Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kortego

żywotność plemników

Polecane posty

wszystko zawsze zależy od tego po jakim czasie wkładacie cokolwiek z zawartością spermy do pochwy, ponieważ [url=http://seksbaza.com] ale takiej silnej, od razu zapodanej partnerce, dochodzi do 72h. Jeżeli na desce sedesowej plemnik dobrej jakości jest w stanie przeżyć 3 godziny, to gdyby usiadła na niej „niezdeflorowana dziewczyna, mogłoby dojść do niepokalanego poczęcia.

wszystko zawsze zależy od tego po jakim czasie wkładacie cokolwiek z zawartością spermy do pochwy, ponieważ [url=http://seksbaza.com]żywotność spermy ale takiej silnej, od razu zapodanej partnerce, dochodzi do 72h. Jeżeli na desce sedesowej plemnik dobrej jakości jest w stanie przeżyć 3 godziny, to gdyby usiadła na niej „niezdeflorowana dziewczyna, mogłoby dojść do niepokalanego poczęcia.

Gość Infinit
Witam. Współżyłem z moją dziewczyną w łikend. była w 4 dni płodności (4/11 dni). stosowaliśmy prezerwatywę. błąd polega na tym że zakładałem ją na lewą stronę, a członek miałem lekko zwilżony preejakulatem. założyłem ją ponownie na prawą stronę i tak nieświadomie rozkoszowaliśmy się. na tabletkę 72 już za późno. jaka jest szansa zapłodnienia i co robić? do okresu pozostało 2 tygodnie.

ja ostatnio z chlopakie sie bawilam i ja mu to robilam mialam tylko troseczke na rece wytarlam troche i potem mi recze wyschla byla cala sucha potem on mi to zrobil jak wyciagnal palce to ja tam swoje wsadzilam.. czy jak wsadzilam palce na ktorych dajmy na to byla wyschnieta sperma to czy mogla zajsc w ciaze????? prosze o odp szybko bo bardzo sie denerwuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Infinit
Wydaje mi się że nie ma szans. w gazecie czytałem że żołnierze żyją około 3 minut, ale w kobiecie to wiadomo że dłużej. na wszelki wypadek jak masz okazje, zażyj tab.72h ale wydaje mi sie że nie ma sensu. więcej uwagi na przyszłość ;)

Gość Picks
to, ze sperma zaschla nie oznacza, ze plemniki "wyginely"! oczywiscie, ze moglo dojsc do zaplodnienia.

Gość weteran1910
plemniki niezyja poza ustrojem . wiec w ciągu kilku minut od wytrysku umieraj ą ...

Gość ames666
ja czytałem na forum jakimś ale medycznym że plemnik poza sluzem który jest produkowany w pochwie potrafi żyć tylko kilka minut gdzieś koło 5 minut więc sam już niewiem tyle tu tych wypowiedzi

Gość Snoozee
Jak sie tu czyta wypowiedzi niektórych osób to mozna sie niezle posmiac :D A DLA TYCH CO PISZA TE AKCJE Z RECZNIKAMI TO DODAM ZE NIEKTORE MALZENSTWA STARAJA SIE NAWET PO KILKA LAT O DZIECKO, WIEC NIE MA TAKIEJ MOZLIWOSCI ZEBY PRZEZ RECZNIK ZAJSC W CIAZE... zeby zaplodnic kobiete trzeba naprawde sie postarac, to nie jest takie latwe jak wam sie wydaje... wiec K*RWA JESZCZE RAZ POWTARZAM ZE NIE JESTESCIE W CIAZY!!!!!!!!!!!

Gość jj
Witam. Czy w momencie gdy na toalecie było trochę spermy i przetarło się muszlę trochę papierem, a potem usiadło na niej w połowie uda, czy może dojść do zapłodnienia np jeśli trochę zostało i przy wciąganiu bielizny znalazły się na niej a okres płodny zaczyna się dzień później? (6 dni wcześniej rozpoczęła się miesiączka a po 4 dniach się zakończyła, mój cykl wynosi mniej więcej 29-31 dni)

Gość Cheer.
A jak np. chłopak wtrysną mi po stosunku na ciało m.in. twarz i piersi i jak już to zaschło i teraz chciałabym się umyć to jak woda połączy się z tymi plemnikami zaschniętymi i "przeleci" znaczy się spłynie po pochwie to nic się nie stanie, prawda?

Gość plemniki
Ostatnio mój chłopak wszedł we mnie kilka razy, trwalo to ok. 10 sek. Dwa dni wczesniej masturbował się, czy mozliwe jest ze plemniki przezyly od piatku do niedzieli i moglo dojsc do zaplodnienia? Mowil, ze mył członka no i tez w ciagu tych 2 dni oddał kilka razy mocz. Prosze o odpowiedz.

Gość miito
czy jesli dziewczyna ma goraczke.. to plemniki w jej ciele moga umrzec? albo w jakikolwiek sposob zmiejszy sie ich zywotnosc?

Gość koleśgit
Mam pytanie jak sie zabawiałem ze swoją dziewczyną ale mielismy tylko majtki na sobie i smyrałem ją tylko główką penisa po łechtaczce i mi pociekło troche plemników na zewnątrz wytarłem to dokładnie ale mam obawe ze troche na rekę sie dostalo a później paluszek poszedł w ruch pod jej majtkami mam nadzieje ze nie mogło dojść do zapłodnienia niech ktoś mi napisze kto sie zna na tym dobrze zebym był spokojniejszy dzięki wielkie z gory ^^

Gość dominus nobilitus
Wydaje mi się to nie realne ,a obawy mam . Liczę na wypowiedzenie sie w tej kwestii i pomoc . Jestem dziewicą i byłam ze 3 dni po okresie . Bawiłam sie z moim chłopakiem doszło do wytrysku oczywiście na zewnątrz i metodą ręczną . Później on wytarł się jak i ręce i wrócił do łóżka po niedługim czasie włożył ręce do pochwy zabawy ciąg dalszy... Czy jest jakieś ryzyko ? można tak zajść w ciążę ?

Gość gosc 123
Nie wiem ile zyja plemniki ale czy chlopak kroty twierdzi ze myl rece i wklada kobiecie palce do pochwy dotykajac przez spodnie swojego czlonka nie majac wytrysku moze ja zaplodnic ?

Gość gość
Kłania się gimnazjum i biologia.Wtedy będziesz wszystko wiedziec

Gość gość
Zajście w ciąże nie zawsze jest takie proste ale też i nie trudne. Zajść w ciąże można jeśli w kilka sekund przeniesie sie sperme na palcu do pochwy partnerki, ale to tez nie jest takie proste bo do zapłodnienia dochodzi jeśli jest wytrysk, najpewniej w partnerce. Jeśli sperma jest poza wargami sromowymi kobiety to plemniki nie przeżyją poza nią zbyt długo...