Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wiss

pilne ! uczulenie na krem!

Polecane posty

przedwczoraj nalożylamkrem pod oczy (ziaja z blawatkiem - koszmar - ostrzegam) rano obudzilam się z ogromną opuchlizną wokól oczu. z trudem widzialam i cężko bylo mi mrugać powiekami. dziś jest już lepiej niemniej jednak opuchlizna jeszcze jest widoczna. macie jakieś pomysly , aby moja twarz wrócila do normy? czy zostaje mi tylko cierpliwie czekać bóg wie jak dlugo jeszcze? czy przypadkiem ziaja to nie jest apteczna firma??!!

Gość ojjj oj ojjj
Tobie pozostaje czekac az zejdzie...moze wapna sie napij:) a mi kremy ziaji pod oczy bardzo dobrze sluza;)

moze sprobuj okladow z rumianku.. mnie np. kosmetyki Ziaji nie uczulaja, to ze krem uczula Ciebie, nie znaczy ze innych.. moze jestes uczulona na jakis skladnik

Gość nie polecam rumianku
bo na rumianek możesz być uczulona tak jak np ja. Jedyne wyjscie to wypicie wapna i zarzycie leku przeciwalergicznego

Gość heeeeeeh
nie dowie sie czy nie jest uczulona na rumianek dopoki nie sprobuje, a moze jest uczulona na wapno? :o

Gość do dziewczyn
żeby się dowiedzieć czy się jest uczulonym na kosmetyli należy posmarować nim za uchem tam gdzie psikamy perfumką! wyarem z rumianku też można posmarować te okolice! Jeśli skóra się zaróżowi tz. że jest uczulenie!