Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do pedagogow szczeg. resu

HELP!!! STUDENTKA RESOCJALIZACJI SZUKA POMOCY W DOPASOWANIU PYTAN DO ANKIETY!!

Polecane posty

HEJ! dzis musze wydrukowac ankiete dla uczniow i wywiad dla nauczcieli . mam problem z pytaniami do nich, bo promotor mi sprawdzil prace i powiedzial ze pytan jest ZA MALO!!!!!!! MOJ tytul pracy brzmi: IDENTYFIKACJA Z WYBRANYMI SUBKULTURAMI MLODZIEOZWYMI O CHARAKTERZE NEGATYWNYM A ZACHOWANIA DEWIACYJNE WSPOLCZESNIEJ MLODZIEZY NA PODSTAWIE BADAN PRZEPROWADZONYCH WSROD UCZNIOW . i do tego tytulu mam 3 pytania , do ktorych potem musze miec po 10 pytan ankietowych : 1.DO JAKICH SUBKULTUR MLODZIEZOWYCH O CHARAKT, NEGAT PRZYNALEZA UCZNIOWIE?[negat, czyli skini ,szalikowcy, blokersi] 2.JAKI JEST STOSUNEK EMOCJONALNY DO TYCH SUBKULTUR? 3.JAKIEGO RODZAJU ZACHOWAN DEWIACYJNYCH DOPUSCILI SIE UCZNIOWIE>?[ale tu nie wiem czy w tych subkulturach, czy ogolnie:/] 4.Od jakich czynnikow zalezy przynaleznosc do tych subkultur? ZAstanawiam sie tez, czy k tores z tych pytan szczegolowych mozna by ominac badz zmienic????? ale chodzi mi glownie o pytania ankietowe do tych pytan szczegolowych. BEDE WDZIECZNA ZA POMOC!!! w razie czego moj email: IHAHA5@INTERIA.PL

czy znalazlaby sie osobA, co ma jakies pomysly??? piszcie !!!!!! co 2 glowy to nie jedna:)

Gość proszeeeeeeeeee wierze w was

Gość proszeeeeeeeeee wierze w was
!!!!!

hmmmmm..każdy musi sam sobie zapracowac na swojego magistra. Na miejscu ministra pozamykałabym te wszystkie uczelnie typu filia filii. Niedawno usłyszałam tekst ,że w Polsce zamyka sie podstawówki na wsiach a tworzy wyzsze uczelnie....a pozion studentów jest taki sam.. Dziecko drogie ..na jakiej Ty uczelni studiujesz???? A nie pomylilaś się z tą resocjalizacją??? Studia są dla myślących......może jeszcze zrezygnujesz,bo nie chciałabym ,żebyś wychowywała moje dziecko....pracując...też rozpiszesz konkurs w necie????