Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aloiw

22 LATA I BRAK WŁOSÓW POD PACHAMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość aloiw

Witam. Mam pytanie, a mianowicie chcialabym dowiedziec sie czy brak wlosow pod pachami w wieku 22 lat moze byc jakas choroba genetyczna? Jestem ciekawa czy ktos tez tak ma. Z gory dziekuje za odpowiedzi i pozdrawiam.

ciesz sie dziewczyno, przynajmniej nie musisz golic :D a tak swoja droga.. to nie spotkalam sie nigdy z czyms takim... chociaz ja np. mam pod pachami bardzo rzadkie :P a we wszystkich innych miejscach niestety geste... to moze to niesttey z wykluczeniem glowy :P

Gość ale masz fajowo

Gość aloiw
Nie ma nikogo kto by wiedzial czy to jest jakas wada genetyczna?!

Gość tak to jest wada
masz niedorozwój umysłowy, co widać niestety:o

Gość Myślę że tylko
lekarz byłby w stanie odpowiedzieć na to pytanie. I to jakiś sensowny lekarz a nie jakiś olewus

Gość też zazdroszczę
ale nie jesteś wyjątkiem, moja znajoma ma identycznie i podobno to nie jest żadna choroba

jezeli nic innego -dziwnego sie z Toba nie dzieje,to nie ma powodu do obaw!ja mam podobnie-prawie zero wlosow pod pachami.niestety majac kilkanascie lat chcialam je miec(bo kolezanki mialy) wiec golilam sie tam az powstal niewielki meszek.teraz musze golic co kilka dni bo kilka wloskow jest juz nawet ciemnych i widocznych! nie martw sie,ktos musi miec najwiecej a ktos inny najmniej wlosow.

Nie martw się moja mama nie miała włosków ani na nogach ani pod pachami :-) Boshe jak ja jej zazdrościłam, ponieważ ja mam, może nie gęste, ale mam. Także nic Ci nie jest, nie gól sie tylko bo zaczną roznąć.

Gość ciesz sie
zaoszczędzisz na nożykach do golenia

Gość aloiw
Witam. do tralalili---> Wloski w innych miejscach sa:):). Tylko dziwne jest to, iz nie ma ich pod pachami.Ale mi to nie przeszkadza:).Czasami jest mi tylko za cieplo, a skora zaczyna mnie tak jakby piec ale da sie wytrzymac:p. Pozdrawiam i dziekuje za odpowiedzi:)

Gość aloiw
A i jeszcze chcialam dodac, ze przez ten brak wloskow pod pachami prawie nigdy sie nie poce, a jak juz to bardzo malo.Wiec zaoszczedzam na antyperspirantach:):p. Ale nie wiem czy nie bede miala kiedys jakis probemow z tego powodu:(.

Gość precz z włosami
ale ja Ci zazdroszczę....... :P ciesz się!!

Gość rejtano
ja też nie mam !!!!