Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pawelllo

pieprzyk na cipce

Polecane posty

Gość pawelllo

wiecie co? moja dziewczyna ma pieprzyk na cipce, a wlasciwie obok niej i zajebiscie mnie to zawsze podnieca :D

Gość jataman23
moja tez ma przy cipce, taki okragly i piekny. podniecajace. juz nie chce cipki bez pieprzyka!

Gość miałem na odbycie
ale się zmył :(

Gość jataman23
u mojej jest taki lekko wypukly, ciemny, prawie idealnie okragly, jakies 5mm szerokosci, czesciowo na pachwinie a czeciowo na wargach. mmmmmmmmm :)

Gość pieprznieta
A ja mam pieprzyk kolo cipki tez kolo 4-5 mm ciemny ale plaski takie jakby znamie i mnie to krepuje bo mi sie 'zle' kojarzy :(

Gość jataman23
no co ty. ja uwielbiam ten pieprzyk. cego sie wstydzic? ze ma sie dodatkowy wabik na faceta?

Gość pawelllo
nie wstydz sie malenka. pieprzyki sa zajebiste. na dupci tez ma jeden. sie rozmarylem i juz mi sie chce dupczyc :D

Gość *pieprznieta
moze to glupio brzmi ale boje sie ze chlopak pomysli ze to nie pieprzyk,ze to malo romantyczbne miejsce na pieprzyk, nie wiem moze dla tego tak mnie to krepuje bo wkoncu nie na codzien pokazuje sie ludziom swoje intymne miejsca, choc z drugiej strony moze ma to swoj plus ze moze sie czuc wyrozniony bo wie o mnie cos czego inni nie wiedza ;)

Gość *pieprznieta
a moze ja jakas pruderyjna jestem ehhh ale to mile ze tak piszecie ze wam sie to u waszych dziewczyn podoba :)

Gość pieprzykowata
ja też mam :) i na cipce i pośladku ;) i wcale mi się źle nie kojarzy, ani mojemu boyowi :)

Gość to nie pieprzyk
tylko znamie najlepiej to usunąć, z czasem moze stać sie przyczyną problemów.

Gość miauczydelko
a ja mialam i usunelam bo mi sie nie podobal .....

Gość też mam podoba mi sie
nie mam zamiaru usuwac:)

Gość ty to kurna romantyk jestes
jakby moj facet wygadywal obcym ludziom co tam u mnie widzial i seks ze mna okreslal jako "dupczenie" to bym takiego fajansa na drzewo wykopala..Nie ma juz mezczyzn na ziemi, zostaly same dupki i wymoczki "gawedziarze" bleeeeeee

Gość pawello
spadaj na drzewo jak sie nie znasz

Gość blefu
ja mam jeden na posladku i jeden na wardze, tej intymnej; dla mnie to ohyda, dobrze ze sama ich nie widze i zapominam :p

Gość jataman23
dziweczyny co wy chcecie od pieprzykow w miejscach intymnych? a jak macie na rekach, nogach, plecach, twarzach to sie nie brzydzicie? nie przedadzajcie. pieprzyki sa piekne. moja Misia ma jeszcze jeden na poczatku sutka i jeden na drugiej piersi i ten jest w ksztalcie serduszka. i jak drogie panie nie kochac pieprzykow?

Gość a do mnie mój chlopak
też tak mówi jak ty do swojej..misi hehehehe. Mam nadzieję, że to nie ty jesteś moim chłopakiem yyyyy....i że nie mam konkurencji...

a ja mam na piersi ale malutkiego i nad ustami z lewej strony.... moj boy mowi ze jest bardzo sexy.....

Gość mamka
ja tez mam i sie nie chwle

Gość hawajka123
Ludzie, mam na pipce, nad lewą wargą sromową dośc duży i odstający pieprzyk, osobiście mnie obrzydza i chcialabym go usunąc, bo wydaje mi sie, że chlopkaów tez to będzie obrzydzać, przeszkadza mocno również przy goleniu..co mam robić?

Gość niebieski motyl...
hehe fajnie bo myślałam że tylko ja jedna a tu nas więcej jest :) ja mam koło łechtaczki taki okrągly :)

Podobno pieprzyk na paszczy jest seksowny a teraz, tutaj się dowiaduję, że również na piździe ! Rozumiem, że na dupie tak samo.