Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krufka w ciapki

nadpotliwość

Polecane posty

Gość krufka w ciapki

ktoś cierpli na nadpotliwość? jak leczycie? ja raz zrobiłam botox, działa świetnie, ale cena.....

Gość krufka w ciapki
no czyli nikt nie ma. no to się załamałam a buuuuu

Gość czekaj ja ...
tez mam taka doleglowosc:( zwlaszcza pachy i rece mi sie poca ale ogolnie to cala sie poce nawet stopy rany jakie to uciazliwe , probowalam wszystkiego jesli chodzi o kremy , mascie, i nic mi nieposkutkowalo:( Na czym polega "botox"? i ile to kosztuje? gdzie sie najwiecej pocisz ? pozdrawiam

Gość kto jeszcze tak ma..
?

Zbadajcie sobie poziom cukru i TSH- tarczyca, bo one właśnie są często powodem nadmiernej potliwości. Jeżeli wyniki są ok, to polecam: Etiaxil (dłonie, stopy i pachy), Antidral (tj Etiaxil), Pedipur (stopy), można też spróbować pić szałwię.

Gość Antidraj jest najlepszym rozwi
ązaniwem

Gość arana77
Witam! Wstrzykniecie botoxu w miejsce ktore jest narazone na najwieksza potliwosc jest bardzo skuteczna metodą! Naprawde pomaga i daje wielka ulge! Koszt takiego zabiegu wacha sie miedzy 1500 - 2000zł. Oczywiscie zalezy jakie miejsce i jaka dawka bedzie musiala byc zastosowana. Na tej stronce dowiesz sie wiecej o tej dolegliwości www.nadpotliwosc.pl Pozdrawiam serdecznie!

Gość wrozka Jolanta Kłak
zasrana reklama a tfuuuu jak mozna sobie jad kielbasiany wstrzykiwac fuj

Gość arana77
to nie jest reklama, poprostu to polecam bo sama tego doświadczyłam...

Gość rudaanka
Polecam jast to najlepsza metoda , mialam wielki problem a teraz moge kupowac ubrania jakie chce. Mysle ze jest to warte swojej ceny, w koncu jest to kuracja na kilka miesiecy. Ja placilam 1400 zl w endoesteica.

Gość Julianfox
Nowo powstała strona o problemie nadpotliwości dłoni-stóp... Chcemy podzielić sie z Wami tym co mamy, troską i ciepłą rozmową.Wchodząc kliknijcie na kontakt a nastepnie Forum. Nie wstydz sie- daj swoje zdjęcie i poznaj nas wszystkich z całej Polski... Zapraszamy http://sympatektomia.terazwww.pl/

Gość shadows2511
Witam serdecznie Osobom z okolic Bytomia, Rudy Śląskiej, Świętochłowic, Katowic, Chorzowa, Tarnowskich Gór,Zabrza, Gliwic, Siemianowic Śl., Czeladzi, Będzina wypożyczę sprzęt do Jonoforezy na nadpotliwość rąk, stóp, pach i twarzy firmy MEDISUN GS10 Mocne strony urządzenia: - Brak konieczności używania farmaceutyków -brak skutków ubocznych, - Terapia jest szybka i efektywna, - Urządzenie jest bardzo proste w obsłudze, - Doskonałe wyniki leczenia. Oto link do ogłoszenia: http://tablica.pl/oferta/wypozycze-aparat-do- jonoforezy-na-nadpotliwosc-medisun-gs-10-IDw6I3.html mail: shadows2511@wp.pl Serdecznie zapraszam

Gość anqq00
Z nadpotliwością można sobie poradzić. Proponuję wybrać zabiegi z botoksem lub najlepiej trwałe usuwanie gryczołów potowych. Polecam salon elite w warszawie.

Gość wyszedlemznadpotliwosci
Czesc, nazywam sie Jakub, mam 21 lat i udało mi się bezinwazyjnie wyleczyć z nadpotliwości. To wszystko co opisujecie... sam przez to przechodziłem. Nadpotliwość wpędziała mnie w głęboką depresję bliską samobójstwa. Każdy z nas chyba zna ten stan, w którym na wszystko co w waszym życiu się dzieje patrzycie przez pryzmat waszej choroby. Musicie wiedzieć, że jest to choroba ciała i duszy (psychosomatyczna). Nie jestem lekarzem, nawet studentem medycyny, jestem zwykłym gościem, który poprzez właśne mocne zainteresowanie psychologią i ciałem ludzkim, alternatywnymi do medycyny zachodniej terapiami wyszedł 'przypadkowo', płynnie z tej choroby. Obecnie myślę nad założeniem ośrodka w Polsce, w którym chciałbym pomóc innym ludziom w leczeniu tego problemu. Żeby mieć pewność, że to co mi pomogło, pomoże również Wam, będę potrzebował, abyście wypełnili bardzo szczegółową ankiete dotyczącą was. Oczywiście 100% anonimowo, bo nie liczą się dla mnie wasze dane, tylko procentowa ilość osób, które udało by mi się tymi samymi technikami wyleczyć. Na dniach podeślę tutaj opracowaną przeze mnie ankiete, która mam nadzieje pomoże mi utwierdzić się w przekonaniu, że sposób, którym sobie poradziłem, jest właściwy. Trzymajcie się dzielnie i nie poddajcie się, rewolucja nadchodzi ;)

Gość gość
a na kogo wyszedles?

Też walczyłem z nadpotliwością.Długo nic nie działało,aż w końcu mi pomogło tylko jedno,dlatego polecam i mam na sprzedaż praktycznie nowy aparat do jonofrezy,używany 5 razy,przyniósł oczekiwane rezultaty. Posiada jeszcze gwarancję. Cena 900 zł. Moje gg: 7246476.

Gość gość
Wyleczyłem już dawno nadpotliwość dłoni i stóp jonoforezą zrobioną własnoręcznie. Zainteresowany/a? Pisz na: prosta.jonoforeza@gmail.com

Gość Vika9
Ja polecam botox, wypróbowany sposób i faktycznie działa. Co do miejsca, w którym wykonywałam zabieg to była to Moja Estetyka z Litewskiej w Rzeszowie. Mimo, że na początku trochę w to wątpiłam to pełen profesjonalizm i co najważniejsze to lekarze wykonają zabieg, a nie kosmetyczki, jak to w innych miejscach bywa. Dla zainteresowanych wrzucam link z informacjami: http://www.mojaestetyka.pl/botox-nadpotliwosc/