Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ktoseek

Wyskakuje mi kość ze stawu kolanowego czy co?

Polecane posty

Gość Ktoseek

Wlasnie 5 min temu gdy siedzialem poczulem jak by mi wyskoczyla kosc ze stawu w okolicach kolana. To tak za przeproszeniem napier**** ze nie mozna wytrzymac do mometu gdy wskoczy w swoje miejsce za kilka sek :( co to moze byc, czemu gdzie sie z tym udac do jakiego lekarza?

Mój syn ma podobną rzecz, a jest to tzw. niestabilność rzepki w kolanie. Niekiedy mozna pomóc przez odpowiednie ćwiczenia , albo operacja. Musisz zgłosić się do chirurga , najlepiej tzw. kolanowca.Po każdym takim urazie należy kolano chłodzić ( najlepiej przykładać torebkę z zamrożona marchewka z groszkiem ) i skontaktować sie z lekarzem w celu stwoerdzenia, czy w czasie powrotu rzepki na swoje miejsce nie uczyniła ona uszkodzeń wiązadeł. Sam tego nie wyleczysz. Skontaktuj się z lekarzem specjalistą. Życzę powodzenia.

Gość Agapin
Też tak mam, ten ból jest straszny. Mam to już od kilku lat ale boje się iść z tym do lekarza, bo jeszcze by mi zaczął to "naprawiać" a tego bym nie przeżyła. Współczuje Ci bo wiem co to oznacza

Gość gość
Wspolczuje Ci! Moja kolezanka tak miala. Zgiela kolano i na moich oczach jej wyskoczylo. Niewiem czy to, to sano, ale jej kolano wyskoczylo i przeszlo do tylu. Krzyczala. Ja niemam tak z kolanem ale z lokciem. Wyskakuje i strasznie boli! Nie ide z tym jednak do lekarza. Jak wskakuje to szczela. A kolana mi ciagle szczelaja rano lub jak ide. Więc mniej wiecej wiem co czujesz. Radze Ci zebyl poszedl(la) do lekarza! Powodzenia!