Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skrzywdzony przez nature

To niesprawiedliwe

Polecane posty

Gość baskaaaa
a ile ty masz lat?:>

Gość Big-Mac
Przystojniak jest rozchwytywany przez chłopców

Gość TBR
skrzywdzony przez naturę mówie Ci wyluzuj trochę. Słuchaj, jak poznałam pare lat temu swojego obecnego chłopaka, moją pierwszą miłość, to naprawdę nie był w moim guście, nie zaliczał się napewno do przystojniaków. Był ponad to nieśmiały i biedny jak mysz kościelna. Ale tak mnie oczarował swoim charakterem i poziomem że od razu zakochałam się po uszy. Koleżanki też się po cichaczu ze mnie śmiały że sobie takiego faceta znalazłam a dziś mi zazdroszczą. Zazdroszą dlatego że jako jedyna trwam w udanym związku, jako jedyna nie mam powodu żeby ponażekać na swojego, że jestem szczęśliwa i że po tylu latach potrafimy się kochać i okazywać sobie bez przerwy tą miłość. I czego można chcieć więcej. Właśnie takiego mężczyzny szukałam całe życie i nie zmieniłabym Go za żadne skarby.

Gość merioza
Ej przystojniak podaj linka ze swoim zdjeciem to ocenimy czys taki przystojny... A tak na marginesie...masz dziewczyne?

a ile masz lat panie skrzywdzony? ja tez mam takiego kumpla,ktory ma 26 lat i dlugo nie mial dziewczyny i podrywa niby normalne,ale zupelnie do niego nie pasujace..sam jest domownikiem,typem ojca dzieci,a wybiera imprezowiczki,ktore na niego leja..

facet, twoj problem nie polega na tym, ze jestes brzydki, tylko na tym, ze jestes zalosny. :P najbardziej \"podobaja\" mi sie teksty typu: \"A inni chamscy, wulgarni , a dziewczyny i tak wolą ich.\" rzeczywiscie, kobiety wprost uwielbiaja chamow :O

do merioza: Mam, jestem z nią od 3 miesięcy. Jest bardzo piękna i inteligetna (studiuje ekonomię na UW). Bardzo ją kocham. Miłość jest piękna! Życie jest piękne! Ja jestem piękny! Ehhh...

Gość merioza
No tak, skoro oboje jestescie piekni, wspaniali, inteligentni i tak dalej, to myslales co bedzie za kilka, kilkanascie lat (jesi nadal bedziecei ze soba), kiedy twoja jedrna skore pokryja zmarszczki, a BMW zamieni sie w gracika? A ona, twoja dziewczyna? Tez juz nie bedzie taka piekna jak teraz...hehe. Hmmmm?

Gość merioza
Ps: Uwielbiam TMT 👄

Gość Nie ma co się przejmować
Przystojniakiem. Jest pewnie brzydszy od autora topicu. Tylko zamiast się żalić wmówił sobie że jest piękny. Siedzi na czacie i zarywa małolaty.

Gość TBR
dokładnie meriozo, i co on w tedy biedny pocznie?

a zalozyciel topicu gdzie sie podzial? mialam zamiar go poderwac,a tu zonk ;p

mam 21 lat, przystojniak moje wady idzie skorygować w 100 % uszy bede mial takie, że nawet jakbyś je mial przed nosem to bys nie powiedzil ze sa po operacji, zeby tez bede sniezno biale, na nie chyba najwiecej kasy strace, pryszcze moze same przejda moze antybiotyki pomoga, troche solarki, silowni i jeszcze bedziesz sie na mnie wzorowal :P. do anyzowki: moze jetem żałosny...zganij przez kogo....ciekawe czy ty po 10 bucie na twarz (przenosnia), tez bys byla pelna optymizmu i zapalu...szczerze watpie

do merioza: A czy ja napisałem, że kocham ją za wygląd? Ja ją kocham za całokształt. I będę ją kochał nawet wtedy kiedy będzie już stara. Nie boję się starości. Bardziej od starości boję się samotności. No ale mi to nie grozi. hehehe.

mam tylko pewne obawy, czy po tym czasie nadal bede tym kim bylem, czy niezatrace pozytywnych cech charakteru....

Gość TBR
no, nareszcie wpadła zmianka o pozytywnych cechach charakteru

Masz rację \"skrzywdzony\". Lepiej się nie zmieniaj bo będziesz taki jak ci wszyscy żelboje co to zarywają laski na dyskotekach i myslą że są nie wiadomo kim.

Gość Tak naprawdę to żaden
przystojniak który naprawdę jest inteligentny nie powie że jest przystojny obrażając przy okazji innych. Coś takiego tylko na forum gdzie nikt nic nie widzi

a pomyslales o tym,ze z reguly jest tak,ze jesli czlowiek widzi sie jako pieknego,to tak widza go ludzie...jesli podchodziles do laski z podkulonym ogonem,to myslala sobie cos w stylu \"on wezmie kazda,w takiej jest desperacji,nie jestem dla niego nikim wyjatkowym,moze nawet mu sie nie podobam..\"....widze to po sobie,kiedys nie myslalam o tym co ludzie o mnie mysla i mialam facetow na peczki.teraz po przejsciach zanim do kogos podejde to sto razy sie zastanowie,czy ten ktos chce w ogole ze mna rozmawiac i czy sie nie narzucam....i faceta nie mam juz dluuuugo.....

Gość TBR
cisza... no tak, w końcu charakter się już nie liczy

Gość mam 21 lat
Ja odczuwam dokładnie to samo, z tym, że jestem kobietą, więc jest jeszcze gorzej. Dla facetów nie liczy się NIC INNEGO oprócz WYGLĄDU. Mają gdzieś charakter, osobowość, uczucia. Nieważne, czy sam jest przystojny, czy brzydki, i tak chce mieć PIĘKNĄ kobietę, bo wygląd jest dla nich NAJWAŻNIEJSZY. Taka jest prawda. Nieraz mi to uświadomiono

jak narazie w niczym mi nie pomogły ;), wiem kobiety je docenia dopiero jak zaakceptuja moj wygląd...ciche marzenie, zobaczyć za pare lat te kobiety które mnie potraktowały jak śmiecia, samotne i taki charakterysyczny błysk w oku jaki ma kobieta jak widzie faceta który jej się podoba... .....

Gość TBR
wiesz co skrzywdzony...masz racje...zrób sobie tą operacje i żyj długo i szczęśliwie. Ja się stąd zabieram. Pa,pa

Gość merioza
Pytanie do zalozyciela topiku: a napisz prosze jakie dziwczyny podrywales? Z gatunku pieknych, srednich moze?

dalej nie widzisz sensu w tym wszystkim...musisz zmienic swoje podejscie...nie wyglad....ja w ciagu ostatnich miesiecy schudlam 14 kg,znowu wygladam jak kiedys,ale w glowie nic sie nie zmienilo,dalej boje sie braku akceptacji...i nadal jest przede mna sciana...dopoki nie zmienisz podejscia wyglad nic ci nie pomoze.....uwierz mi,wlasnie to przezywam....;(

Dla mnie charakter się liczy a jakże, ale mimo wszystko dziewczyna z którą miałbym się związać musi mie też urzekać wyglądem. Przecież samym charakterem człowiek się nie naje. Potrzebny jest też fajny wygląd, ażeby można było nacieszyć nim oczy.

zawsze byłem pewny siebie do czasu jak dostałem kosza, nie umiem wtedy robić dobrej miny do złej gry, uśmiecham mówie, że nic się nie stało i papasie, jest takie przysłowie, że syty głodnego nie zrozumie coś w tym jest..... ale jeśli mi się uda to spełni się marzenie..... wtedy powiem, że warto było, że nie można się nigdy poddawać bo jak mówią . " Nie jest wstydem przegrać lecz nie podjąć walki"

TBR pewnie myślisz, że mazgaj ze mnie itp dziewczyno wszystkie złe chwile w moim życiu, wszystkie smutki, żale łzy były spowodowane moim wyglądemm!!!! Wiesz, że dwa lata zbierałem się żeby napisać to co dzisiaj?? Też wydawało mi się, że z wyglądem nie jest tak żle, ale racja wydawało mi się !!! Ps Tak na marginesie powiedz mi kochana dlaczego do Polskiej edycji " Chce być piękna" zgłosiło się ponad 100 tys ludzi??? Nawet nie wiesz jaka może być desperacja ludzi nieurodziwych. :(.