Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka tam jedna ciekawska

rozmiar stopy a rozmiar....

Polecane posty

Gość jaja
? eeeeeee za duzo cholesterolu a fujarki zawsze fajnie posluchac....zamiast kolacji na przyklad

Gość łukasz_20lat----wlkp.
wiek 20 lat , wzrost 194 cm nr. buta 47 , penis : długość 17 - 18 cm i obwód na środku 14 cm . pozdrawiam co myslicie o moich wymiarach ???

Gość lukasz skarbie
ten wzrost.....uuuuu uwielbiam wysokich facetow,mmmm pozostale rozmiary tez kuszące:)

Gość a won
a czy jest jakas korelacja miedzy wzrostem osobniczym a gramaturą jaj?

Nnoo... rozmiary praktyczne... Do somsieka bez drabiny sięgniesz... A i kufajkę będzie na czym powiesić... Jakbyś nie miał roboty..., przyjedź na wieś..., ziemniaki przebierać będziem...:classic_cool:

Gość 15 cm to mikro
Kurwa, bez przesady! Może jakiś gigant to nie jest, ale wam, baby to by się kabaczki przydały, z tego co czytam.

Gość rrrrrolniku
fajnyś takiś , aż bym cie zatrudnila cobyś mi poletko moje przydomowe przeorał

Mój kuń na byle łogródku łoroł nie bedzie... Jakbyś miała z 5 ha... to co innego. :classic_cool:

Gość rrrrr
to cóż to za kuń musi być!arab pierwszej wody!iiiiihaaaaaaa

Gość thank you
A jak mój "dobry" kolega ma 190cm i stope 48 to czego sie moge spodziewac??spalilabym sie ze wsydy gdybym na tym etapie naszej znajomosci miala pytac o takie rzeczy....chociaz bardzo mnie to nurtuje:)

Gość mozesz
sie spodziewac milej niespodzianki i satysfakcji....jak to z dobrym kolega,nie?

Gość Zdradka
Po rozmiarze buta to wy nic nie wydedukujecie, bo to jest tak: im facet ma mniejszego penisa, tym większe auto, albo psa sobie kupuje ;) Zaśmiewałam się dziś jak wiekie psisko ciągnęło w zaspę faceta o wadze lekko-śmiesznej.

Gość czy mogę jeszcze
żadne z takich teori nie są prawdziwe...chociaż mogą dość często się sprawdzać...ale jest to tylko zbieg okoliczności mam ponad 190 cm wzrostu...waga ponad 90 kilo...dość dobrze zbudowany...rozmiar buta 46...binladenowy nochal...i co...bardzo małego...13 na 12...przykro mi...mam kompleksy...ale co zrobię...tak mam i tyle oczywiście można założyć , że wyjątek potwierdza regułę...czyli tylko ja mam takie rażące dysproporcje...ciekawe za co

Gość do czy moge jeszcze
a masz dziewczyne?

Gość czy mogę jeszcze
mam 24 lata i parę dni i nigdy nie miałem dziewczyny (styl TMT...podkreślam żeby nie było posądzenia o plagiat) i z tym dobrze zbudowany to chyba przesadziłem :o czyli nie...nie mam mam kompleksy...nie mam gadanego...nie umiem podrywać no i co...jakieś wnioski?

Gość ZagubionaOwieczka
moje słonce ma 180cm a pitka 16 cm i 14 obwod a but 40/42 jak na faceta to wielki nie jest ten but

Gość do czy moge jeszcze
a skąd jestes? dla mnie wniosek jest taki,ze rozmiar nie ma znaczenia o ile facet nie ma kompleksów,bo zawsze mozna cos zadzialac z takim sprzetem jak sie ma,trzeba tylko chciec i byc otwartym zreszta ja zawsze sobie cenilam interesujaca osobowosc bardziej niz seks,i mimo ze-podobno-jestem bardzo atrakcyjna i uganialo sie za mna sporo facetow,,mialam,a raczej mam 1 partnera,obiektywnie to nie jakos specjalnie urodziwego,chociaz oczywiscie dla mnie jest najpiekniejszy na swiecie,i we wszystkich sferach nam sie uklada,bo nie moze byc inaczej jak sie kogos kocha (a nie tylko jest zakochanym) a co do jego wymiarow - imponujace to one nie są,ale co z tego!

Gość czy mogę jeszcze
a co się tak mną intersujesz? :P masz kogoś...dobrze Ci z nim...dalszego szczęścia życzę :)

Gość do nie wiem co robic
hehe,a bo lubie swatac ludzi,wiesz?:P i dobrze mi to idzie,hehe,dlatego pytam,bo a nuz sie cos uda? :P wszystkiego dobrego zycze:) ,naprawde

Gość czy mogę jeszcze
nie do mnie to ale co tam jakoś nie lubię być swatany...chociaż nigdy nie byłem mam ciężki charakter...i mimo że sam nie umiem to nie oczekuję pomocy...a nawet nie chcę...poznawać koleżanek brata kolegi czy coś w tym stylu...może to błąd....ale liczę na to że kiedyś sam się odważę i nawet coś z tego wyjdzie (były 3 takie próby...nawet się nie umówiły...ale pewnie nie zaczepia się kobiet na ulicy...nikt nie doceni że to nie takie łatwe jak ktoś jest nieśmiały...pewnie brzydki jestem) skoro chcesz wiedzieć...to niech Ci będzie...Białystok (a teraz ktoś mnie skojarzy i lipa będzie...no trudno...aż tak dokładnie się nie opisałem)

Gość nieto do Ciebie byloheh
tylko pseudonim sie ostal z poprzedniej wypowiedzi do pani ktora sie zywi głownie slodyczami:) no z Twojego regionu akurat nie znam jakiejs fajnej samotnej niewiasty..mam po prostu taka prace ze sporo podrozuje i poznaje mnostwo ludzi,i tak jakos wychodzi ze czesto mi sie zwierzaja,i tak to sie jakos skladalo ze kilka par ze soba poznalam,az sama sie z tego smieje,bo ja np bym sie nie zgodzila na takie jakies aranzowane spotkania,ale no coz... zmykam stad juz,obowiazki wzywaja ale jesli jestes dobrą,uczciwa i uczuciową osoba,nie ma mozliwosci zebys nie znalazl kogos rownie wartosciowego do pary:) i tego Ci zycze paaa

Gość genitolog
Wielkosc penisa zawsze byla rozpoznawana po rozmiarach nosa. Im wiekszy nos tym wiekszy penis. Skad sie wziely te stopy? Pewnie podolski zlodziej tu sie wkradl i sieje zament.

Gość Robin Hood1
ja mam penis maly a mam rozmiatr 46 he he to glupie ze muwie ale mam odwage

Gość Robin Hood1
muj ma 18 cemtymetrow rozmiar buta 46 a wys 190 ale 18 cm to dla mnie maly