Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pan25

kobiety a nagosc

Polecane posty

Mam pytanie do pan!!! Czy lubicie pokazywac sie nago obojetnie (foto, kamerka na czacie, czy na zywo) osoba ktorych nie znace lub znacie malo czasu??

Gość w życiu liczy sie tylko
śmierć

Gość gość
Nie!!!

Gość EEwwaaa
Kiedyś na imprezie w restauracji wystąpiłam w takiej sexi sukience, coś jak to http://img.szafa.pl/ubrania/0/019059020/1406662332/biala-sukienka-z-glebokim-dekoltem-szyta-na-miare.jpg ale dekolt był na taką zapinkę. Podczas tańców z facetem odwróciliśmy się do siebie i złapaliśmy się rękami tak jak do przewrotki przez plecy i ta cholerna zapinka puściła i wszystko mi się wysypało na wierzch. Zanim gość zajarzył i mnie puścił to świeciłam gołym biustem chyba z minutę ku uciesze gawiedzi. Było to dość krępujące :D

Gość gość
Parę razy wystąpiłam free na chaturbate, nawet zastanawiałam się czy nie spróbować trochę tam zarobić. Okazuje się, że za kasę to trzeba im wysłać skan dokumentu ze zdjęciem i konto do przelewu jak uzbiera się jakaś sumka. Póki co odpuściłam. Mimo wszystko to podnieca jak widzisz, że inni podniecają się moim widokiem, hihi. Dobry sposób na przełamanie kompleksów z ciałem.

Gość mięśista morelka
Nie mam z tym problemu(np na plaży,w saunie) często latem opalam się nago na działce,balkonie plaży naturystów,ale nie występuję na kamerkach nie zamieszczam nigdzie swoich nagich zdjęć,nawet na basenie mogę iść naga pod prysznic nie czuję skrępowania bo niby dlaczego? Każdy człowiek jest tak samo zbudowany,to społeczeństwo wytyczyło sobie jakieś wielkie tabu jeżeli chodzi o nagość

Gość gość
Polki są w większosci zacofane.Wstydzą się męża przy badaniu u ginekologa a obcego faceta ginekologa nie To średniowiecze!!

Gość gość
Spadaj zboku, nie zaśmiecaj tematu.

Gość gość
Mnie tak wychowano w rodzinie, że nie czuję się skrępowana nagością, o ile jest ona w kręgu najbliższych,rodziny czy znajomych.Nie czuję potrzeby rozbierania się przy innych, prowokowania i epatowania golizną , nie mam zachowań ekshibicjonistycznych.W domu jednak czy w wąskim gronie przyjaciół nie wstydzę się iść przez dom na golasa do łazienki czy wspólnie nago kąpać się i opalać. Gorzej , że mam chłopaka, któremu takie zachowania nie leżą. I mam problem.

Gość gość
19.43 a nie ma racji ta osoba? Ty jestes chyba zbokiem ginekologiem i przeszkadza ci obecność takowa męża przy badaniu!!Popieram powyższy wpis z nagościa w waskim kręgu rodziny.Do tego wiel jes obłudnych dewot i one ukrywaja swoja nagosć.A jak w pampersach będziecie to zgnijeci jak wam nie zmieni ktoś z rodziny go!!Wtedy nie będzie obłudnej i zakłamanej sprawy nagości!!