Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skrzywdzony przez nature

To niesprawiedliwe

Polecane posty

Dlaczego ja o wszystko musze walczyć, zabiegać a inni mają to na skinienie palca:( ? Wszystkie kobiety traktuje z szacunkiem, mam poczucie humoru lubią przebywać w moim towarzystwie, ale zawsze kosza dostaje.A inni chamscy, wulgarni , a dziewczyny i tak wolą ich. Ta ciągła walka mnie już zmęczyła wypaliłem sie :(, nie ma już sił i ochoty odowadniać kolejnej dziewczynie, że miała by ze mna dobrze, bo i tak tego niedoceni. I niech mi tu ktoś powie, że kobiety nie patzrą na wygląd, patrzycie tak samo jak faceci!!! Hmm mam siły tylko do jednej walki...walki o swój wygląd, zlikwiduje mankamenty, zrobie wszystko dla wyglądu, wtedy to ją będe wybierał :( Role się odwrócą :(

Gość TBR
chyba jesteś niepoważny. Jak patrzą tylko na urodę to poco Ci takie? Zaufaj mi, że nie wszystkie kobiety są takie, tylko One nie żucają się od razu w oczy. Poczekaj cierpliwie a napewno się odnajdziecie.

od LO do studiów dziewczyny takie same, pytam kumpla czy ja jakieś super piękności wybieram, a on że co ty normalne .....jak mnie te normalnie nie chcą to lepiej już nic nie mówić :(

Gość TBR
To wymień mi swoją największą wadę w wyglądzie

Gość A DLACZEGO JA
nie klamie nie oszukuje jetsem w związkach w porządku kocham nad zycie a juz 2 moj zwiazek sie konxczy tak ze chlopak nagle nie wie czy chce ze mną byc...dlaczego nie spotykam kogos kto umie kochac dojrzale jak ja a nie nagle ze nic nie wie... zycie takie:(

małe wady które składją się na ogólny wizerunek. lekko odstające uszy( kiedyś tego niezauważałem), tradzik, blada cera, kolor zębów już też nie śnieżno biały( kiedyś dużo paliłem teraz kawa ),c hyba wszystko

Gość TBR
To wszystko?!? i Ty narzekasz? Kolor ząbków zawsze można poprawić, trądzik podleczyć a blada cera, lekko odstające uszy, w czym to przeszkadza?

Gość tyka
mam zupełnie tak jak A DLACZEGO JA, mimo to wierzę, że kiedyś się uda, każdy kogoś znajdzie.

Sorry facet ale takie jest życie. Tylko przystojniacy mają prawo do miłości. Tacy jak ty mogą sobie tylko pomarzyć. hehehe

Gość tyka
Nad tymi rzeczami można popracować. Każdy znajduje u siebie jakieś wady Wierz mi, są dziewczyny, dla których liczy się nie tylko wygląd.

spytaj moich koleżanek, które nawet nie dały mi szansy bo nawet do kina rzadna nie chciała ze mną iść, zawsze jest super dopóki nie zaproponuje spotkania.Nawet same mnie ciągną na imprezki, ale oczywiście tylko jako kumpla. Jedna pani pyta czy nie generalizuje, opisuje to tylko na podstawie mojego życia.

Gość TBR
Nigdy nie lubiałam przystojniaków, przystojniak_25 to do Ciebie. Z reguły są to tępe strzały.

Tyka wiem, że można popracować, potrzeba tylko $, teraz mam jakiś cel w życiu. nie rzaden samochód, mieszkanie, poprawie wszystko co jestem wstanie, dotego czasu bede musiał zapomnieć o kobietach, ale dam rade, wiecie jakie to przykre, że nikogo nie obchodzi two charakter tylko wygląd :(

do \"tyka\": No tak, ale te, które nie lecą na wygląd zazwyczaj są brzydkie jak noc. hehehe. W sam raz dla brzydali. hehehe.

Gość gosiakk
Hmmmm przyznam ze dla mnie nie liczy sie wyglad. Ostatnio poznalam faceta, spodobal mi sie, a wyglad mial naprawde sredni (dopiero niedawno to zauwazylam, jak okazalo sie ze nic z tego nie bedzie)...:( Wiec nie pisz ze dziewczyny zwracaja uwage tylko na wyglad bo to nieprawda. Jesli ktoras jest pusta laska, ktorej zalezy tylko na tym, zeby miec faceta na pokaz, to pewno tak. Ale jest wiele dziewczyn, ktore tesknia za bliskoscia, zaufaniem, bezpiecznstwem, MILOSCIA po prostu, a to nie ma nic wspolnego z lekko odstajacymi uszami czy zebami nie olsniewjacymi biela. Pozdrawiam i zycze powodzenia:)

wolałbym by tępym przystojniakiem, chociaż bym wiedział co to jest pocałunek z dziewczyną,

Gość TBR
wiesz co przystojniak_25 nie sądze że jestem brzydką kobietą bo powodzenia mi nigdy nie brakowało. A takich bufonów jak Ty od razu spławiałam. I śmieje się z takich jak Ty.

w zeszłym roku dostałem kosza od 6 dziewczyn!!! na 6 do których coś poczułem, po takiej statystyce mam chyba prawo twierdzić, że jednak moj wygląd jest ważniejszy niż to jakim jestem człowiekiem. Przystojny chociaż dostanie SZANSE!!!!

do \"skrzywdzone przez nature\": Facet, jak jesteś brzydki to już ci nic nie pomoże. Musisz się pogodzić z tym, że nigdy nie będziesz miał dziewczyny, chyba że brzydulę. hehehe

Gość TBR
I wiesz co przystojniak_25 jestem pewna że taki skrzywdzony przez naturę będzie miał kiedyś zajebistą , wierną, gospodarną żonke i fajne, mąde dzieciaki na poziomie a Ty będziesz miał gówno! Będziesz obleśnym erotomanem alkocholikiem!

Gość tyka
skrzywdzony-- wcale nie musisz zapominać o kobietach, po prostu jest tak, że trudno jest poczuć tak na zawołanie coś do drugiej osoby, nie zawsze chodzi o wygląd. Ja swojemu byłemu chłopakowi tez odmawiałam jak zapraszał mnie na początku do kina, a mimo to potem z Nim byłam i tworzyliśmy fajną parę. Nie patrzyłam na wygląd, ale po prostu mnie do Niego nie ciągnęło. To prawda, że coraz bardziej starał się o mnie. Ale powiedz, chciałbyś naprawdę żeby każda pierwsza lepsza dziewczyna od razu Ci "ulegała"? W tym nie ma uczucia, nie ma tego czegoś. Przystojniak-- w dziwnym towarzystwie się obracasz ;) bo ja znam wiele ładnych dziewczyn, dla których wygląd nie liczy się tak bardzo.

do TBR: Mnie na pewno byś nie spławiła, bo oprócz tego że jestem przystojny to jestem także inteligentny i romantyczny. No i mam fajną brykę (BMW).

Przystojniak-25 - smieszny jestes...:):):) Ale nie, moze zalosny...?:O Myslisz ze dziewczyny leca na bryke? Ladna gebusie? Co z tego ze jestes w dodatku romantyczny i inteligentny, skoro twoje ego zaslania reszte? :O

do tyka: Obracam się w towarzystwie pięknych i czarujących kobiet, które na pewno nie polecą na jakiegos paszczura z odstającymi uszami. One się po prostu szanują i wiedzą kto ma jaką wartość.

Gość TBR
Jakoś nie zrobiło to na mnie wrażenia

tyka widzisz, wielu moich znajomych miało tak, że miłość była obustronna nikt nie starał się mniej czy więcej, każda strona chciała być z drugą.Czy to nie poniżające troche wlaczyć o coś co z założenia powinno być uczuciem czystym ? We mnie do końca by zostało to, że musiałem coś zrobić przeciw sobie. przystojniak widze jednak, że ograniczony troche jesteś, ty chyba stary nie wiesz co teraz medycyna może zdziałać,.

do TBR: Nie? A to ciekawe. Czyżbyś leciała na brzydali? A może sama jesteś brzydka i wiesz że taki przystojniak jak ja nigdy by cię nie zechciał i dlatego bronisz pokraki. Co?

do \"skrzywdzony przez nature\": Pewnych defektów nie da się zlikwidować np. niskiego wzrostu. A tak poza tym to nie wierz tym frajerkom z kafeterii bo one cie okłamują. Wiesz, nie chcą ci robic przykrości, dlatego piszą że nie liczy się wygląd tylko charakter. hehehe.