Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kawusia

dlaczego prostują mi sie włosy?

Polecane posty

Farbowałam włosy henną firmy venita. Byly mocno krecone, ale mniej wiecej od tamtego czasu już nie sa to loki tylko jakieś fale. Czy to mozliwe ze przez to farbowanie włosy sie prostują?

Gość a wiesz
że mam tak samo? Tez farbowałam chenną. Nie miałam może burzy loków, ale fale. Od czasu jak farbuje, też mi sie troche rozprostowały. Moze dlatego, że chenna obciąża włosy? nie wiem. ale ja sie tym nie przejmuje, bo mam piekny kolor i nie mam zniszczonych włosow.

no ja już koloru nie mam bo sie szybko zmyło no i teraz mam włosy troche jak siano. Tylko na początku były ładne i świecące a teraz buuu.

Gość a wiesz
Masz siano, bo pewnie suszysz je suszarką... A poza tym jest zimno (brrrrr) . Pewnie nosisz czapkę. Włosy tego nie lubia. Nie przejmuj sie, poczekaj do wiosny ;)

no musze czasem suszyc suszarką ale chyba przestane. na początku po tej hennie mialam ładne loczki takie gładkie a etraz to ja nie wiem. chyba pojde do fryzjera je troche skrócic bo im dłuższe tym mniej sie kreca.

też mysślałam że im dłuższe tym mniej się kręcą... i obcięłam do brody. okazało się że to nic nie pomogło a wręcz przeciwnie: obięłam sobie końcówki, które jeszcze się mocno kręciły... :-/