Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to ja 991

GLOWNIE DO MEZCZYZN ALE NIE TYLKO!!!!!!!!!!!!!!POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość to ja 991

WITAM!MOZE TO ZABRZMI DZIWNIE ALE MAM PROBLEM JESLI MOGE TO UJAC W TEN SPOSOB!MAM CHLOPAKA JUZ DOSC DLUGO MA 22 LATA ALE NIE MA JESZCZE ZAROSTU!!!CZY TO NORMALNE CHYBA NIE BO RACZEJ W TYM WIEKU MAJA MEZCZYZNI ZAROST!CZY TO SIE KIEDYS ZMIENI CZY ZAWSZE BEDZIE TAKI GLOADKI!CZYM TO JEST SPOWODOWANE???MARTWIE SIE MOZE JEST NA COS CHORY???PROSZE O POWAZNE ODPOWOEDZI!!!DZIEKUJE!POZDRAWIAM PA

Gość kifnihn
pomoże endokrynolog może coś z tarczycą hormonami trzeba sie dowiedzieć a może ma taką urode zapewniam cie że nie on jeden

Gość to napewno z tego wynika
że on wcześniej był dziewczyną i przeszedł operację zmiany płci. Dlatego nie ma zarostu :D

Gość ziołówka
Nic, się nie martw, mój mąż , jeszcze wtedy przyszły, też nie miał długo zarostu, zaczął mieć późno, regularny, to ok. 30-tki. Ale przecież to w niczym nie przeszkadza, przynajmniej mi. Mógł się golić rzadziej. Poza tym był i jest zdrowy i sprawny. Nie doszukuj się choroby, bo to nic nienormalnego, pod warunkiem, że ma owłosienie łonowe i pod pachami.

Gość LOLERSON
hahah ale problem ja mam zzaros od wieku 16 lat juz gole sie jak dorosly facet mam 18scie gladka buzia u faceta metro...;] moje zdanie czasy sie zmieniaja bez kitu

Gość batmina
taaaaaaa to zerwij z nim bo nie ma zarostu..:O jak ci nie pasuje jego gladka buzka, kup sobie szczote ryzowa i z nia sie caluj!!! Bosh.. co za ludzie sa na tym swiecie!!!! :O

Gość TO JO
ja nie mowie ze mi to przeszkadza czy jest mi z tym zle!poprostu jestem ciekawa czy to jest normalne i skad to sie bierze!owlosienie lonowe na bardzo bujne a nogach tez tylko nie ma pod pachami i na twarzy i nikle na rekach!to mowiecie ze z czasem to sie zmieni?

Gość to prowakacja
TEN IDIOTA PISZE JUZ WSZĘDZIE RADZE NIE TRACIĆ CZASU

Gość blue15
powiem tak: dziewczyno z toba jest cos nie tak, idz do lekarza:p

Gość to ja 991
Wypada mi również nadmienić, iż kolekcjonuję włosy łonowe swego kochanka, Łysego Romana, z których zrobiłem już trzy zmiotki do kurzu

Gość TO JO
o co wam chodzi pisze jak inni bo chce sie czegos doiedziec!dlaczego odrazu jestem atakowana???????????nie kumam

Gość pytam
Czy to nie ta sama osoba,która pyta się o głowę i jej wielkość swojego chłopaka w innym topiku?