Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izomerka

plamienie - kolejne pytanie tego typu

Polecane posty

Gość izomerka

zastanawiam sie po czym poznac ze to jeszcze nie okres, dotad liczylam jako pierwszy dzien okresu dzien w ktorym wystepowalo nawet brazowe plamienie.. nie wiem czy tak sie robi.. teraz znow mam takie plamienie brazowe.. zazwyczaj 1-1,5 dnia mam plamienie a potem dostaje ten wlasciwy okres.. ale teraz 3 dzien plamienie i nic wiecej.. zastanawiam sie czy moge byc w ciazy( a staramy sie o dzidzie usilnie).. zrobilam juz 2 testy.. ostatni 1 dzien po spodziewanej @.. w ogole bola mnie sutki a wczoraj strasznie bolal dol brzucha.. napiszcie prosze ile dni trwa plamienie w ciazy.. to zamiast okresu.. i jakiej jest barwy dziekuje bardzo za odpowiedz calusy

zwariowac idzie z tymi pytaniami,,,,,:( i znow oczekujesz tego ,ze tu ktos ci powie czy jestes czy nie jestes w ciazy??? takich topikow powstaje dziennie przecietnie 2-3 i gina smiercia naturalna,,,, a ty widze zdajesz sobie z tego swietnie sprawe ,ale i takpytasz! dla przekory!?poco?! jak to jest tak z uporem maniaka czekac na odpowiedzi udzielone od obcych kobiet z netu?? nie mozesz poczekac>?? zrobic testu,, niewiem,,, czy teraz jakktos ci powie _tak,mozesz byc w ciazy_ TO PROSZE -ODPOWIEDZ MI- CO TO ZMIENI?????? , ale moge ci troszke powiedziec-bomialam takie plamienie 1 dniowe,brunatne,geste mniej wiecej w dniu okresu spodziewanego sie pojawilo i jednorazowo, kurcze,dziewczyny,moze zalozcie 1 topik i go utrzymujcie,,niewiem,,, bo tak to....:(

Gość izomerka
ja ciebie dziewczyno nie rozumiem.. kazal ci ktos tu wchodzic? chyba temat byl dosc jasno sformuowany:P to jest forum .. zdajesz sobie z tego sprawe? jak nie to nie wiem po co tu siedzisz.. zadalam pytanie bo liczylam ze ktos mi odpowie.. a tobie sie zajebiscie nudzi najwyrazniej jak chce ci sie tak rozwodzic nad jednym glupim pytaniem sprawa prosta nie masz ochoty odpisywac to nie odpisuj dziekuje ze sie wysililas paniusiu- wole juz zeby mi nikt nie odpisywal niz patrzec na taka lache.. w dupie mam twoja odpowiedz idz sie leczyc.. albo zaloz kolejny temat dotyczacy koloru kupy twojego dziecka zegnam paniusie:P

Gość perliczka perlowa
OOOOOOOOOOO JESUS :P NO COMMENT!!!!!!!!!!!! WYJDZ STAD DZIEWCZYNO NATYCHMIAST!!!!!!!!!!!!!! ILE RAZY MOZNA !!!!!! TOJUZ NAWET SMIESZNE NIE JEST, BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Gość monia nie musisz
zmieniac nicka zeby sie wypowiedziec:P

Gość Tamara007
Boze dziewczyny nie rozumiem po co wchodzicie w temat, czytacie go .. skoro nie chcecie dziewczynie pomoc tylko tryskacie jadem? Juz latwiej przeciez odpowiedziec na pytanie! Ale nie Wy wolicie krytykowac! I lecicie tam gdzie sie kloca i rzucaja miechem! Jestescie beznadziejne i szczerze mi Was zal. Weszlam w temat bo tz jestem ciekawa odpowiedzi. Niestey chyba sie nie dowiem. Pozdro dla autorki;)

Gość A ja odpowiem
Może to być niedomoga lutealna- czyli za mało progesteronu wtedy na kilka dni przed okresem pojawiają się plamienia. Wtedy gin przepisze luteinę- czyli progesteron i będzie ok. A może to być też plamienie implantacyjne - czyli ciąża. Tak czy siak na dwoje babka wróżyła i zawsze jak coś jest nie tak i spędza sen z powiek należy udać sie do gina. :-)

co za idiotyzm! hihihi ,,,,czlowiek odpowiada po ludzku, i jeszcze slyszy,ze powinien sie leczyc :D:D:D,no masz racje chwilowomi sie nudzi , ciaza tak rozleniwia wyobraz sobie...... :P ,a okupce swojego dziecka pewnie bys ty sama chciala temat zalozyc , co???:P , nierozumiem,skad ta agresja!!!??? az sie przestraszylam normalnie hihihihi :P:P:P:P:P,,paa !!! powodzonka!

Gość izomerka
dzieki za odpowiedz:D a teraz moniu szczerze mowiac to mam to gdzies co z toba ciaza robi.. ale najwyrazniej robi nie za dobrze bo psychiatra ci sie klania w ogole to jestes zajebiscie wyrafinowana i wredna "a okupce swojego dziecka pewnie bys ty sama chciala temat zalozyc , co???" co to niby mialo znaczyc? no sorry ale kobieta w takej kwestii to powinna miec troche taktu.. napisalam ze sie staram o dziecko a ty wrednie to wykorzystalas.. starasz sie mi zrobic przykrosc? czujesz sie lepsza? ja na twoim miejscu bym sie nie czula bo po twojej wypowiedzi widac ze jestes conajmniej dziwna.. poprostu mi ciebie zal..a to ze jestes w ciazy ..(czy tam bylas) nie czyni cie kobieta( bo krowa tez moze w sobie nosic "potomka").. i dla mnie jestes jak krowa.. zenujaca.. agresywna.. bez taktu.. prymitywna.. klotliwa..poprostu taki babo-chlop zegnam cie i zycze spokojnej nocy wstyd mi ze uzywasz zenskiego pseudo.. poprostu nigdy przenigdy nie chcialabym by ktos nazwal cie kobieta.. a jak juz nazwie.. to chyba bym sie pociela gdyby ta sama osoba nazwala kobieta mnie:P twoj maz lubi takich babo-chlopow?:P

Niezla desperatka z Ciebie widze,mowie o autorce , kobieto,wyluzuj,bo naprawde jeszcze nigdu tego dziecka nie doczekasz! Monia zwrocila tylko uwage na to,ze jest to tysieczny topiko takiej tematyce,ale pomimo to odpowiedziala Ci na pytanie, a dalszej czesci juz nie rozumiem, Ty jestes chyba niezrownowazona psychicznie! Czego sie spodziewalas? Ze tu wszyscy sie zleca Tobie na pytanie odpowiedziec? Przeciez sama widzisz, ze nikt nie zaglada nawet na takie topiki! Dziewczyny to ignoruja! I ze 1 czy 2 sie znalazly ktore cos tam Ci odpowiedzialy a ty : psychiatra sie klania,w dupie mam twoja wypowiedz,idz sie leczyc,zaloz kolejny topik o kupie,jestes wyrafinowana,wredna,,krowa,prymitywna...Kochanie , troszeczke kulturki,co? Chyba pierwszy raz spotkalam sie na tym forum z takim napadem zlosci,cos mi to pod ADHD podchodzi, albo moze to faktycznie juz swoistego rodzaju desperacja ? Troszeczke wiecej dystansu, mniej nerwow,mniej wulgarnosci i rzucania miesem, a moze ci sie uda wkoncu, na razie w takimklebku nerwow nie widze szansy na zagniezdzenie sie nowego zycia .Powodzenia.

Gość izomerka
a kim ty jestes zeby mi mowic czy jakias szanse widzisz? lekarzem? dziwi mnie tylko ze tyle jest chetnych do oceniania- swiete, idealne, kulturalne.. a najlepiej o was swiadczy to ze jak ktos zadaje pytanie, jakas mniej doswiadczona dziewczyna.. bo ma poprostu problem i nie ma sie kogo poradzic.. to totalnie ja olewacie wy wielkie kulturalne idealne mamusie "Przeciez sama widzisz, ze nikt nie zaglada nawet na takie topiki! Dziewczyny to ignoruja! " i jak to o was swiadczy ze nie chce sie wam odpowiedziec.. pomoc.. olewacie take tematy.. a tam gdzie cos sie dzieje.. gdzie trzeba kogos krytykowac, pouczac, poprawiac bledy i wywyzszac sie was wiecej..? jestes zajebistym wrecz dowodem na to- przylazlas tu , olalas temat..moge sie zalozyc ze nie zdecydowalaby sie odpowiedziec.. ale masz szanse pouczyc. poprawic sobie nastrojpieprzac o kulturze i innych bzdetach.. wiesz jak to sie nazywa? hipokryzja:P poprostu mi niedobrze.. brzydze sie takimi ludzmi

Gość BRAWO DLA AUTORKI
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WRESZCIE KTOS TRAFNIE OKRESLIL KOBITKI NA TYM FORUM :p:p:p:p

Izomerko- tez chciałabym się dowiedzięc coś na temat tych plamien, też takie mam od dwóch cykli, niepokoi mnie to. Pytałam gin ale ona stwierdziła ze nie mam się na razie tym martwić , wg niej zbyt intensywnie myślę o dziecku. Nie przekonuje mnie to, dlatego chciałebym się dowiedzię co u innych mówią ginekolodzy Nie przejmuj się Monią i podobnym wpisom, gdybys chciała przejrzeć całe forum zabrakłoby Ci czasu, pozdrawiam