Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gallinka

Mam ochydnie ŻÓŁTE ZĘBY

Polecane posty

Gość gallinka

Nie wiem dlaczego ostatnio tak pożułkły i sa w stanie fatalnym ze jest mi strasznie wstyd otwierać nawet buzie przy rozmowe pozatym strasznie nieprzyjemnie mi pachnie z buzi gardla i jezyka myle zeby ale to nie pomaga, jestem na diecie i pije herbate pu-erh czarna to pewnie od nie ale skad ten straszny zapach jakby m isie wsyzstkie zeby psuly? Nie mam pieniedzy na wybielanie bo mam trudna sutuacje pracuje ale nie zarabiam wiele i ledwie wiaze koniec z konce, jestem poczatkujaca kosmetyczk i boje sie ze boje zeby odstrasza mi klientow co robic? jak je wybielic? co zrobic? mysle zeby zakupic szczoteczke na baterie i biala perle bo na tyle mnie naraize stac tylko bojes sie ze biala perla nie pomoze a kosztuje az 60zl pomocy!!!!

Spróbuj tradycyjnej metody mycia zębów solą. Najpierw umyj zeby normalną pastą, potem wypłucz usta i nasyp na szczoteczkę soli. Potem dokładnie przepłucz usta, może troche szczypac i ogólnie smak nieprzyjemny, ale da sie przeżyć. Mi pomaga, jeżeli przesadzę z ilością wypijanej kawy lub herbaty. Daj znać, czy pomogło.

Gość solą czy sodą spozywczą

Gość chcemy tylko tanczyc
Pietruszka pomaga, na nieprzyjemny zapach z ust:)

Gość magdaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
soda i proszek do pieczenia podobno wybielaja

Gość galinnka
dziekuje kochane ale to ma byc sol czy soda w koncu? zaraz bede probowala

Gość o soli nie słyszałam
soda jak najbardziej

Spróbuj myć zęby proszkiem do pieczenia. Naprawdę pomaga, zęby robia się bielsze.

Gość galinnka
ok sprobuje a jaka paste zadna mi nie pomaga mysle nad ta biala perfla tylko ze ona droga ponad 60zl a jak nie pomoze to nie dosc ze nie bede miala kasy a to dla mnie nie lada wyczyn ydac 60zl na bubel na allegro jest tez pelno jakis wybielacyz tylko nie wiem czy sa skuteczne co myslicie?

a ja myslalam ze do mycia zebow sa pasty - do wybielania - wybielajace pasty.... dobra pasta .. a poza tym dentysci jeszcze nei wymarli.. poz atym to nie od herbaty - bo to neimozliwe - moze przez diete zepsulas zoladek i od tego ten zapach - wiec tu tez do lekarza

Gość galinnka
wiesz ja tez tak myslalam ale po kupnie 5 pasty wybielajacej i szorowania nimi moich zebow non stop nie widz epoprawy i zwatpilam ale mzoe ty masz jakas sprawdzona ktora daje rezultaty wiec prosze polec

Gość masz również problem
z ortografią...

Gość zą_bek
Wiem z doświadczenia, że mycie zębów sodą oczyszczoną rzeczywiscie pomaga (może nie będą białe, jak po profesionalnym wybielaniu, ale napewnie bielsze, niż były). Ale obiło mi się o uszy, że mycie sobą jest szkodliwe dla zębów (chyba uszkadza szkliwo, czy cos w tym stylu). Czy to prawda?

Gość gallinka
jestem śmierdzącą dziwką bez szkoły i mam spróchniałą, rybią kloakę:o

Gość kasiunia****
ale sympatycznie tu...

Gość sl.ort.
ohydnie pozolkle

Gość kasiunia****
fajnie, że są tacy sympatyczni ludzie tutaj:) ja też mam rybią kloakę, z której robię zupę rybną:) Wypadło mi też jedno oka a w pusty oczodół wkładam plasterek nadpsutej kiełbasy żywieckiej- jak zzielenieje, kolorem przypomina moją naturalną tęczówkę :classic_cool:

Gość moj byl oblesny...
ale masz wyobraznie ty psia wycieraczko;):)

Gość gallinka
Niestety nie chodziłam do szkoły, ani nigdy nie zaglądałam do słownika, bo wolę siedzieć na tym cudownym forum i zastanawiać się, jak wybielić moje próchno:o

Gość moj byl oblesny
moja stara tak do mnie mówiła- ty psia wycieraczko... Aż się łza w ok kręci na samą myśl 🌼 😭

Gość moj byl oblesny...
Nie podszywaj się, ty skrzacie bez kropek:p Ja naprawdę lubię, jak z samego rana zakradnie się do mojego dupska owczarek kaukaski mojego sąsiada i zdecydowanym, kolistym ruchem, wyliże zwieracz odbytu upstrzony rodzynami, które popusciłem w nocy. Jego ślina działa kojąco nie tylko na moją psychikę, ale przede wszystkim na moje sączące i ropiejace hemoroidy :classic_cool:

Gość renee123
gallinko polecam paski wybielające blend-a-med naprawdę działają.moje zęby były pomarańczowe a teraz są ładniejsze. koszt 60 zł.

Gość gallinka
dzięki, renee123 :) Nareszcie konkretna porada:) Ale te paski już stosowałam doodbytniczo i teraz tylko mnie zwieracz swędzi i czasami popuszczam w pory:o

Gość czarodziejka cammeron
biała perła bardzo wybiela, ja naprawdę polecam :)

Gość a biała perła
nie uszkadza szkliwa?

Gość czarodziejka cammeron
w ulotce jest napisane że nie uszkadza :) ja stosowałam i naprawdę bardzo polecam :)

Gość a biała perła
Dziękuję.A po jakim czasie miałaś idealnie białe zęby?;)

Gość a biała perła
Proszę odpowiedz 🌼