Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zmarszczki precz

Zmarszczki mimiczne...być może wiem jak was pokonać!!!

Polecane posty

Gość Zmarszczki precz

Dziewczyny-żadne odkrycie ale u mnie efekt świetny:):):) Krem odżywka Nanobase na noc i kilka razy dziennie wklepywany po oczy sprawia,że skóra się rewelacyjne regeneruje!:) Naprawdę:) Ten krem pomaga wytwarzać lipidy,które chronią naszą skórę :) Polecam,efekt widzę już po trzech dniach:):):)

Gość Zmarszczki precz
cholera liczyłam na mega-odzew :D:D:D

Gość ile kosztuje
?????????? I czym sie różni od lipobase??? czy innego szajsu??? Bo ja mam skórę tłustą/mieszaną i zmarszczki mimiczne na czole- takie poziome bruzdy... :o

Gość Zmarszczki precz
ja mam pod oczami ...ten krem można kupić tylko w aptece,jest bez zapachu i konserwantów...ja mam mieszaną cerę ale niektóre partie twarzy baaardzo suche... A czy któraś z was ma jeszcze jakiś inny sposób na te małe wstrętne zmarszczki pod oczętami?;)

Gość nanobase
??nie znam tego kremu?Jakiej jest firmy i ile kosztuje?Jeszcze nie muszę stosować ale zawsze warto wiedzieć.

Gość Zmarszczki precz
aha...cena ;) apteka: 33 zł internet: 28 zł

Gość Zmarszczki precz
firma yamanoucci :)

Gość Zmarszczki precz
Jestem młodą osobą,ale drobne zmarszczki mimiczne mam :( Ten krem nie ma żadnych kwasów,koenzymów itp. To tylko odżywka dla suchej skóry:)

Gość Zmarszczki precz
taaa... dziękuję za podniesienie topicu :/

Gość jaaaaaaaaasie dolaczam
dziewczyny:ja mam 30lat i pierwsze zmarszczki mimiczne.Narazie zaden krem pod oczy nie pomogl!Teraz uzywam Dermedic-bez rezultatow...

Gość W.........
up

Gość zmarszczki precz
mysle,ze tak:) on nie ma w sobie zadnej chemii ma za zadanie tylko i wylaznie regenerowanie suchej skory :) To nie jest krem przeciwzmarszczkowy:) To odżywka:)

Gość jolanta pierdola
a moze znacie jakis sposob na zmarszczki na szyi?

mnie te zby sie przydalo na zmarszczki na szyi bo mam straszne i okropnie to wyglada ,jestem mloda a mam szyje jak starsza kobieta:/ przede wsyztskim nie mozna sie garbic i trzeba jakies cwiczenia wykonywac kiedys o tym czytalam,po prostu trzeba posuzkac. no i dbac o szyje tak jak i o dekolt

Gość Zmarszczki precz
Mam coś dla Was:):):) Bądź piękna za grosze Przypominamy stare sprawdzone sposoby na urodę stosowane dawno temu a zapomniane przez młode pokolenie. Zmarszczki Problem, z którym boryka się każda z nas. Aby zapobiec powstawaniu niechcianych zmarszczek wcale nie trzeba sięgać po najnowsze kremy. Wystarczy codziennie nawilżać twarz, trzymając ją nad miską z parującą wodą. Należy także kilka razy dziennie myć twarz zimną wodą. Doskonałym sposobem na pozbycie się zmarszczek jest także wywar z szyszek jodły, którym co wieczór przemywamy twarz. Kurze łapki pod oczami możemy znacznie zmniejszać, jeśli będziemy w nie regularnie wklepywać olejek z awokado. Dodatkowo bardzo skutecznym środkiem odmładzającym są wszelkiego rodzaju maseczki z zastosowaniem jajka, miodu, soku z cytryny, oliwy. Skóra tłusta Wiadomo, że każda z nas ma inny rodzaj skóry. Przed laty i z tym problemem radzono sobie doskonale. Na tłustą skórę twarzy i rozszerzone pory dobrze działają okłady z zimnej czarnej herbaty. Doskonałe efekty przynosi przemywanie twarzy octem jabłkowym rozcieńczonym w wodzie (łyżka octu na szklankę wody). Dodatkowo powinno się pić na czczo rozcieńczony ocet jabłkowy. Oczyszcza on skórę i poprawia przemianę materii. Rozszerzone pory likwiduje maseczka z plastrów świeżego ogórka, który dodatkowo rozjaśnia plamy na skórze. Szyja Do zlikwidowania zmarszczek na skórze szyi nie potrzeba wcale głęboko działających kosmetyków. Wystarczy, jeśli co jakiś czas zastosujemy maseczkę z rozgniecionego banana zmieszanego z olejkiem migdałowym. Po nałożeniu papki owijamy szyję gorącą wilgotną ścierką i trzymamy okład około godziny. Oddając się w tym czasie dobrej lekturze, łącząc przyjemne z pożytecznym. Wszystkie domowe, niedrogie sposoby pielęgnacji skóry, równie dobrze zdają egzamin w walce ze zmarszczkami i mijającym czasem. Wcale nie musisz mieć najdroższego kremu, żeby skuteczne dbać o urodę. Jednak, kto w dzisiejszych czasach uwierzy sprawdzonym metodom sprzed lat. Teraz zachwyca nas piękna, zadbana twarz modelki, która reklamuje krem. Każda z nas wierzy w działanie tego magicznego kosmetyku, ponieważ chcemy być piękne za wszelką cenę. A szkoda, że nie jesteśmy w stanie przekonać się do babcinych rad. Ile pieniędzy miałybyśmy w kieszeni?

Czasami jest prościej kupić gotowy krem czy maseczkę,niż robic papki samemu,może to wynika z lenistwa bardziej niż z tego,że nie wierzymy z moc babcinych kuracji;)

Gość gość
ja zamierzam wybrac sie na zabieg tego typu www.one-med.pl z uzyciem kwasu hialuronowego, myslicie, ze to dobry wybor?

A ja myślę, że żadne kremy nie są w stanie pomóc w głębokich zmarszczkach mimicznych ... wtedy tylko laser. Sama miałam wykonywane zabieg usuwania zmarszczek mimicznych laserem harmony xl i żałuję, że nie zrobiłam sobie go wcześniej, bo efekty faktycznie znakomite.

Gość gość
Mi też żadne kremy nie pomagają. Po 2 latach próbowania zdecydowałam się na zabieg laserowy Pollogen Legend w Gdańsku w Clinice Cosmetologice. Zniknęły zmarszczki i zmniejszyły się cienie pod oczami :)

Gość gość
Moje zmarszczki zniknęły po radiofrekwencji mikroigłowej.

O, dziewczyny powiedzcie coś więcej o tej klinice w Gdańsku :) czy te zabiegi laserowe są bolesne?? Moja mama ostatnio schudła strasznie, no i ma zmarszczki na szyi i wyszukałam, ze tam w tej cosmetologice robią zabieg "dermapen3". Jak to wygląda? Jest mi ktoś w stanie coś więcej o tym powiedzieć?

Gość gość
Dermapen 3 to takie coś jak długopis z igiełkami i te igiełki mają jakieś tam serum i głęboko się w skórę je wprowadza żeby odzywić skórę i ją napiąć