Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

yoaśka

wydzielina a okres !!!! poradzcie cos...

Polecane posty

chciałabym uzyskac jakies opinie.. ja sie na tym niestety nie znam... jak wygląd i \"konsystencja\" wydzieliny między owulacjami ma sie do zbliżającego się okresu? bo po tym można chyba poznać ze juz sie zbliża... a u mnie było tak: pękła gumka--> postiron-->krwawienie (5-6 dni)--> test (wynik negatywny)------> i od 10 dni spoznia mi sie okres... piersi bolą ale okresu nie widać.... moze po wydzielinie sie zoriętuje PROSZE PORADZCIE MI COS!!!!!

Gość jennn
po postinorze to juz nic nie wiadomo :/// wejdz na topik POSTINOR i tam poczytaj, bo to jest temat rzeka !!

Gość jolanta_p
watpie zebys sie zorientowała bo jesli jest to ciąża to wydzielina taka jak w drugiej częsci cyklu, polecam zrobic drugi test czasem testy nie wykrywaja wczesnej ciązy nawet jesli podaja na opakowaniu ze wykryja 6dniowa

Gość jolanta_p
i postiron nie powineien wpłynąc na wydzielinę, ewentualnie wydzielina moze zmienic sie w ciagu 2 dni po zarzyciu postiron, w jakim czasie po stosunku wzięłaś postiron?

:(((((( cholerka......... wziełam ok 40h \"po\"....... niby okey a okresu ni widac... czemu :(((