Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bialostoczankaaaa299999999

do dziewczyn w ciazy z Bialegostoku.

Polecane posty

Gość bialostoczankaaaa299999999

Witajcie! Wlasnie odkrylam dzis II krechy na tescie ciazowym.Jestem szczesliwa ,ale i pelna obaw.Szukam dobrego lekarza,ktory poprowadzi moja ciaze.Mylse tez o miejscu ,gdzie moge urodzic przez cesarskie ciecie. Bardzo prosze o wymiane dowiadczen:gdzie najlepiej udac sie z wczesna ciaza?Mozecie mi polecic dobra klinike? Ja korzystam z usg na ul.Parkowej ,ale nie znam opinii o tej klinice...

Gość iwik
Ja też jestem ciężaróweczką z Białegostoku. Jestem pacjentką kliniki na Parkowej i jestem bardzo z niej zadowolona. Jestem w 23tyg. ciąży. Także myślę o cesarce w tej klinice. Pozdrwaiam

Gość kasiaaaaaaaaaa
Witam! Ja tez robie usg na Parkowej,ale nie mam tam jeszcze lekarza prowadzacego.Czy mozecie mi kogos polecic?chce rodzic przez cc na Parkowej. A moze ktoras z Was ma ochote pogadac ze mna przez poczte?

Gość sabbia
hej dziewczyny!ja mieszkam teraz w w-arszawie, ale długo mieszkałam w białymstoku.jak sie dowiedziałam że jestem w ciąży to na pierwszą i druga wizyte pojechałam do białegostoku, specjalnie do pani doktor Iwony Chomczyk, jest naprawde świetna, gorąo polecam, ja leczyłam sie u niej od początku, a mojej koleżance odbierała poród.Ona przyjmuje w eskulapie, szpitalu, ale swój prywatny gabinet ma na podlesnej.gdyby ktoś chciał mam jej numer na kom. Pozdrawiam

Gość iwik
Hej!Ja jestem pacjentką dr. Mrugacza. Fajny facet i naprawdę dobry specjalista. Zawsze chodzimy z mężem i wszystko nam wyjaśnia, jest ciągle pod telefonem, można dzwonić z każdym pytaniem dotyczącym ciąży.Cesarki też wykonuje. W tym roku możemy się załapać na częściowo refundowane cc , Dowiadywałam się o cenę 1400, za wszystko. Jak się czujecie? Jak Wasze maluszki? POzdrawiam

Gość kasiaaaaaaaaaaa
iwik: mowisz ,ze okiekuje sie toba dr. Mrugacz-wnioskuje po cenie ,ze przyjmuje on na Parkowej? A w ktorym miesiacu jestes w ciazy?

Gość kasiaaaaaaaaaaa
przepraszam-nie doczytalam Twojego poprzedniego postu.Fakt przyjmuje na Parkowej.Nie wiedzialam,ze tam cc jest czesciowo refundowane? A jak trafilas na tego lekarza? Ja chodze tam do dr Lesniewicza na usg,ale nie wiem jeszcze czy on robi cc?

Gość iwik
KasiaaaaaaaaaaaZ tego co wiem to dr.Leśniewski robi tylko usg.Dr Mrugacza poleciły mi koleżanki. Chodzę do niego ok 1,5roku. Miałam trochę kłopotów z zajściem w ciążę. Ale teraz jest ok. A o refundacji też się dowiedziałam od koleżanki. Zwykły poród kosztuje 800, a ja chcę cc. Bez refundacji cc to koszt ponad 2000. Opieka w klinice też jest super. Miałam tam mały zabieg pod narkozą, ale czułam sie komfortowo. Moja znajoma jak tam rodziła, a to jej 1 dziecko i nie miała z maluszkami do czynienia, nie bardzo wiedziała co i jak. Tam dostała telefon i do położnej, pediatry, położnika. Czuła, .że w razie czego jest pod dobrą opieką. A Ty w którym jesteś miesiącu. Miłego dnia

Gość julli
cześc dziewczyny !!!!! ja co prawda niedługo juz rodze ale miałam też dużo problemów z dobraniem lekarza, bo nikt mi nie pasował...jednak zostałam przy swojej ginekolog Dr Sucheckiej i wszystko przebiegło mi doskonale choc nie przyjmuje ona na parkowej i nie jest prywatnym lekarzem,,,aha nie polecam cesarki bo wiele moich koleżanek po pierwszym zwykłym porodzie a po drugiej cesarce uważa że cesarka jest 100x gorsza niż zwykły poród gdyż skurcze bolą tak samo a rana na brzuchu dłużej, boleśniej i gożej sie goi...Ja zdecydowałam sie na normalny poród, ale to kwestia wyboru.Pozdrawiam wszystkie Mamy..Trzymajcie sie cieplutko!!!!!!!!!

Gość iwik
Co tak zamilkły białostockie ciężaróweczki?