Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

RZECZY ZAKAZANE W CIAZY

Polecane posty

Gość elaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Dziewczyny-jezeli wiecie czego nie mozna np. jesc, jakich produktow nie wolno uzywac w czasie ciazy stworzmy taka liste!! Ku przestrodze wszystkich mam :-)

narkotyki.I teraz co powiem to dośc śmieszne -wędzone kurczaka.Tak ,tak kurczaka.Kiedyś na 2 leciał poradnik dla kobiet w ciązy i gin mówił by nie jeśc kurczaków wędzonych .Ciekawe czemu??? może coś w tym jest ja po takim kurczaku strasznie ze zgaga się męczyłam

nie wolno jeść serów pleśniowych, pewnych gatunków ryb i pic herbat malinowych i tych z malwy bo powodują poronienie.Opalać się do bólu. Ja robiłam i jadłam wszystko i piłam alkohol oprócz wódy ale z umiarem.Jeździłam na rowerze mimo że miałam na początku ciaży bóle brzucha, opalałam sie na ciemny brąz,kąpałam się w lodowatym morzu, tanczyłam, chodziłam po górach itd. Nie zapaliłam ani jednej fajki.

Gość jaka30
Hana-rozumiem,ze juz urodzilas dzieciatko? Jesli tak czekamy na dalsze opinie! Ja dorzuce:nie wolno jesc surowego miesa!! (cysty)

Gość kobiety
dziewczyny przestańcie z takimi topikami,już dziś było,że nie mozna malować paznokci,farbować włosów,poza tym najlepiej nie jeść wędliny ze sklepu(czymś nadziewają) i samemu robić chleb(spulchniacze) oraz,że niektóre dziewczyny nie noszą łancuszków??? Z tą herbatka malinową i z malwy i kurczakiem to moim zdaniem duuuuża przesada. Ach czytałam też o serach pleśniowych ale jakieś bzdury -dziewczyny przestańcie...bo nerwicy nabawią się wszystkie dzieciaki,całe rodziny i to nas wykończy a nie jakaś tam herbatka.

Gość a czy mozna
czy mozna jesc batony typu Pawelki i Maciusie?? bo ja juz kilka zjadlam w okresie ciazy i zastanawiam sie czy moge bo one sa na spirytusie podobno?!! i pytanie czy piwko np pol szklaneczki mozna na tydzien?

Gość Gabkkkkkoooooooo
Nie wolno jesc produktow ktore zawieraja zbyt duzo witaminy A, czyli nerek, pasztetow, witamina A w zbyt duzej ilosci moze zaszkodzic dziecku.

Gość a czy mozna
pytalam o batony.,....

Gość 89
można jeść wszystko na co ma sie ochotę. nawet kieliszek wina nie zaszkodzi nie przesadzajcie