Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość webmasterka

najtańsza strona dla TWEGO DZIECKA - 50ZŁ!

Polecane posty

Gość webmasterka

Chcesz a nie masz czasu, chcesz a nie wiesz jak......- pokazać wszystkim swoje maleństwo, swoją pociechę? Nic prostszego!!!!! Zleć założenie strony internetowej. Wystarczy, że prześlesz tyle zdjęć ile chcesz zamieścić na stronie. Napiszesz co chcesz zamieścić i po wszystkim............ W ciągu 1 dnia!!!!!!!! STRONA JEST GOTOWA. Chcesz dokonywać edycji? Nic prostszego.....po prostu dosyłasz zdjęcia informację i robi się aktualizację !!!!! S E R D E C Z N I E Z A P R A S Z A M CENNIK: - stworzenie strony - 50 zł - edycja strony - 10 - 30 zł / za 3 m-ce [ w zależności od częstotliwości dodawania zdjęć] - możliwość obróbki zdjęć [ 1 zł od zdjęcia ] - możliwość wywołania zdjęć po obróbce i wysłania ich na wskazany adres [ ceny do uzgodnienia ] kontakt / więcej informacji: GG 9393792 massaleccy@wp.pl Strony do obejrzenia: www.braciszki.smyki.pl www.andzia.smyki.pl www.japa.corka.pl www.mikolaj.smyki.pl www.emilkazuchdziewczynka.smyki.pl www.borek.smyki.pl i wiele podobnych innych

Gość kokoszkaaaa
nie lubie takich reklam 50 zl to za duzo - robi sie to jak z tasmy i trwa to 5 min.

Gość kokoszkaaaa
Od tego sa blogi np. www.blog.onet.pl i robisz wszystko samemu - jak potrafi sie wysylac maile, to potrafi sie tez zrobic bloga :-)

Gość brawo kokoszko...
...jestes zdolniacha! moglas skonczyc komentarz na "nie lubie takich reklam" pozostala czesc jest zbedna nie mozesz pozostac przy swoim zdaniu musisz od razu komus przyladowac?

Gość kokoszkaaaa
ale forum to nie jest miejsce do oszczednego dobierania slow. tu kazdy mowi co chce i jak chce. raz sobie dowalilam - bo takie mam prawo. Dla mnie to spam :-)

Gość heheh
TO JA DAJE LINKA DO DARMOWEJ GALERI....ZA DARMO ZAKŁADASZ.. www.bobasy.pl

Gość brawo kokoszko...
to nie jest spam bo to forum publiczne a spam to okreslenie prawne i ma swoje konkretne znaczenie, nieadekwatne do sytuacji zaistnialej jasne, ze masz prawo dowalic komu chcesz - nawet i 5 razy co komu do tego mnie tylko zastanawia, ze na tym forum spotykaja sie matki dzieciom, a uslyszec tu mozna tyle rzeczy na kazdym kroku.... inwektywy sypia sie jak z rekawa mialam wrazenie, ze powinno stad tchnac nieco bardziej kultura

Gość kokoszkaaaa
No wlasnie ja tez nie wiem dlaczego tyle tu przeklenstw i umoralniania.. Ja lubie krytykowac, a ktos kto zamieszcza tu wypowiedz zgadza sie na to. Dla mnie to spam, bo czytam o tym juz 3 raz. Ja preferuje inne reklamy - zwlaszcza dla mam - bardziej subtelne. A nie takie ze to OKAZJAAAA TYLKO 50 ZL!!! i tysiac wykrzyknikow. nie lubie takich krzykliwych reklam. Wole mniej entuzjastyczne, i bardziej skromne.

Gość kokoszkaaaa
A poza tym chyba sama nie wiesz co to jest SPAM... SPAM sie tu tez pojawia, ale na szczescie jest szybko i sprawnie wyrzucany na smietnik.

Gość kokoszkaaaa
O rany.. totalnie nie podoba mi sie ta strona... jest na maksa przeslodzona... Nie zamiescilabym tam zdjecia swoich dzieciaczkow. Wolalabym zeby czlowiek artysta robil strone a nie "prosty kreator" E tam, nie podoba mi sie ani troche.

Gość brawo kokoszko...
nie, to nie jest SPAM - bo to, jak zreszta sama piszesz, jest forum publiczne kazdy pisze tu CO CHCE i MU WOLNO wiec to nie jest spam

Gość kokoszkaaaa
Ach rozumiem - w takim razie smyki.pl to fajna strona, bo nie nastawiona na komercje, ale nie zmienia faktu ze przeslodzona, choc jej darmowy aspekt zmienia wszystko o 360 stopni.. HAHHHA ale numer.. to tam za darmo mozna zalozyc strone, a za posrednictwem pani zalozycielki tematu kosztuje to 50 zl? ŻENADA normalnie...

Gość kokoszkaaaa
Ales ty glupia boze swiety... No wlasnie chodzi o to, ze kazdy nie moze pisac tego co chce, bo obowiazuje netykieta i ktos kto wysyla obrazliwe posty od razu zostaje wykasowany.. podobnie jak ktos wkleja 5 podobnych tematow aby zwrocic na siebie uwage - to JEST SPAM. Jesli nie wiedzialas to juz wiesz

Gość kokoszkaaaa
;-)

Gość brawo kokoszko...
dobrze - zgodze sie - temat zostal raz powielony - raz! poza tym - nie masz racji temat nie jest obrazliwy nie zawiera ordynarnych wyrazen nikogo nie dotyka jest zwiazany z tematem forum i jest powieszony na forum publicznym wiec poza tym, ze zostal raz powielony nie ma zadnych wlasciwosci spamu

Gość kokoszkaaaa
Wez siebie posluchaj: "poza tym, ze zostal powielony, nie ma cech spamu" Jedyna cecha spamu moze byc jego POWIELENIE. PS TO ZENADA I WSTYD... jak mozna pisac "najtansza strona dla twojego dziecka" i wyludzac 50 zl jak strone sie robi na tym serwerze za DARMO!!?? OK niech reklamuje sie - strona za 50 zl, ale nie najtansza strona !! To nieuczciwe oszukiwanie klientow moim zdaniem.

Gość brawo kokoszko...
spam jest wiadomoscia wielokrotnie powielana dwa to oczywiscie wielokrotnosc juz, ale gdyby faktycznie na tym forum stosowac ta zasade to musialoby zmniejszyc swoja objetosc o polowe poza tym to - co zawiera reklama jest wylaczna sprawa reklamujacego o ile nie szkodzi pozostalym podmiotom zajmujacym sie ta sama dzialalnoscia i nie zawiera tresci obrazliwych choc tu nalezaloby sie pewnie wglebic w istote zapisow prawnych majacych zastosowanie do reklam strony robi sie za o wiele wiecej niz 50zl i to na roznych serwerach jezeli masz dostep do rozwiazan darmowych, ktore w pelni cie zadowalaja - skorzystaj, nikt nie broni a wracajac do ... netykiety, o ktorej pisalas - jestes pewna, ze twoje wpisy sa z nia zgodne? bo jak na moj gust to od poczatku wszystkich obrazasz moze nie jestes stricte wulgarna, ale np okreslenie "glupia" w stosunku do mnie uwazam za obrazliwe

Gość brawo kokoszko...
spam to troche wiecej niz wiadomosc powielona ma wiele innych cech

Gość kokoszkaaa
ja wiem za ile robi sie strony :-) od 200-9000 zł :-) masz racje ze slowo 'glupia' jest obrazliwe dla mnie temat jest zenujacy (jak mozna chciec abonament pobierac za utrzymanie strony - jak to jest bezplatny serwis).

Gość brawo kokoszko...
no dobrze - serwis jest bezplatny ale praca wykonana jest przez kogos - ktos robi obrobke zdjec, grafiki, tekstu i tylko za to pobiera pieniadze od swoich klientow przeciez nie za serwis sa osoby, ktore same zajma sie obrobka i te na pewno nie skorzystaja z oferty sa osoby, ktore nie znaja sie na tym zupelnie i moga byc oferta zaciekawione rynek logiczne i uczciwe prawa - wykonana praca, otrzymane wynagrodzenie jest popyt jest podaz nic poza tym

Gość webmasterka
DZIĘKUJĘ ZA ZROZUMIENIE BRAVVOOOO KO.... Uwierzcie jak chcecie, ja nikogo nie oszukuję, tylko to co robię do tej pory przynosiło mi przyjemność i zadowolenie u znajomych z mej pracy. To oni namówili mnie bym wyszła z taką ofertą - zwłaszcza że jestem w trudnej materialnej sytuacji [zreszta jak każdy i dlatego nie będę się żalić - od tego mam własnego psychologa]I NIE PRACUJĘ. Sama stwierdziłam że to bezsensu bo jeśli ktoś wie i ma jakiekolwiek pojęcie komputerowo-internetowe to da sobie radę. Więc założyłam z góry, że zostanę z lekka "strzaskana"- nie myliłam się. Strony robię już bardzo długo i faktycznie robię dla tych osób, które chcą - a nie umieją i nie mają czasu - to jest pracochłonne. Jednak ja przy dwójce synów [sama ich wychowuję] znajduję ten czas, dlatego że każdy wie ile takie założenie strony kosztuje a mi dają po prostu tyle ile uważają. Ja osobiście od nikogo do tej pory nie chciałam ani grosza......ANI GROSZA!! Tylko wszyscy sami stwierdzili, że jakby nie było trochę się napracowałam. Różnie mi opłacali: a to ubranka dla dzieci a to słodycze a to nawet bilety do kina......bo wiedzą że ja sama nie dam rady zarobić na takie przyjemności......... SZCZERZE WSZYSTKICH POZDRAWIAM

Gość przecież nikt......
nikt was nie zmusz nie każe. Ale może są osoby które chciałyby mieć własną stronkę swego dziecka. A założycielka tylko chce pomóc.

Gość przecież nikt......
nikt was nie zmusz nie każe. Ale może są osoby które chciałyby mieć własną stronkę swego dziecka. A założycielka tylko chce pomóc.

Gość ŚWIETNY POMYSŁ
I OBY NAPEWNO TYLKO 50 ZŁ?????????????????????? Ostatnio właśnie miałam zamiar coś takiego zafundować swemu 6 letniemu synkowi na urodziny, ale jak usłyszałam CENĘ - 1500ZŁ! to sie za głowę złapałam. Odezwę się na maila - i NA BANK SKORZYSTAM I ZADOWOLĘ TAKŻE TWE MAŁE POCIECHY. Znam ból samotnego wychowywania jednego syna - współczuję. Tez bym dorabiała tym co umiem. Zazdroszczę ci cierpliwości i siły. NIE PRZEJMUJ SIĘ TYMI CO ŹLE GADAJĄ........

Gość Kokoszkaaa
Kobieto nie osmieszaj sie, przeciez to widac, ze to ty pod innym nickiem sama siebie chwalisz. Bez przesady... ZENADA i koniec

ej, prawde powiedziawszy te strony sa calkiem ladnie zrobione i co z tego ze za darmo mozna samemu zrobic jesli to jest dosc pracochlonne i nie kazdy ma czas (i umiejetnosci!) zeby to wykonac nie nie jestem autorka topiku pod innym nikiem, z reguly powiem szczerze nie lubie takich ogloszen ale po przejrzeniu kilku przykladow zrobilo mi sie przykro ze tak najechano na utorke w koncu w naszych czasach wszystko kosztuje zwlaszcza to co umie ktos a nam jest potrzebne czy jesli mam maszyne do szycia w domu i kazdy moze sobie sam wszyc zamek do spodni to znaczy ze krawiec ma nie brac ode mnie pieniedzy/?? jesli nie mam czasu i zlecam komus wykonanie jakiejs czynnosci to normalne za za nia place kto nie umie sam niech placi to uczciwe i normalne zrobic strone naprawde troche koszyuje czasu i zachodu... acha Kokoszko, nie tak agresywnie, swiat to nie ring...

Gość webmasterka
WIDZE ŻE MAMY TU OSOBĘ KTÓREJ KTOŚ NADEPNĄŁ NA ODCISK.... A już myślałam że tylko mi tak docina, ale jak sie przekonałam to jej hobby.............. AGRESOR I JUŻ WSZYSTKO NA NIE. Chcesz czy nie dziś już zrobiłam 2 STRONY!!!!!!! I nawet nie wiesz jak bardzo były zachwycone osoby które mi to zleciły............. I to mnie motywuje bo być może znajdzie się ktoś jeszcze komu spodobają się moje prace. I tak na marginesie rzadko kiedy biorę pieniądze za to co robię.....a jeśli biorę to tyle ile wiem że nie powinnam - bo jak to mówią zbyt słabo oceniam swą pracę. Wogóle często nic nie biorę a uwierz udzielam się we wszystkim - typu pisanie prac lic. dypl. magis. opracowań, mam na swoim koncie ściągi maturalne z 4 przedmiotów i to wszystko komuś się przydało. teraz zajęłam się stronami. bo to uwielbiam. jestem taka bo WIEM ŻE KAŻDY DOBRY UCZYNEK DO MNIE KIEDYŚ WRÓCI. Współczuję twoim znajomym jeśli w życiu też jesteś tak nastawiona pesymistycznie i ŻENUJĄCO NA WSZYSTKO. A WIESZ CZEMU? bo też taka byłam.........

Gość ktoś skorzystał już
Jeśli ktoś już skorzystał z tej oferty to proszę o komentarz bo nie wiem czy warto się zdecydować....??? Świetny pomysł na prezent dla 6-10 latka!!!! 11 latek zrobi sobie SAM hi hi hi ;)

Gość JEST ZADOWOLONA