Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam problem

Novyntette czy ma działanie słabsze????Niż inne tabletki???

Polecane posty

Gość Mam problem

CZy te tabl;etki maja słabsze działanie i czy są gorsze w zabezpieczeniu wiecie coą o tym????

ja biore juz z 10 miesiecy i jakos nie moge powiedziec ze nie dzialaja skad takie informacje ??

Gość Mam problem
Nie tak sie pytam bo jak powiedziałam kardiologowi ze przyjmuję tabletki o mniejszym składniku hormonów to powiedział mi ze trzeba bardziej uważać bo mają mniejsze działanie jak mniej hormonów i to dla m,nie było dziwne wiec sie pytam???

a wiesz ze tak :) ale ja wazylam 42 kg teraz jakos 47 - ale nie widac ze przytylam tylko waga tak mowi :D

Gość Mam problem
Ja biore juz 4 opakowanie i nie przytylam za dużo moze 1,2 kg

jak moge poradzic to pijcie dziewczyny wode mineralna niegazowana, by te toksyny wypedzic bo jednak to straszna chemia... ja musze :(:P ale wode tez pije.

Gość Mam problem
No mnie nic w sumie nie bolało, a mówił wam cos wasz gin o mniejszym działaniu

nie, nic takie nie slyszalam tylko ze mniejsza ilosc hormonow i dobrane do mnie itp. nie jestem lekarzem, niestety nie znam sie :(

Gość Mam problem
No ja tez nie znam sie a moze ten kardiolog sie tez nie znał hihihihihi

tak ja zabiegalam o YASMIN bo tyle o nim czytalam i wogole ze jest naj najjj a ginekolog powiedzial ze nie przepisze mi bo widzi ze nie mam problemow ze skora i skora by mi sie jeszcze pogorszylaa i powiedzial ze noynetette sa bardzo dobre maja najmniejsza ilosc hormonoww to chyba dobrzee

ja malo ufam lekarzom :P moja pani ginekolog strasznie jedzie facetow :p ale smiesznie sie tego slucha :)

Gość Mam problem
Mnie sie wydaje ze po novyntette mi sie skóra pogorszyła na twarzy a jak wam???

Gość Mam problem
Plamienia miałm krótko chyba szybko mineły bo ich za dobrze nie pamietam, czasem sie czuje jak balon ale warto czasem pocierpiec a boli was czasem serce? lub cos innego???

Gość siskis
ja nie mialam plamien, teraz zaczynam juz 4 opakowanie, czuje sie bardzo dobrze, nie mam problemow ze skora i jak na razie nie przytylam, same plusy, no i okres mam krotszy :)

Gość komi
Brałam Novinette bardzo długo i mi całkowicie odpowiadał, nic mi sie nie działo, trochę piersi urosły i tyle.Ja sie czułam po nich bardzo dobrze

plamienia pierwszy \'miesiac\' a skora, hm. chyba nie, taka jak zwykle. i wlosy mi przestaly wypadac

Gość Mam problem
Okres jest ok krutszy przedtem miałam po 7 dni zaczyna mi sie w 3-4 dniu przerwy jest super i nie mam tak silnym bóli jak przedtem. Widze tez same plusy a najlepszy sex ale nie mam na niego tak często ochoty to jest minus tego wszystkiego!!!\ Codziennie zazywam o 6 rano a wy?

Gość siskis
ja codziennie o 21

Gość Mam problem
A zapomniałyscie juz jakiej moje zapomnienie było keidyś 2h nic nie znaczące!!!Ja mam codziennie nastawiony budzik na 6 rano wstaję połykam i idę spać dalej!!!

Gość siskis
ja mam czasmi 2-3 h opoznienia, ale teraz nie musze sie az tak bardzo pilonwac bo mmoj facet wyjechal :(

Gość Mam problem
No od pewnego czasu tak na początku nie byłam przekonana bałam sie ale potem poczytałam tu na kafeteri i jaos teraz jest przyjemniej a wy????

i tak i nie bywa roznie :( dziecko to tak, za lat 10 wiecie najpierw rozwoj itp. :) nie chce zostac 21 letnia mamusia ze studiami i bez pracy... ehh