Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chciałam rzucić

Gumy nicorette - czuję się jak pijana, pomocy!

Polecane posty

Gość Chciałam rzucić

Ludzie, czy ktoś je brał. Po pierwszej gumie najpierw chciało mi się zwymiotować, a teraz(ta sama guma) czuję się jak jakaś ostro pijana, jakaś błogość i zawroty głowy. I tak strasznie chce mi się śmiać ze wszystkiego! co to jest? Ktoś je też brał?

Gość rew
A co rzucasz palenie :D?? Ja rzucilam 4 miesiace temu....z dnia na dzien, bez zadnych tabletek i tym podobne....zostaw to swinstwo i cwicz silna wole...

no ja tez rzucam..juz 7 dzien nie pale chyba :) uzywalam plastrow nicorette..nie polecam blee..nie dosc ze ciagle bylo mi niedobrze to wiecej chcialo mi sie palic niz jak palilam normalnie..odstawilam plastry po zuzyciu dwoch i od razu lepiej idzie rzucanie palenia.. PS. moge odsprzedac komus 4 plastry bo tyle mi zostalo :P

Gość Chciałam rzucić
też mam wrażenie, że po tej gumie odechciało mi się palenia do końca życia. Wczoraj 1- szy dzień spoko(po 6 latach palenia) - tyle, że wieczorem taka byłam zdenerwowana, że nakrzyczałam na kogoś w sumie bez powodu....myślałam ,że z gumą łatwiej. a teraz mam - naprawdę prawie jak na haju.

Gość Mary jane
ja tez rzucilam, bez gum, bez plastrow, po prostu powiedzialam nie.! i nie pale juz rok i 2 miesiace.Wszysko da rade trzeba tylko chciec.!

Gość Chciałam rzucić
No i wczoraj był 2 dzień bez papierosa, za to z tą "wspamniałą" gumą" Zastanawiam się czy wziąć ją dziś czy nie? Wiem, ze nie będzie mi się chciało palić dzięki niej, tylko jakby nie było wraz z nią dostarczam swojemu organizmowi sporą dawkę nikotyny (to znaczy tak, jakbym paliła dalej przecież...........)

z tym że dostarczasz tylko nikotynę bez innych, kilkutysięcy trujących związków chemicznych.

Gość Chciałam rzucić
tak, to prawda....wzięłam gumę, już mi po niej lepiej niż wczoraj...boję się tylko nowego uzależnienia - od gum ha ha. A czy można łączyć gumy i np. piwo?jak to jest?

Gość krzysiek2222
można łączyć alkohol z gumami nicorette :) choc po samej gumie czuje sie zakręcony jak naleśnik :)

Gość tomass4
witam Tez rzucilem palenie z tymi gumami, ale po braniu ichprzez 2 tygodnie dostalem zawrotow glowy. Odstawilem gumy kika dni temu ale dalej mam te zawroty. Mial ktos cos podobnego?

Gość piorro
Jestem żywym dowodem, że z papierosów bardzo łatwo jest się przerzucić na gumy!! Mały problem żuję je już od roku- nowe uzależnienie:( Dodatkowo doszły mi jakieś problemy z wątrobą - chyba za dużo chemii. Więc jak możecie rzucajcie fajki bez wspomagaczy....

Gość gość
Generlnie dwie w miare udane proby bez ....0.5 i 2 lata.... 3 proba postanowilem lekko wdpomoc sie.... Po 2 dniach o dzis 5 dzien mam problemy zaladkowe...ale po 2 dniach olalem wspomagacze i mimo tego ze mam chec wymiotowac ...palic mi sie nie chce..ale od 3 dnia wyrzucilem to gowno... Na czysto 1 tydzien potem mc jest istotny...wiec moze zagranie pelne dwa dni odczucie wymiotow i koniec... jest dobrym:)