Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brrrrrr

najlepszy ANTYPRYSPIRANT! bo juz mam dosyc!

Polecane posty

Gość brrrrrr

jakich uzywacie? uzywalam przez jakis czas rexsony, nie wiem jaka to, ale w takiej przezroczystej "buteleczce" w kulce, ale juz nie dziala :/ sprobowalam dove silk dry ale jest do dupy pomocy!

Gość najsłodsza
Ja lubię taki w kulce w plastikowej butelce z H&M ze Snoopim -dobry jest.

Gość Różanna
Ja uwielbiam Niveę w kulce

Gość aga30 wawa
dam ci inną radę - postaraj się odstawić antyperspiranty i uzywac ich tylko sporadycznie- pory przez które związki toksyczne , powinny być wydalane z potem , są blokowane przez atyperspirant i przez to odkładane są w naczyniach limfatycznych .Grozi to nawet nowotworem piersi. A do antyperspirantu się po prostu przyzwyczajasz i w końcu będzie tak,ze żaden nie będzie działał. Tez to miałam.Teraz używam zwykłago dezodorantu perfumowanego o delkikatnym , mydlanym zapachu - kilka razy dziennie.Efekt ten sam a dla zdrowia lepiej pozdraiwam :)

Gość hahahahahhahhhhaha
rexona jest ok

Gość ja ci radzę
zmieniać bo się skóra przyzwyczja i on pozniej słabiej działa, bo nie ma jednego idealnego. Możesz tez sprobowac etiaxil.

Gość a ja polecam ci
smarowanie pach spirytusem (nie po goleniu) to swietnie zastepuje dezodorant i nie smierdzi sie jesli nie dajesz rady tak polecam vichy bialy albo zielony antyperspirant drogi bo ok 25 zlotych ale bardzo wydajny i swietny problemyz pocenie znikaja jak reka odjal

Gość allegorystka
etiaxil. jest najlepszy. i stosuje sie go dwa razy w tyg. nic sie czlowiek nie poci

Gość allegorystka
+ kosztuje sporo, bo jakies 50 zeta ale mozna spotkac taniej na internetowych aukcjach typu allegro, swistak i takie tam.

Gość amilia
ALOE EVER SHIELD - dezodorant amerykańskiej firmy FOREVER LIVING PRODUCTS jest REWELACYJNY ! radzi sobie nawet z "zapaszkiem spod męskiej pachy"... Nie zatyka porów,ma delikatny zapach i co najwazniejsze jest naturalny, na bazie miąższu aloesowego Sama używam już od kilku lat jest niesamowicie wydajny wystacza na rok czasu , kosztuje ok 35 zł ale mozna go zakupić tylko od dystrybutora

Gość fighterka
AGA 30 MA RACJĘ, WIĘC ZAMKNIJ MORDĘ NIEDOUCZONA CIOTO

Gość aga30 wawa
również polecam ALOE EVER SHIELD - delikatny dezod. w sztyfcie .Jest świetny! :)

Gość aga30 wawa
dzięki fighterka :) mam rację , bo był czas kiedy bardzo się tym interesowałam .Moja siostra od kilkunastu lat jest w Anglii i tam każdy wie jak działaja antyperspiranty, a u nas niestety tylko takie niedouczone jednostki jak my ;) zresztą wystarczy obejrzeć czasami np.discovery channel w TV - tam też się o tym słyszy

Gość yyyyyyyyyyyyy
Antidral jest tańszy (ok. 14zł) a działa tak samo jak Etiaxil.

Gość fighterka
OŚMIESZA SIĘ TEN, KTO PRZEZYWA A DO TEGO NIE MAJĄC RACJI

MENNEN Speed Stick W zelu - dla mnie rewelka, ale smiejemy sie, jak kupujemy deo w hipermarkecie, bo ja kupuje dla siebie a-perspirant MESKI z dosc mocnym, korzennym, typowo MESKIM aromatem, a moj ❤️ ma alergie i kupuje NIVEA bezzapachowa dla cery wrazliwej... Dla mnie to tylko meskie deo, te dla kobiet nie dzialaja. Maja u mnie minus.

Gość doktorka
ludzie, nie przesadzajcie, może forma niekulturalna, ale za to treść prawdziwa. Węzły chłonne znajdują się w całym organiźmie, więc związki toksyczne nie są w nich magazynowane, tylko uwalniane do najbliższych. Poza tym po zastosowaniu antyperspirantu człowiek i tak się poci, tyle tylko, że pot ten nie śmierdzi, ponieważ antyperspirant ma skuteczne właściwości hamujące utlenianie oraz bakteriobójcze. Tak samo niezdrowe jest stosowanie pasty do zębów, ponieważ fluor odwapnia kości... :o

Gość aga30 wawa
ty jedkak chory człowiek jesteś ///żal mi ciebie....tobie już nawet lek na nogi nie pomoże....chyba zakompleksiony mocno jesteś no nie? :D twoje wulgaryzmy swiadczą o tobie , ale nie ma to nic wspólnego z poziomem inteligencji ,niestety nie masz jej nawet w śladowych ilościach czyli : zero szans na poprawę biedaku :(

Gość aga30 wawa
Robię w pory i śmierdzi ode mnie nieziemsko:o Gdyby tego jeszcze było mało, moja rozepchan szpara z półmetrowymi zwisami śmierdzi hubą drzewną i kutrem rybackim z XVI wieku :o

Gość aga 30 wawa
jakiś gnom się pode mnie podszywa!!! [beksa} A ja naprawdę mam problem:( W mojej klasie jest taki jeden chłopak, który bardzo mi się podoba. On ma starszasiostrę i lubi matematykę. Bardzo dobrzez gra w piłkę i w ogóle bardzo mi na nim zależy. Chciałabym, żeby on też mnie lubił. Kocham go!!! Co zrobić, żeby mnie popieścił i zaprosił do kina???:( Proszę, pomóżcie!!:(