Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rzeczka Zapomnianego

25.02.2006r. tak niewiele czasu zostało!

Polecane posty

Czas ucieka nawet nie wiem jak i gdzie...i pomyśleć, że za miesiąc odmieni się całe moje życie...pytanie tylko czy na lepsze? czy naprawdę będziemy szczęśliwi? coraz bardziej się boję tego dnia :P

Gość
bedzie dobrze :) aczkolwiek ja mam slub dopiero we wrzesniu i juz mnie lekki stresik dopada jak to bedzie ;)

Gość peezdha
w każdym razie będziecie żałować, nie ma bata.:D

Gość
peezdha--> biorac pod uwage Twoj nick trudno sie dziwic takiej opinii ;)

Gość peezdha
:D :D :D

Gość
peehzda--> dobrze, ze chociaz poczucie humoru masz :)

To bardzo dziwne, bo przez woele lat nie miałam najmniejszych wątpliwości, że to z tym facetem chcę spędzić resztę życia, a tu nagle kiedy spełniają się moje marzenia, ja zadaje tak durne pytania, myśli kołaczą sie po mojej głowie...

Rzeczka -------> Nie przejmuj się ....te wątpliwości to ewnie biorą się stąd żezaczyna Ci się udzielać stresik przedślubny :) Napewno za kilka dni będziesz sie z tego śmiała ...może dodatkowo hormonki dają znać o sobie :) My 7.02. będziemy miesiąc po ślubie i powiem Ci że może nie miałam żadnych wątpliwości ale stresowalam się strasznie i chwilami byłam nie do wytrzymania nawet dla samej siebie ;) Bałam się chwili ślubowania ....całej ceremonii ....wesela no i tego że cały czas będziemy w centrum zainteresowania :) A było poprostu wspaniale :) Jesteśmy bardzo szczęśliwi jako młode małżeństwo mamy po 23 lata :) Mieszkaliśmy ze sobą już przed ślubem także wiele zmian nie nastąpiło :) Rzeczko wszystko będzie cudownie mysl o rzeczach przyjemnych i raduj się tym czasem przygotowań bo to szybko przemija a jest poprostu wspaniale :)

Gość będzie dobrze
bo to bardzo dobra data - dzień moich urodzin. Tyle, że rok trochę inny... Trzymam kciuki i będę o tobie pamiętała w tym dniu. Pozdrawiam

Bardzo dziękuję za ciepłe słowa:D Czasami łapię się na tym, ze jestem nie do zniesienia :P Nagle wszystko widze w czarnych kolorach, zastanawiam się, czy naprawdę będziemy ze soba do końca naszych dni...rany jakie to dziwne :) a poza tym jestem już zmęczona przygotowaniami do ślubu..mój mózg to jeden wielki kalendarz :P