Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LetniLataiwiec

Dziecko a czestotliwosc seksu

Polecane posty

Gość LetniLataiwiec

Przed: 1x dziennie Po pojawiniu sie dziecka: 1xtygoniowo :( :( :( PS. Dodam, ze wspoluczestnicze w wychowaniu, pieluchy, kapiele, butelki itp. a mimo to chcialbym czesciej niz mam.

Gość Pannica z ...
A ile miesiecy ma dziecko?

Gość LetniLatawiec
do pannicy: 5 miesiecy

a my sobie przyjemnosci nie odmawiamy.Mało to razy padamy na twarz.Ja tam nie nażekam.Czyli codzinnie lub jak już naprawde padamy to na drugi dzień trzeba odrobić zalełości

Gość carcassonne
oooo ciekawy teamt. Ja jeszcze nie mam dziecka,ale tez bym bardzo chciala wiedziec,co zmienia sie w sferze seksualnej po przyjsciu dziecka na swiat.

Gość a hahhaa
a kto by chciał się kochac mając wiadro - pochwę???

Moim zdaniem pomaranczowych niezalogowanych uczestnikow forum powinno sie nie dopuszczac do udzielania odpowiedzi, poniewaz powstaje tylko balagan i zasmiecanie forum glupimi tekstami. Ja pozniej trace czas na czytanie takich pierdol jakie widac powyzej.....

a hahhahahha - wiadoro to ma Twoja zona,mama lub siosta ewentualnie Ty. Ja jestem po cc wiec wiadra też nie mam.A te co rodzą siłami natury to jak mi się wydaje to wiadro sięnie nazywa-cóż uciekało sięz biologi i takie są efekty :P

Gość mnie też to ciekawi
my przed średnio 1 dziennie, i po dziecku też tak samo............... ale jak gadam z koleżankami, to wychodzi, że tylko ja tak mam, a one średnio 1 w tygodniu a niektóre 1 na 2 tyg................ więc ciekawe jaka będzie proporcja ;)