Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezorientowana na maxa

Co robić?

Polecane posty

żadna prowokacja. Dla mnie tragedia. Pozostanie mi taka siora do końca życia!

Gość To proste
Proste jak drut. Na chamstwo chamstwem, nawet jak to siostra. Tylko upokorzyć przy rodzicach, a nawet bez, zagrozić że wszystko opowiesz , że smarkata i td..., a tak w ogóle to dziewczyny dziś strasznie zepsute i trzymaj rękę na pulsie. Pozdrawiam

Gość może grzyba ma
że ją tak pizda swędzi..

Witam ponownie. Sytuacja nadal niewyjaśniona, bo siostra mnie unika. Wiecie stwierdziłam ostaTNIO, ŻE ONA TO CHYBA JAKIĄŚ SPACZONĄ PSYCHIUKĘ MA, że jej się łapy do obcych facetów lepią. Najgorsze jest to , że nawet jeśli wyklarujemy tą sytuację już nigdy tak do końca nie zaufam jej. Jestem przerażona ale mam wrażenie, że staje mi się totalnie obojętna.... Przykre toale to ona mnie zdradziła... Może kiedyś zmądrzeje.. Albo przydarzy jej się coś podobnego :(

Gość Porozmawiaj z nią
i powiedz, że nie chcesz jej widzieć u siebie w domu. Porozmawiaj z rodzicami, najlepiej przy niej, pokaz sms-y i powiedz o tym co o niej wiesz i co było tajemnicą.

Gość Porozmawiaj z nią...........
w cztery oczy, nie bedziesz miala świadków i w razie czego się wyprzesz tej rozmowy i powiedz jej, że jak bedzie robiła podchody do twojego męża to ryj jej oblejesz kwasem i bedzie miala pamiatkę do końca życia. Ciekawe czy wtedy ktos ją bedzie chciał. Koniec dyskusji.