Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nomen82

Jak stac sie twardszym w życiu osobistym?

Polecane posty

Gość _szybka_
milosc to cudowne uczucie, ale na nie sklada sie mase czynnikow, milosc to tez rodzaj gry jaka toczymy z partnerem - nie chce zeby mnie ktos zle zrozumial, nie jestem materialistka- chodzi mi o to ze musimy zmieniac sie, przywdziewac czasem pewne maski ,np chlodu, zeby druga strona o nas zawalczyla i uswiadomila sobie co traci. bo nie da rady zmienic sie nagle z uczuciowego, wrazliwego faceta w twardego brutala - trzeba przywdziac maske mam nadzieje ze ktos zrozumial moje wywody ;) pozdrowionka

Stary , tego nie da sie nauczyć !!!! ALBO SIE TAKIM JEST OD URODZENIA , ALBO NIE !!!!! Jesli taki nie jestes to nie próbuj udawać twardszego bo będzie to wyglądac bardzo żałośnie pozdro.

na to Jak stac sie twardszym w życiu osobistym nie ma recepty... ...poprostu żyć, a życie samo i to nieraz nam dokopie...

Dzieki szybka za porade.Raczej nie narzucalem sie nie przytlaczalem bo widywalismy sie rzadko,czesciej jak ona miala czas...A czy sie zmienie to czas pokaze...Ale mysle ze to co mnie spotkalo9tu:rozstanie) nauczy mnie i sprawi ze bede twardszy..

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci