Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wagrafka

ALVEO

Polecane posty

Gość Maja_Wolska
hmmm, niezła dyskusja :) Żaden preparat, nawet najcudowaniejszy nie zastąpi nam rozsądku, właściwego odzywiania, ruchu... Mogą nas tylko wspomagać, czyli suplementować! uzupełniając braki czy niedobory. Ktos napisał, że nie jest potrzebny błonnik jak pijemy Alveo. Ciekawe. Czyli możan np opychac się w fast foodzie i potem łyknąc sobie alveo. Nie ma tak dobrze i sami o tym wiecie. Dieta wysokoresztkowa (produktu niskoprzetworzone z dużą zawartościa błonnika) to podstawa racjonalnego odżywiania. Co do samego Alveo. Coż, nie pomoże na wszystko. A w świetle badań prowadzonych przez konkurencję, również nie zaszkodzi. Dlaczego? Możecie przekonac się zapoznając się z badaniami porównawczymi preparatów tonizujących (Alveo, PhytoChi, Intra stara i nowa) z sokami owocowymi (jabłkowy, gruszkowy, winogronowy). Bardzo ciekawe, warto sprawdzić co pijecie! Badanie zostało wykonane metodą chromatografii gazowej cienkowarstwowej bez zastosowania markerów. A tu znajdziecie właśnie prezentację wyników: http://www.ziolaPhytoChi.pl

Gość abandre28
Zapraszam chętnych do zapoznania się z nowymi ziołami, tańszymi od Alveo w których także istnieje możliwość zarabiania pieniędzy - więcej informacji pod mailem bbtao@onet.eu

Gość abandre28
Zapraszam do zapoznania się z nowymi ziołami tańszymi od Alveo w których także jest możliwość zarabiania pieniędzy - dla chętnych więcej informacji pod mailem bbtao@onet.eu

Gość Elżbieta lat 55
Piłam Alveo ponad rok, nie zauważając żadnej różnicy, no może poza „stratą 15x168zł czyli około 2500zł oraz zawiedzionymi nadziejami, może efekt byłby gdyby kilkakrotnie zwiększyć dawki ale nie było mnie na to stać. Około pół roku temu czytając informacje dla córki na stronie http://zaplanuj-dziecko.marzyciel.pl na podstronie znalazłam informacje o nowym i do tego tańszym (127zł) i jak się potem okazało smaczniejszym toniku. Postanowiłam zmienić suplement i od razu z tej podstrony zamówiłam 2 butelki. Mam 55 lat, jestem matką trójki dorosłych już dzieci i tego co zrobił zemną ten nowy tonik nie da się opisać, mogę jedynie stwierdzić, że jego działanie pozytywnie mnie i mojego męża zaskoczyło. Po 3 miesiącach stosowania efekty były tak rewelacyjne, że szczęśliwa wysłałam do właściciela strony swoją opinię dołączając zdjęcia. Pracuję fizycznie, bez przerwy bolały mnie ramiona na co nie pomagały ani tabletki przeciwbólowe ani różne maści, a zmęczona byłam tak, że na sex całkowicie przeszła mi ochota. Nagle gdzieś po 2 miesiącach zauważyłam, że ramiona jakby mniej bolą a po następnych dwóch to już o bólu zapomniałam. Chroniczne zmęczenie zastąpił przypływ energii, z powrotem zajęłam się pracą w ogródku a wieczorem z ochotą przytulam się do męża i robimy swoje małe co nie co jak za młodych lat. Myślałam, że zmarszczek to już będzie mi tylko przybywać a tu również miłe zaskoczenie, bez żadnej szczególnej kuracji, zauważyłam, że skóra jakby się ściągnęła i wygładziła. Najbardziej to widzę, po piersiach, które dosłownie z powrotem unoszą się do góry, tak jak to miałam wcześniej kilkanaście a może więcej lat temu (zdjęcia po 3 miesiącach załączone do opinii na stronie http://zaplanuj-dziecko.marzyciel.pl/opinie3.html ). Po 5 miesiącach stosowania obwód w biuście powiększył się z 87,5 cm do 93,0 cm i to nie poprzez jego powiększenie a jedynie ujędrnienie skóry przez co piersi nie zwisają. Ten nowy tonik to rewelacja a o innych korzystnych efektach o których już przestawałam marzyć nie wspomnę, a jednak czuję w duchu, że dzięki niemu młodość powraca. To moja opinia i nie musisz się z nią zgadzać, wystarczy, że ja odkryłam tego nowego tonika tajemnicę i oby mi go nie zabrakło.

Gość Maja1982
Alveo używamy razem z mężem już prawie dwa lata i jesteśmy z niego zadowoleni. Z perspektywy czasu mogę powiedzieć, że zdecydowanie wzmocniły mi się paznokcie, które przestały być podatne na złamania oraz poprawiła struktura włosa. O dużo łagodniej przechodzę też "te" dni :) Natomiast mój mąż, który pracuje w branży budowlanej zauważył, że o dużo szybciej jego organizm się regeneruje i lepiej śpi. Zauważyłam również, że jest też spokojniejszy. Ponieważ w miesiącu zużywamy 2, czasami nawet 3 butelki Alveo, więc też szukamy możliwości kupowania go jak najtaniej. Kilka razy kupowaliśmy na Allegro i na całe szczęście trafiliśmy na uczciwych sprzedawców, bo wiemy, że bywali też tam oszuści. Przeważnie jednak zamawialiśmy Alveo na stronach internetowych osób, które zajmują się jego sprzedażą, korzystając czasami z organizowanych przez te osoby promocji. Dzięki temu trafiliśmy w tym miesiącu na informację o promocji w której kupiliśmy 4 butelki Alveo wraz z dostawą pocztą kurierską za 528 zł. Do tej pory za 2 sztuki płaciliśmy około 340 zł, więc dzięki temu zaoszczędziliśmy prawie na zakup kolejnego preparatu. Ponieważ zapewne wiele osób, które tak jak my korzystają z Alveo, szuka możliwości kupowania go taniej, więc chcemy podzielić się tym odnośnikiem, który pozwolił nam na oszczędności: http://tnij.org/pbzp Niestety mąż zapisał tylko ten odnośnik, natomiast nie zapisał adresu strony na której została cała promocja opisana. Być może ktoś z Was będzie w stanie ją odnaleźć i podać jej pełny adres by wszyscy zainteresowani mogli z niej skorzystać. Dużo zdrowia! Maja

Tylko w Akunie Apoloniusz Tajner i gwiazdy świata sportu na żywo! Już w najbliższy wtorek, 9 kwietnia o godzinie 21:00, podczas telekonferencji "Akuna. Czuję się dobrze!" o produktach Alveo Family, w tym oczywiście o samym preparacie ALVEO, i roli suplementacji w sporcie opowiedzą nam na żywo gwiazdy polskiego sportu. Adres strony telekonferencji: http://akuna.transmisjeonline.pl/akuna (Telekonferencja jest prowadzona przez Akuna Polska Sp. z o.o., udział NIE WYMAGA wcześniejszego zapisywanie się oraz podawania jakichkolwiek danych). Zapraszam serdecznie!

Gość Kryskagość
To nie może być prawda że Alveo powoduje uczulenia. Miałam problemy z egzemą rąk, praktycznie nie mogłam nic nimi robić. To Alveo pomogło mi uporać się raz na zawsze z tym problemem. Mineło już pięc lat a ja jestem zdrowa. Polecam również kobietom z problemami menopauzy.

Gość gość
bzdura, na co Alveo już nie było, napij się biełunia a potem łyknij sobie Alveo, nie pij Alveo, bo będziesz biedny, oszczędź na inne rzeczy