bajerkahh 0 Napisano Styczeń 24, 2006 hej! czy Panadol obniża działanie tabltek antykoncepcyjnych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stodesign 0 Napisano Styczeń 24, 2006 nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stodesign 0 Napisano Styczeń 24, 2006 nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bajerkahh 0 Napisano Styczeń 24, 2006 heh dzieki za wyczerpujaca odpowiedz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
markotka 0 Napisano Styczeń 24, 2006 Na tabletki anty wpływ mają tylko niektóre antybiotyki, leki na padaczkę i cukrzycę i nic więcej!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
makika 0 Napisano Styczeń 25, 2006 a wystarczyło przeczytać ulotkę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i tu ... Napisano Styczeń 25, 2006 ta wredna MAKIKA przylazla z ta swoja zasrana ulotka ? sama se czytaj wszystkie ulotki i przestan zjadac w koncu wszystkie rozumy, co za babsztyl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość msms Napisano Styczeń 25, 2006 ibuprofen obniża działanie tabletek czyli np. modafen. Nie wiem natomiast jak to jest z paracetamolem, czyli z panadolem. Spytajcie się w aptece. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość coooo Napisano Styczeń 25, 2006 ibuprofen? Pierwsze słysze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no taaak Napisano Styczeń 25, 2006 MAKIKA znowu swoje trzy wrdne grosze wrzuca. Nigdy nic sensownego nie napisała, nic nie doradziła tylko o tych ulotkach pisze..... ale widze ze nie mi jednej rzuciło sie to w oczy;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość msms Napisano Styczeń 25, 2006 Tak mi powiedziano w aptece jak kupowałam modafen. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hmmm........... Napisano Styczeń 25, 2006 ibuprofen? Musze sie w piątek gina zapytac:) Czy ibuprom tez obniza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach