Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MisiaPysia22

Jaki zapach dla mnie?? Proszę o pomoc!

Polecane posty

Gość MisiaPysia22

Dziewczyny, jak myślicie- jakie perfumy pasowałyby do mnie? Szczerze mówiąc nie mam wystarczająco dużo zasobów materialnych, żeby dłużej eksperymentować, a chciałabym ubrać się w jakiś piękny zapach oryginalnych perfum. Ale nie potrafię dobrać sobie zapachu. Mam 22 lata,jestem blondynką, mam niebieskie oczy, więc zapachy ciężkie i pudrowe raczej odpadają. Dodam też, że zapachy DKNY, J'adore, Chane Chance już na sobie sprawdziłam i okazały się nietrafione :( Amor Amor znowu okazał się za ciężki:( Eh, strasznie jestem wybredna, naprawdę! Czyżby nie było perfum dla mnie ?? :( Zaproponujcie mi jakieś nazwy, których Wy używacie, bo już nawet nie wiem czego szukać. 🌻 Dziękuję Wam z góry 🌻

Gość lalamidooooooo
Wypróbuj jeszcze Noa, albo Noa Fleur. Bardzo delikatne, jak dla mnie nawet za delikatne zapachy, przepiękne. Albo Promesse, też Cacherela. Piekny, delikatny, kwiatowy!

proponuję: Lacoste \"Touch of pink\"-(kardamon, kolendra, jaśmin, nasiona marchewki,sandałowiec, drzewne nuty piżomowe) Escada \"escada\" ( zielony flakonik) -bergamotka, cytryna, melon, frezja, morska bryza, jaśmin, róża, konwalia, irys,ambra, wanilia) Armani \"Acqua di gio\" (jaśmin, słodki groszek, nuta morska, hiacynt, frezja,winogron, aromaty drzewne)

Gość grapka
ja mam tyle samo latek i wygl podobny i lacosta - touch of pink- jest suuuper ..taka słodziutka.. piekne sa tez diora - cristal noir- takie bardzo cukiereczkowe, ale na wiosne i lato w sam raz ...:)

Gość Doktor Dorn
Najlepszy jest zapach naturalny.