Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lustereczko7

Dziewczyny czy to WY kupujecie prezerwatywy czy też może Wasz chłopak mąż ?

Polecane posty

Gość lustereczko7

Chciałabym to wiedzieć poniewaz mój mąż ciągle mi mówi żebym to ja je kupiła :( Moim zdaniem to on powinien kupować. Co myślicie o tym?

Gość martiness
Mnie kupuje dziewczyna. Przecież wiadomo, że jak nie kupi, to może mieć problem :classic_cool:

Gość małe różowe i lubi ser
kretyn

Gość małe różowe i lubi ser
mówie o tym wyżej :classic_cool:

Gość oczywiscie ze facet

Gość xczxczx
małzenstow i stasujecie prezerwatywy... a Nie boicie sie? sa pzreciez lepsze i wygodniejsze sposoby

Gość moj chlopak nigdy nie wie
kiedy je kupic bo zawsez sa u mnie i nie wie kiedy sie koncza, wiec albo ja mu przypominam zebym podjechal i kupil, albo jak jedziemy razem to on sie zatrzymuje obok apteki i kupuje, albo razem po nie wychodzimy to tez on kupuje, albo ja kiedy widze ze sie koncza to ide i kupuje, ale czesciej on

Gość mój chłopak
kupuje prezerwatywy, ja pigułki i jest ok

Gość lustereczko7
Kurcze już sama nie wiem :( mi sie wydaje że kobieta i tak ma dużo na głowie więc mężczyzna mógłby przynajamniej pomyśleć o kupnie prezerwatyw bo sory ale jak mówię że nie ma już prezerwatyw a on na to "to idź i kup" to trochę wkurza.... chyba że sobie dobieram do głowy :( dla mnie jest to raczej oczywsita sprawa......

Gość niebieskookaa22
powiedz mu, że jak nie kupi to będą nici z "bzykanka" :P :) u nas raz ja kupuje, raz on, raz razem 🖐️

Gość likma
jak pamiętam to kupię, ale jak nie kupię to facet dyga na stację nawet o 3 w nocy ;)

Gość lustereczko7
Może faktycznie przesadzam ???? robią się jakieś sztuczne problemy...

Gość mam pytanie .......
jakie sa latwiejsze i przyjemniejsze sposoby? pigulka? nie , dziekuje...

Gość kobitkaaa 23
prezerwatywy kupuje moj ukochany :) zawsze tak było

Gość lustereczko7
wiecie że jak ja słyszę od mojego faceta idź kup prezerwatywy to żygać mi sie chce i odchodzi mi ochota na sex...... ;(

Gość niebieskookaa22
to nie kupuj powiedz, ze teraz jego kolej... 🌻

Gość niebieskookaa22
a może on chce miec już dziecko?! i jak słyszy od ciebie, że ma iśc i kupic, to go szlag trafia i mówi, abyś sama sobie poszła... :D tak mi przyszło do głowy

Gość LUSTERECZKO7
Dzięki niebieskooka 22 ale on nie chce mieć narazie dzieci, więc sama rozumiesz że mnie to wkurza. Bo nie chce mieć dzieci ale przerwatywę też nie chce mu sie isć kupić..... załamka . Powiem ci że troche to przykre jest.

podział sprawiedliwy ;) tabletki kupuję ja a prezerwatywy on. Sprawiedliwość musi być, w końcu antykoncepcja to troska obydwu stron...

Gość niebieskookaa22
Wiem, że to przykre... czekam Was rozmowa... powiedz tak jak Froska "a/koncepcja to troska obydwu stron" napisz mu sms-a przed jego powrotem do domu,że czekasz na niego napalona z p.s. żeby kupił prezerwatywy... no coś takiego może:D i nie martw się 🖐️

Gość ale ty jesteś głupia
autorko topiku. No sorry... Normalnie SZOK że on cie tak robi w bambuko a ty się jeszcze głupio pytasz czy to normalne i czy inne dzieczyny też tak mają. I zapierd...lasz do sklepu jak jakas służka co żebrze o seks. Otóż NIE!!! Inne dziewczny nie mają tak! Mój facet zawsze sam kupował i kupuje kondomy! I nie wyobrażam sobie żebym to ja miała to kupować. Jeszcze nigdy w życiu mi się nie zdarzyło żebym to ja musiała kupować gumki. Gdyby do tego doszło to chyba by świat zwariował. Jakby mój nie kupił gumek to mógłby zapomnieć o seksie.. ale jeszcze nigdy się nie zdarzyło żeby nie miał gumek. A jesteśmy ze sobą już tyle lat.