Gość ONA226 Napisano Wrzesień 29, 2008 hej mam pytanie ile moga zyc plemniki w prezerwatywie w której jest duza ilosc spermy i nie jest ona wyschnięta. bardzo prosze o szybka odpowiedź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jolcia1965 Napisano Wrzesień 29, 2008 z wanny chyba z wody plemniki nie żyją wy jesteście głupie do potęgi enty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość abcdeqwertyuio Napisano Październik 11, 2008 uppppppppppppp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PawelCe Napisano Kwiecień 11, 2009 =) jest jedna recepta na rozwianie wszystkich obaw. seks jest wspaniały, piękny, bez obaw, przynoszący radość bez zbędnych pytań, wprost idealny... PO ŚLUBIE. Otwartość na życie rozwiewa obawy i nawet z "przypadkowego" dziecka daje radość (choć w przypadku metod naturalnych jak np. Billingsa naprawdę trudno o "przypadek" (97% skuteczności przy mądrym stosowaniu), a i zbliża to kochanków. Powodzenia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SzamankaSerc Napisano Lipiec 10, 2009 yyy... mam pytanie.. czy tylko podczas wytrysku plemniki wydalane są..?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zmartwionaaa23 Napisano Lipiec 11, 2009 mam pytanie i prosze o kompetentna odpowiedz.jestem dziewica a z chlopakiem jedynie zabawiamy sie.Jednak ostatnio podczas takich zabaw on doszedl,wydaje mi sie ze wytrysku nie bylo jedynie plyn preejakujacyjny..Czy mozliwe jest zaplodnienie kiedy kilkanascie minut pozniej mylam sie i dotykalam reka ktora wczesniej dotykalam miejsc na ktore wyplynal plyn?dodam ze byly to moje dni plodne.Mozliwe jest takze ze wytarlam rece o koszulke.Chcialabym sie dowiedziec jaka jest zywotnosc plemnikow na rece i jakie jest prawdopodobienstwo ze moglam zajsc w ciaze?i jeszcze jedno pytanie.Kiedy pojawiaja sie najwczesniejsze objawy ciazy?czy sa one mozliwe po tygodniu od ewentualnego zaplodnienia?prosze o szybka odpowiedz.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sruuuu Napisano Lipiec 11, 2009 jezeli umylas reke to nie jestes w ciazy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sruuuu Napisano Lipiec 11, 2009 jak sobie zaczniesz wmawiac ze jestes w ciazy to pierwsze objawy bedziesz juz miala po jednym dniu. a przez stres opoznia sie okres wiec radze wziac to na spokojnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zmartwionaaa23 Napisano Lipiec 11, 2009 no wlasnie w tym problem ze reke mylam dopiero w momencie kiedy mylam sie cala.dodam ze mydlem co jak gdzies czytalam zabija plemniki.a jak dluga jest ich zywotnosc poza organizmem? wiem ze powinnam byc spokojna ale jakos ciezko z takiej sytuacji o opanowanie zwlaszcza ze wiem ze sama jestem sobie winna ze nie umylam rak.teraz jakos dziwnie bola mnie jajniki ale moze to z racji jajeczkowania.do tego sluz jest jakis taki inny ale byc moze sama juz sobie to wmawiam z nerwow... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość blebleee Napisano Lipiec 11, 2009 do godziny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zmartwionaaa23 Napisano Sierpień 27, 2009 a jesli uprawialam petting bylam w stringach koronkowych i sperma dostala sie na powierzchnie majtek?biorac pod uwage ze to stringi tez moglo sie cos przedostac...dodam ze szybko sie umylam po tym ciepla woda i mydlem,wiec jakie sa szanse na zajscie w ciaze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
16przestraszona16 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 mam pytanie i proszę o jak najszybszą odp.Czy przez połykanie spermy można zajsc wciażę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
16przestraszona16 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 proszę o jak najszybsza odpowiedz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maggawer Napisano Listopad 23, 2009 czy dziewica moze zajsc w ciaze jezeli chlopak zamoczył palca w swojej spermie i po jakichs 40 minutach jak ten palec wysechł wsadził jej tego palca do dziórki. czy moze zajsc w ciaze??? Prosze o szybka odpowiedz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dream therater Napisano Listopad 23, 2009 ludzie jestescie skrajnie nie odpowiedzialni... nie myjecie rak...w ogole zauwazyłam brak higieny u was zwłaszcza facetów.. jeden to gumki nie potrafi załozyc! no szok.. najpierw idzcie do ginekologa albo poczytajcie sobie o antykoncepcji. wasze zachowania sa nie odpowiedzialne juz nie mowie o ciazy..ale wirusach i chorobach przenoszonych droga płciowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc1234 Napisano Grudzień 24, 2009 moj chlopak doszedl. poszedl umyc siebie i rece ja rowniez bylam ubrudzona sperma na rekach. oboje umylismy rece mydlem i wytarlismy je w recznik. czy jest mozliwosc ze po wytarciu sie tym recznikiem na 2 dzien mozna zajsc w ciaze? recznik wisial na grzejniku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frrryga 0 Napisano Grudzień 24, 2009 plemnik to nie rambo. dajcie spokoj. nie ma mozliwosci by zajść w ciąże! stresujecie się tylko! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość goscio1234 Napisano Styczeń 18, 2010 siema Ostatnio bawiliśmy się w pieszczoty z moją dziewczyną. mialem wytrysk i spuscilem jej sie na brzuch. Potem to wytarłem i jest możliwość ze jakieś małe ilości spermy pozostały na moich palcach. Po jakiejś godzinie zaczeliśmy się kochać... ale wcześniej tą ręką założyłem prezerwatywę i chwilę wczesniej włożyłem jej palce... czy jest możliwość że zaszła w ciążę? Dodam że rąk nie myłem bo zapomniałem a przedmiotów wiele dotykałem prosze o szybką odpowiedź !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Skowrii Napisano Styczeń 31, 2010 poczytajcie i wtedy piszcie bo plemniki po wytrysku na zewnatrz zyle ok 5 min do 1 h Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 123teraz Ty Napisano Styczeń 31, 2010 już nawet nie chodzi o to ile żyją plemniki poza organizmem, ale na litość Boską nie wierzcie w to ,że można zajść w ciążę bo plemniki były na ręczniku lub w wannie! gdyby to było możliwe to macie pojęcie ile było by dzieci na świecie z ręcznika? matko... gdzie wy byliście na biologii ? albo bo sperma była na ręka, Chryste panie chyba po coś jest ten wytrysk i że tak powiem siła z jaką nasienie opuszcza penisa to własnie po to żeby się wstrzeliło tam gdzie trzeba, a to że ktoś miał na palcach i włożył dziewczynie to za chiny ludowe dzieci z tego nie będzie ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Adims Napisano Styczeń 31, 2010 jest dobry sposób na pozbycie sie plemników wsadzić penisa w gotowaną wodę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość muminka20 Napisano Luty 9, 2010 ok w takim razie ja mam pytanie..tylko nie krytykujcie mnie ..wiem ze plemniki gina np w wodzie, tym bardziej pianie, no i jak kocham sie z chlopakiem w wodzie to czasem uzywa plynu do higieny , namydla go dla lepszego poslizgu..i czy w takim wypadku jesli by sie spuscil to te plemniki zgina skoro tam piana jest????glupie troche ale odpowiedzcie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość svsgsjks Napisano Sierpień 18, 2010 Ja mm takie pytanie w moim przypadku wycieralam sie recznikiem mezczyzny na którym mogły by być plemniki i boje sie ze przez to moglam zajsc w ciaze niepokoi mnie mój duzy brzuch boje sie ile plemniki moga żyć na powietrzu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ..!.. Napisano Sierpień 19, 2010 żal kurwa ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Majk xD Napisano Wrzesień 8, 2010 Mam problem!! Masturbowałem sie pod prysznicem i kiedy wyszedłem i otarłem penisa na którym była jeszcze sperma i włożyłem do prania z innymi recznikami to czy jest mozliwość zajscia w ciaże mojej dziewczyny?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość specman Napisano Wrzesień 13, 2010 pytanie czy moze dziewczyna zajsc w ciaze ? bylem razem z dziewczyna jest ona dziweica, onanizowalem sie okolo h 10-11 poznije poszedlem sie wykapac. macalismy sie okolo godziny 19, jestem pewny ze podczas macania nie doszlo do wytrysku i nasienia nie bylo na palcach jak wsadzilem jej lekko do pochwy i ja macalem, czy istnieje mozliwsc ze mozna przez takie cos zajsc w ciaze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Master111 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 Hahaha, jasne że nie ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość petras Napisano Październik 24, 2010 Witam wszystkich, moje sytuacja. zaczalem sie masturbowac mialem na rekach trochę bialego sluzu. po okolo 2min zakladalem ta reka prezerwatywe. wlozylem w parnerke penisa jakies 2cm w prezerwatywie. czy istnieje ryzyko zajscia w ciaze ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uswiadomieni Napisano Grudzień 21, 2010 pytanie czy te dwa centymentry to całkowita długośc twego penisa i czy był twardy i nie doszło do eksplozji spermy ale rowniez jest istotny elemnt całej tej skomplikowanej sytuacji fakt jaka głębokość miała pochwa w którą wkładałeś bo jeśli miała płaytką pochwe to mogła zajść w ciążę . w tym wypadku nie pozostaje mi nic innego jak tylko pogratulować przyszłemu ojcu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach