Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NadzorcaShenk

Roszczeniowa postawa!!!

Polecane posty

Gość NadzorcaShenk

Możecie mi powiedzieć dlaczego 90% kobiet ma roszczeniową postawe do faceta? - musi więcej zarabiać - musi być wyższy - musi za mnie płacić - musi o mnie zabiegać - musi mi poświecać większość czasu - musi mnie rozumieć - musi mi się podobać musi, musi, musi to wasze ulubione słowo, a teraz wyobraźcie sobie sytuacje gdyby faceci tak mieli jak wy...kobieta... - musi mieć ochote na seks kiedy ja mam - musi się ubierać tak jak mi się podoba - musi się zawsze ze mna zgadzać - musi być zawsze umalowana itp Fajne ? Panie więcej umiaru, i samokrytyki, bo z tego co rozmawiam to takie zachowanie zneichęca 90% facetów!!!.

Gość blefu
Jesli bedzie zarabial wiecej niz ja, a najlepiej duzo, to ja chetnie bede spelniac te: "- musi mieć ochote na seks kiedy ja mam - musi się ubierać tak jak mi się podoba - musi się zawsze ze mna zgadzać - musi być zawsze umalowana itp" i inne tez ;D

Gość kazia z podlasia
Hmmmm . Jesli chodzi o mnie .Ochote na sex mam zawsze.Ubieralam sie jak ubieram i mu sie to podobalo.Zgadzam sie z nim bo mamy podobny charakterek (czasami zgrzytamy tylko)Umalowana tez zawsze jestem(pracuje z ludzmi) A on ?????? Zarabia mniej Jak zaloze szpilki jest nizszy... Placi za mnie kiedy chce (a chce zawsze bo to genetelman) Zabiegac ? No musi( bo tego chwastu pelne rowy) Czas to ja jemu poswiecam nie on mnie Rozumiec nie musi (mam przyjaciolke,a zreszta kto zrozumie kobiete?) Musi sie podobac !!! I podoba sie !!! Jest 9 lat mlodszy !!! Czy wyczerpujacao?????

Zdaje mi sie ze chyba masz taki klopot ze swoja partnerka, chcialbys zeby kobieta wiecej zarabiala od faceta byla wyzsza i placila za niego??? 90% to bardzo duzo i nie sadze ze tak jest

Gość NadzorcaShenk
tylko tak samo mogą powiedzieć faceci -niech się stara bo jak nie to sobie inna znajde - mamy równouprawnienie więc niech płaci za siebie - jak będzie zarabiała dużo więcej odemnie to bee miał czas na siłownie, kupowanie super ciuchów, fryzjera itp

Gość NadzorcaShenk
nie o to chodzi, że bym tak chciał, tylko wiem, że taki facet jest w 99% odrazu skreślany na samym początku, i gdzie tu wasze gadki o uczuciach itp?

Gość kazia z podlasia
Chyba nie odpisywales do mnie :D To dobrze Pozdrawiam

Gość kazia z podlasia
Monia a kogo pytasz?

Gość NadzorcaShenk
jestem w twoim wieku. Czy to ma znaczenie? Opisuje co widze tyle.

Gość kazia z podlasia
A to soryyyyy . nie w temacie .Starsza jestem sporo

Gość dobrze ze wiesz
wyluzuj nadzorco, rozejrzyj sie wokol siebie, zobacz mnie oczami wyobrazni tez i patrz jak sie usmiecham, patrz na inne kobiety, ktore sa wesole i zapomnij o bzdurach, dobrej nocy, nie zatruwaj swojego umyslu

Naprawde miec kobiete to nie znaczy byc niewolnikiem tak jak ty to opisujesz, i zapewniam cie ze napewno 90% to za duzo, owszem zgadzm sie z toba ze sa takie laski co tak sadza a szczegolnie o placeniu i zarabianiu oraz o podobaniu sie znam takie dziewczyny. Masz dziewczyne zone ??

Gość Głupia Marzycielka
A ja bym chciała takiego, który pozwalałby mi się często do siebie przytulać. Nawet wtedy, kiedy ogląda mecz w tv.

Gość gu
Jeśli nie będzie więcej zarabiał to kto utrzyma rodzinę jak kobieta zajdzie w ciążę i za co wychowa dziecko.Pensje kobiet są mizerne w tym kraju więc dobrze byłoby aby facet coś przynosił do domu. To tyle jeśli chodzi o pieniądze.

Gość NadzorcaShenk
dziewczyn miałem pare, teraz aktualnie sam, kiedyś było łatwiej mi się wydaje, dziewczyny nie analizowały mnie tak dokładnie jak teraz, czasami mi się wydaje, że traktujecie facetów jak swego rodzaju inwestycje. Do marzycielki ja np bardzo lubiłem się tulić mogłem godzinami leżeć a dziewczyna na mnie i tylko tak sobie rozmawialiśmy cicho, ale to czasy przeszłe

Gość NadzorcaShenk
może za bardzo idealizuje związek , w moim przekonaniu nie ma tam miejsca na takie sprawy jak pieniądze, zdobywanie kogoś itp Ja wierze w obustronna miłość która niczego nie wymaga....

Troszeczke dramatyzujesz moze jej sie znudzilo ciagle lezenie i szeptanie sobie do ucha, i wcale nie traktujemy facetow jak inwestycje, a znasz moze dobre strony kobiety ??

Gość NadzorcaShenk
Akurat ta bardzo lubiła takie leżenie mi to nie przeszkadzało bo akurat odpoczywałem wtedy :)...hmm dobre strony kobiet ..jasne ...ale czasami wystarczy jedna drobnostka i czar pryska....ja teraz zrobiłem sobie przerwe musze odpocząć od tego wszystkiego, teraz niech kobiety się starają ja daje sobie spokój...o dziwo jedna koleżanka z uczelni powiedziała mi co do mnie czuje szkoda tylko, że to uczuccie w jednąstrone...dobranoc ide spać :)

Gość oj oj
Dlaczego kobieta musi - zarabiać mniej od mężczyzny(dowartościowuje się facet) -gotować i to dobrze -wyglądać zawsze bosko i seksownie,nawet jak zasuwa w domu -sprzątać ,dbać o dom bo inaczej jest zła gospodynia -mieć dziecko - rozumieć szczeniackie zachowania facetów -rozumieć jego idiotycznych kumpli,którzy wszystkie rozumy pozjadali -musi się podobać -musi być na zawołanie -musi być elastyczna -musi rozumieć wszystko,nawet bardzo bolące ją rzeczy -musi pracować w domu i realizować się zawodowo -musi sama organizować przyjęcia dla znajomych faceta -rozumieć uchlanego i bełkoczącego czasami żygającego faceta -musi si poświęcać na rzecz dziecka a facet może się realizować -musi rozumieć fochy faceta -być zawsze uśmiechnięta -musi być niższa -musi,musi,musi....

Gość kazia z podlasia
Zmien nicka na "pokemon" Nic nie zrozumiales a szkoda zlody czlowieku....A moze sen d Ci ukojenie i rozjasni mysli ..Powodzenia

Kobieta wszystko musi co do niej nalezy tylko nie moze wymagac cos od faceta bo wtedy jest najgorsza, jaka tu sprawiedliwosc?

Gość kazia z podlasia
Pisalam do autora topiku i soryyy za zjedzone literki ...pozno juz

Gość oj oj
Faceci to chcą dziwnego równouprawnienia,owszem płacić mamy za siebie ale wychowywać dziecko ,sprzątać,myć gary ,gotować,prać to już inna kwestia to już same najlepiej abyśmy robiły ...

Gość jerta
A dlaczego facet musi mieć zawsze rację?? No jeżeli jesteście naj to od A do Z. łącznie z kasą.

w polsce jest jeszcze średniowiecze,a połowa polek to prostackie blachary ktore traktują faceta jak inwestycje,taka prawda,a gdy zauroczenie zakupami juz sie wypali płaczą marzac o prawdziwym uczuciu ale juz nie potrafia go dać bo potrafia tylko brać,ich myslenie opiera sie na załozeniu-fajna dupa jestem,fajne zycie musze mieć i juz(gdyby jeszcze wszystkie wygladałay tak jak chwalebnie mówia o sobie :D ) nie mowie ze wszystkie ale sporo,poza tym ten kraj jak na razie to jedna wielka patologia i jeszcze troche latek nią bedzie,na razie daje sobie spokoj z tym całym burdelem i wyjezdzam stad po studiach i kazdemu facetowi ktory nie ma własnej firmy i fajnej fury też to serdecznie doradzam,a co do tych nizszych zarobków kobiet to w zadnej firmie z ktora miałem stycznośc się z tym nie spotkałem,także jest to kolejny mit z poprzedniego systemu gdy faktycznie kobiety zarabiały mniej,jest tyle fajnych kobiet w chociazby w południowej europie ktore mają inne spojrzenie i perspektywy a poniewaz mezczyzni w ich krajach niewiescieją masz naprawdę szanse znalezc ciekawą partie gdyż naprawde kręca je tradycyjni faceci ;) naprawde przykro mi to mowic ale ja planuje przez najblizsze lata trzymać się z dala od Polski i polek,trochę lat minie zanim sie pewne rzeczy zmienią na lepsze a ja nie mam zamiaru wyłysiec lub wysiwieć w samotności albo u boku kobiety do której nic nie czuje :D

Gość ANALIZATOR_84
Heh,anihilator ma racje. Chory kraj,chora mentalność. Roszczeniowa postawa wśród bogatych - rodzice dadzą! Wśród biednyc - państwo da! :-( Ja też po studiach wyjeżdzam...U nas jest faza materializmu, na zachodzie postmaterializm. U nas częściej występuje prymitywny indwydualizm-materializm (np. na pokaz sie kupuje duzy samochód,a raz w miesiacu sie nim jeździ bo juz na paliwo nie stać do takiego smoka). :/ Moze bedzie kiedys lepiej...