Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joanaaaaaaaa

Pomoc Baleage

Polecane posty

Gość Joanaaaaaaaa

Witam. Sluchajcie bylam u fryzjera poleconego przez znajoma i odwalila mi taka kaszane ze lepiej nie mowic....baleage sobie robilam. Ale nie o to chodzi... Mianowicie zrobila mi tak ze prawa strona glowy ma ladne pasemka tzn jasne i w ogole...a na drugiej stronie sa te pasemka zolte:[ i mam pytanie czy moge jeszcze raz wziac rozjasniaczem te zolte pasemka i troche potrzymac zeby byly takie jak te drogie??? dodam ze mam zniszczone wlosy....

Gość Joanaaaaaaaa
??

Gość Joanaaaaaaaa
nikt mi nie pomoze??

Gość bo tu sami
fryzjerzy siedzą:P

Gość numi
Ja poszłabym tam z reklamacją i fryzjerowi kazała powtarzać,tobie trudno będzie chwycić te same pasma oraz nie przesadzić z kolorem...może co wyjść znów coś dziwnego.Swoją drogą to zaskakujące ,że tak wyszło,jak to możliwe,wlosy te same i farba ta sama????Dobry fryzjer mógłby ci to poprawić balsamem o trwałości farby(po 3 miesiącach zmieniłabyś sobie kolor),który nie niszczy tak włosów.

Gość numi
Rozjaśniacz jeszcze raz to kiepski pomysł moim zdaniem...

Gość aboabo
pewnie robiła najpierw jeden bok głowy potem drugi stąd ta różnica pewnie że idz z reklamacją niech ci potrzyma jeszcze rozjaśniacz po tej ciemniejszej stronie

Gość Joanaaaaaaaaaaaaaaa
kurcze ona robila tak ze jak posmarowala juz wszystko to sprawdzala i najpier zmyla mi dol potem siedzialam jeszcze troche potem jeszcze bok posiedzialam troche i na koniec wszystko i za krotka trzymala jedna strone:(:( matko a w sobote ma studniowke:(:( co ja mam zrobic:(

Gość numi
Idz do niej za darmo ci to zrobi,po co masz jeszcze ponosić koszty jej nieudolności,tylko bądz pewna siebie i powiedz o studniówce.