystarczy,że Ty jesteś nieszczęśliwa w swoim związku!

Gość aja to myślę
że to on maRZy o zmianie żony, która nawet pisać poprawnie nie umie...

Zanim faktycznie zdecydujesz sie na zmiane partnera,ewentualnie na kochanka na boku, zastanow sie,czy nie moglabys czegos zmienic w waszych relacjach. Wyslij dzieci do babci lub do kolegow i zrobcie sobie wieczor tylko dla siebie. Ewentualnie wyjedzicie gdzies na weekend tylko we dwoje. Sprobujcie czegos nowego w lozku. Wyjdzcie gdzies razem. Sposobow na nude jest wiele :) Glowa do gory.

hahahahahahaha - dobre aja!- fantazja- zapytaj go może o czym on ma(rz)y? Ciekawe czym jest zmęczony i zestresowany? Jeżeli siedzeniem przed telewizorem i piciem piwa to znajdź sobie kochanka a jeżeli zapierdziela żebyś miała co żreć to pogadaj z nim a nie maż. hehehe

Szkoda że nie MARZYŁAŚ o słowniku ortograficznym na gwiazdkę, może by teraz nie było obciachu. No nie ????

Gość pojebane zgryzliwe france
zamiast dac rade to sie uczepily jednego wyrazu

Gość fantazje
O.K. słowo ''maże'' było prowokacją .....