Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do pedagogow szczeg. resu

HELP !!!!STUDENTKA RESOCJALIZACJI SZUKA POMOCY W DOPASOWANIU PYTAN!!!!

Polecane posty

HEJ! dzis musze wydrukowac ankiete dla uczniow i wywiad dla nauczcieli . mam problem z pytaniami do nich, bo promotor mi sprawdzil prace i powiedzial ze pytan jest ZA MALO!!!!!!! MOJ tytul pracy brzmi: IDENTYFIKACJA Z WYBRANYMI SUBKULTURAMI MLODZIEOZWYMI O CHARAKTERZE NEGATYWNYM A ZACHOWANIA DEWIACYJNE WSPOLCZESNIEJ MLODZIEZY NA PODSTAWIE BADAN PRZEPROWADZONYCH WSROD UCZNIOW . i do tego tytulu mam 3 pytania , do ktorych potem musze miec po 10 pytan ankietowych : 1.DO JAKICH SUBKULTUR MLODZIEZOWYCH O CHARAKT, NEGAT PRZYNALEZA UCZNIOWIE?[negat, czyli skini ,szalikowcy, blokersi] 2.JAKI JEST STOSUNEK EMOCJONALNY DO TYCH SUBKULTUR? 3.JAKIEGO RODZAJU ZACHOWAN DEWIACYJNYCH DOPUSCILI SIE UCZNIOWIE>?[ale tu nie wiem czy w tych subkulturach, czy ogolnie:/] 4.Od jakich czynnikow zalezy przynaleznosc do tych subkultur? ZAstanawiam sie tez, czy k tores z tych pytan szczegolowych mozna by ominac badz zmienic????? ale chodzi mi glownie o pytania ankietowe do tych pytan szczegolowych.

PISZCIE PISZCIEK OCHANI!!!!! kazde pytanie mile widziane!!!!

Gość milkaa
..a mi się wydaje że są to pytania zbyt ogóle (w ogóle witam - też skończyłam resę). napewno będziesz miała więcej pytań jak rozbudujesz te, któr juz masz

oki mycha ja rozumiem ale jk JE ROZBUDOWAC????? nie mam zadnego popjecia a promotor tez nie wie:/

Gość mhhmhm prosze i czekam

pliiisss serio mam pustke w glowie

plisssssssss pomnocyyy

nie rozumiem dlaxzego wycięto mój post sprzed 2 godzin pisalam ,że to jest przerażające,że przyszły magister nie wie jak podejsc do pracy... Na tytuł trzeba sobie samemu zapracować Jaką kończysz uczelnię ,że nie nauczono Cię myślkeć?? Czy jest to jedna z tych filii filii. Na wsiach likwidują podstawówki a zakładają wyższe uczelnie .. a jaki poziom to świadczą takie własnie posty Dziewczyno pomysl troche i bierz się do roboty. Ja będziesz pracowała w przyszłości z trudną młodzieżą to też będziesz na forum pytała co zrobić????? Straszny poziom tych studentów Mam nadzieję ,że nie wszystkich Tez jestem po resocjalizacji Pozdrawiam mimo wszystko

Gość zaraz
a gdzie Ty biedna studiujesz???jakiego masz promotora????????w mojej pożądnej szkole...każdy promotor pomag.a też jestem na reso!!!

Gość podpisuję
się pod moją poprzedniczką. Później takie osoby mają tytuł magistra... bleee :P

NIE ZDAJE NA MAGISTRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MAM LICENCJAT!!! NIE PLACE KOMNUS ZEBY MI PISAL TYLKO SAMA CALY CZAS DOCHODZE KROK PO KROKU JAK MA WYGLADAC PRACA LICENCJACKA! A MOJ PROMOTOR NIC NIE POMAGA!!!!!!!!!!!!! NIE NANOSI UWAG , SAMA MU ZWRACAM UWAGE CO JEST NIE TAK .... WYDAJE M ISIE ,ZE TE PYTANIA CO MIALAM TO NIE SA DOBRE- SKRESLIL MI JE I POWIEDZIAL ZE ZA MALO ..... NIE JESTEM ALFAI O MEGA- PO PROSTU PROSZEO POMOC!!!!!!!!!! TYLKO I AZ TYLKO TYLEEE I NIE WYMADRZAJ SIE PROSZE!!! BO TY CHYBA NIE WIESZ CO TO WSPOLCZUCIE I ZWYCZAJNA LUDZKA POMOC

Moje kolezanki placa a ja chce sama napisac,.... pisze juz tak 2 semestr.... ale nie potrafie juz wiecej sama wymyslec/.... on wszystko przekresla ,a jego standardowy komentarz to :za malo , za duzo , bardziej konkretne........:/ itak ta jego wspolpraca z nami wyglada...

Gość podpisuję
no cóż... a jaka jest różnica między samodzielnym pisaniem pracy licencjackiej a magisterskiej?? Mój promotor przez rok, kiedy pisałam pracę, nie miał żadnych zastrzeżeń... bo wcale nie pomagał nam na seminariach. Słuchał co napisałyśmy i mówił :może być". Same więc dochodziłyśmy do wszystkiego. Tak więc moja praca i praca koleżanek była samodzielna, a promotor tylko się podpisał pod nią. Do autorki topicu: spróbuj sama pomyśleć...

Gość myslalam i dalej prosze
o pomoc milych duszyczek, a podziekuje tym , ktorym chca wykladaC moraly

Gość podpisuję
to nie jest tak, że ktoś chce Tobie prawić morały czy szydzić z Ciebie... Ale praca licencjacka jest tylko i wyłącznie pracą samodzielną. Żadko zdaża się promotor z prawdziwego zdarzenia, który będzie chciał pomóc. Takie jest życie studentów :(. Ja mam za sobą pisanie pracy, 21 grudnia obroniłam tytuł magistra i mam to z głowy, więc łatwiej jest wymądrzać się... Ale wiem co przechodzisz. Powodzenia, na pewno dasz sobie radę :)

Gość podpisuję
rzadko miało być ;)