Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

obywatelka IV RP

czerwona herbata-prawdy i mity

Polecane posty

piszcie, co wiecie o czerwonej herbacie, tzn. czy faktycznie chudnie się po niej, czy można ją słodzić, czy żeby schudnąć można pić tylko ją i czy pomaga Wam itp.

Gość upppppppppppp

Gość czerwona1
jak pilam ja pierwszy raz to schudlam gdzies 5kg oczywiscie do tego ograniczylam jedzenie ale jestem pewna ze herbata miala tu swoj wklad tymbardziej ze po niej jedzenie przelatywalo przezemnie potem jednak przestala dzialac i teraz po chyba 3miesiącach znowu zaczelam ją pic i znowu dzialala ogolnie to dobra rzecz taka czerwona herbata byle nie pic za duzo

Gość a jaaaaaaaaaaaa
kiedys piłam ją przez jakies 7 m-cy. Schudłam z 10 kg.... Wczesniej stosowałam najrózniejsze diety cud. Bez efektu, a jak był efekt to głodowałam, męczyłam sie i ... potem wracałam do wagi. Pijąc tą herbate schudłam bez odchudzania, no moze ciutek ograniczyłam słodycze;) POLECAM

Gość a jaaaaaaaaaaaa
Dodam jeszcze ze od tamtego czasu mineły ze 3 lata a ja utrzymuje wage bez wysiłku. A juz trzy lata nie pije tej herbaty

piję dwie filiżanki dziennie. Oczywiście, żeby był efekt nie wolno jej słodzić!! Jestem szczupłą osobą (tj. 172 cm wzrostu i 54 kg wagi), a herbata poprawiła nie tylko przemianę materii, ale także cerę. Piję ją od pół roku :). Polecam

Gość trajtarajta
a gdzie ja kupiv i wogole co to za herbata normalna czy ta inna ??

Gość zuska
herbata czerwona ma rzeczywiście działanie przspeszjace przemianę materii, ale tak jak do wszystkiego i do tego organizm sie przyzwyczaja i słabnie jej moc. Ne wolno się poddawać, bo herbata czerwona oprócz tego ma wiele innych dobrych działań na organizm. Uważać należy jednak na zęby ponieważ czerwona herbata niszczy szkliwo!!! SMACZNEGO:)

Gość czerwona1
jezeli chodzi o utrzymanie wagi to np mi herbata nic nie dala potym jak schudlam bardzo duzo przytylam

Czerwona herbata naprawdę pomaga w odchudzaniu, ja piłam przez pewien czas pu-erh i efekty były świetne, tylko ten smak... Właśnie z tego powodu nie piję już czerwonej herbatki :)