Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rokztedi

orgazm wielokrotny ?!?

Polecane posty

Gość Bla-Bla...
OK teraz ja... na poczatku zmoim chlopakiem kiedy sie kochalismy nie czulam podniety potem zaczelo sioe obic ciekawiej a ostatnimi czasy zdarzalo sie nawet 4 razy w ciagu jednego stosunku.... wczoraj naprzyklad mialam 2 bardzo mocne orgazmy praktycznie w odstepie 2 monutek :p bylo super... po pierwsze facet nie moze byc wykonczony a najlepiej zeby to byl drugo z kolei stosunek dla faceta wtym dniu wtedy jest o wiele dluzej i kobieta moze miec rozkosz kilka razy :P:)

Gość Ojjjjjjj
chciała bym miec takiego kochanka jak ryrus, juz jestem podniecona!!!!!

Gość Ojjjjjjjj
Ryrus opowiedz coś jeszcze!!!!!!!!!

Gość Ryrus niezalogowany
no kurwa, lubie jebnac sztuce z dynki i poprawic lokietnikiem lub kolanem w bebecz, a jak juz jej tak po konkretnie przyjebie w bebzun, ale tak wiesz az sie pohaftuje na obrus, to lubie wejsc w nia od tylca z przytupem ze kurwa hej, lubie szarpnac ja za kudly, przycisnac to olbrzymie dupsko do sciany, pokazac jej jak sie rabac na ostro lubie gdy ma sliwe na limie, i patrzac tym kaprawym slipiem robi mi loda, ale tak zeby nie zarysowac uszkodzonym od ostrej napierdalanki o regal, szkilwem mojego zoledzia, lubie sex po prostu, ale oczywiscie tylko ten wyrafinowany i subtelny.. starczy? :)

Gość gość
ryrus prawdziwy wymiata, chyba to wysle mojemu lubemu co by sobie poczytal, moze sie czegos nauczy:D

Gość ryrus.
Muszę wspomnieć też, że mam kłopoty z erekcją. Mówię "dudus hop, dudus hop", a on mi nie chce stawać. Co robić? :classic_cool:

Gość odynkaa
Orgazm wielokrotny jest łatwy do osiągnięcia przy pomocy technik tantrycznych. Tantra w ogóle daje nam wiele korzyści, poczytajcie sami: http://www.oswieconykochanek.pl/blog/tantra/t antra-korzysci-ze-stosowania-tantry/# .Ub7iHdimVLt