Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jerta

Mamy 3 dzieci i więcej - macie chwilę spokoju

Polecane posty

Gość jerta

Jedno dziecko to nie dziecko, dwoje to norma, przy trójce zaczyna się jazda. Jak sobie radzicie ? 🌼

Gość mama trójki
12,10,2 lata czasami miodzik ale częściej szok

jedno to nie dziecko-mhhhhhhhhhhh no to zapraszam do mnie,zobaczysz co to jest za diabełek :P masz dzieci jeśli moge spytać?

Gość tiaaaaa
hihihi, kangurek, podejrzewam, zę gdybyś miała 3 lub 4 w domu to też byś stwierdziła, ze jedno to ie dziecko :P bo opanować jednego diabełka to spoko, ale jego klony to juz gorzej :P

Gość mamuśkaaa
chyba wszystkie panie maja urwanie glowy bo nikogo tu niema,ja ma 4synów i korzystam właśnie bo jeszcze śpią.

Ja mam 21-mies.coreczke tez jeszcze spi. Jest grzeczna , w kwietniu urodze drugie ,mam nadzieje ze bedzie tak grzeczne jak wiktoria, chociaz kto wie?????

Gość mamuśkaaa
tak różnie to z dziećmi bywa.w moim przypadku co dziecko to inaczej.ale w sumie z drugim było łatwiej,byłam młodą mamą i te porady babci........teraz ogólnie jest łatwiej niema przecierania warzywek ,tetrowych pieluszek,gotowania mleczka...tylko dzieci rodzić.chłopcy maja 16,14,7,5

tiaaaaa no wiesz napisałam tak bo jestem mamą z krótkim stażem,to moje pierwsze dziecko.Wszystkiego ucze się sama, dużo błedów robie i tez dużo się ucze. Więc może dlatego to wsyztsko jest dla mnie takie nowe,trudne,nieznane.Jak będe miała kiedys drugie to pewnie inaczej powiem już

Gość jerta
Ja mam 3 dzieci, 12, 8, 4. Trzy śniadanka + 2 dla nas, trzy obiadki, 3 batoniki, 3 bilety do kina,. Trzy razy trzeba przekonywać do dentysty. No i ich "życiowe problemy" x 3. Gdy masz jedno dziecko to wszystko przeżywasz raz i koniec. Ale w sumie jest nieżle.