Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...ja...

Hej jaki macie biust??? A jakie chciałybyście mieć???

Polecane posty

Gość ...ja...

Ja ma dosyć duży i chciałabym miec mniejszy:))) Mój facio nie narzeka ale ja tak!!!

Gość ...ja...
Ja niestety mam i posiadam tez inne przyjemności i nieprzyjemności z tym związane. :)))

Mój 80 B- duże badź małe C i jest naprawdę o'key! Nie chciałabym go zmieniać:)

Gość Ania z
70 c

Ja mam 70-75 E:( Więc się domyślacie , że marzę o mniejszych;

Gość ...ja...
A gapią się gapią i jest mi wtedy głupio. Da sie to przeżyć ale przyzwyczaić to raczej nie!!!

Gość ...ja...
Mirka domyslam sie że Ty też to przeżywasz! A szczególnie jak załozysz bluzkę z fsajnym dekoltem.

Gość biust jak biust
moj post zostal wykasowany, dlaczego? powtarzam - mam biust taki jaki chce miec i jest ok :)

Gość ...ja...
No pewnie masz rację:) Ale czasem mam dosyc i nie (przynajmiej staram się) zwracac na to uwagi;) A czasem są strasznie beznadziejni!!!

Maskuję się jak mogę. Al zupełnie przecież się nie da;/ Zawsze miałam okropmne kompleksy przez to.

Gość ...ja...
no no no gratuluję zadowolenia z siebie i z życia:))) Byle tak dalej!!!

Gość ...ja...
do Mirka. Wiesz wydaje mi sie, że każdy ma jakieś kompleksy!!! To, że my z tego powodu to troszkę pechowo, ale ... zawsze mogło byc gorzej. ja też mam ten kompleks "Większości" ale mój facio mnie trochę dowartościowuje i chce żebym nosiła takie bluzeczki:) Lubie to jak mu się podobam ale troszke:))) jeszcze się wstydzę!

JA MAM ZAJEBISTY BIUST.... C70 sa jedrne, sterczace i idealnie rowne... sutki zajebiscie dopasowane .... ale zmieniac ich nie chce....... a tak apropo to ja uwielbiam jak ktos patrzy na moj biust... i ta mina jak ktos mowi a zamiast w twarz patrzy na dekolt.. zajebiste uczucie

Gość kiloujyh
Oj a mi zle bo ja mam 75D, moglabym w sumie noscic 70 pod biustem ale wtedy D za male... to juz wole 75 ;-) tylko kiepsko bo trudno kupic ladny stanik na taki rozmiar no i na pewno nie stercza mi jak komus z 70 b coz... moga byc, ale chcialabym po wykarmieniu dzieci sobie zmniejszyc, ale na razie ani dzieci nie mam, ani kasy na operacje, a przedewszystkim bolu sie boje, wiec pewnie zostanie jak jest... a budowe mam raczej szczuplo-srednia...