Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skrzywdzony przez nature

To niesprawiedliwe

Polecane posty

merioza dziewczyny naprawde różne, jedna miała małą nadwage, jedna także kremowe ząbki, piękne to ja mam tylko koleżanki (są modelkami), zwyczajne dziewczyny, widocznie narazie za wysokie dla mnie progi

Gość płatek róży
Ja też tak kiedyś się czułam. Bywało, że chłopcy wytykali mnie palcami i wyśmiewali się z tego jak wyglądam. W liceum, udało mi zdobyć chłopaka w którym szleńczo byłam zakochana, na krótko, gdyż zerwał ze mną po miesiącu. Powód był taki, że koledzy 3wyśmiewali się z niego, że spotyka się "z takim czymś". Nie było to miłe i bardzo bolało. Myslałam, że nigdy nikt mnie nie pokocha. A teraz mam 24lata, kochającego męza i wiele osób stwierdziło ze wyglądam inaczej, piękniej. Ja też to czuję i wiem że miłość uskrzydla i zmienia ludzi, trzeba tylko cierpliwie poczekać a na pewno się zjawi. Nie ma co poprawiać urody, myślę, ze natura miała jakiś cel tworząc nas takimi jakimi jesteśmy. Pozdrawiam

Dobrze przynajmniej że w 51% jestem podobny do Roger Federer

gratuluje :) widzisz nie dla każdego los ma uszykowany happy end, inni muszą o niego walczyć :) heh powiem tyle, że pierwsza dziewczyna która zauważy we mnie kogoś więcej niż tylko kolege to jakby wygrała na loterii :) ( takie małe postanowienie) :) zrobie wszystko dla niej, zawsze będe w trudnych chwilach, nigdy się nie odwróce i nie zostawie, na każdym spotkaniu będzie mogła odczuć, że kocham ją coraz mocniej , to wszystko będzie na wyciągnięcie ręki .......

do \"skrzywdzony\" Facet, nigdy tak nie rób! Nie badż na każde jej zawołanie, bo ona nie będzie Cię szanowała i poszuka sobie kogoś innego. Kogoś kto nie będzie ją tak rozpieszczał jak ty. Rozumiesz?

Gość płatek róży
ale czy Ty tego chcesz?? Bo jeśli to wszystko będzie podyktowane litością to tylko ją skrzywdzisz.

odejdzie czy nie to już będzie jej sprawa , przez chwile będzie mogła się poczuć najbardziej kochaną osobą na świecie. płatek nie rozumiem..jaka litość...poprostu te wszystkie lata samotności spowodowały, że mam olbrzymie pokłady ukrytej miłości :) (tak mi się wydaje):) dostanie to z czystego serca, od niej tylko bedzie zalezec ile z niego wezmie Ps Osoby które wiele w życiu przeszły zazwyczaj nie odpłacają się tym samym innym...