Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatek-na-kamieniu

jestem w ciąży a mąż odemnie odchodzi

Polecane posty

Gość kwiatek-na-kamieniu

jestem załamana tym bardziej że uważałam nas za dobre małżenstwo a tu taki szok i to teraz kiedy jestem w 3 miesiącu ciąży.Boję się że to wszystko co teraz przezywam moze zaszkodzic mojemu dziecku

Gość a co sie stalo
ma inna?

Gość każdy mądry by tak zrobił
po co mu szerokopochwa blaza??

Gość nie bój się
i nie słuchaj tych idiotów co piszą o szerokich pochwach! Ja w ciąży przeszłam sesje, kilka spraw w sądzie- chodziło o odszkodowanie, poszukiwanie mieszkania, przeprowadzkę- i dziecko mam nadzwyczaj zadrowe! napisz co się stało?

Gość każdy mądry by tak zrobił
a mówiliście, że nałogowe jedzenie draży kokosowych nie ma wpływu na pracę mózgu :o

Gość kwiatek-na-kamieniu
nie ma innej własciwie to nic pokłocilismy sie o to ze ja chcialam spac a on sleczał przy komputerze a ja musze miec cisze jak zasypiam no i posypaly sie słowa ze nigdy nie dalam mu miłosci szczescia itp a jeszcze swieta i sylwester spedzilismy cudownie

Gość pewnie upozorowałs
wpadke i on teraz nie moze ci tego wybaczyc - nie dziwie się - jakby mnie ktos zmusił do dziecka tez bym odszedł

Gość kwiatek-na-kamieniu
i moze powod jest banalny ale on nie odzywa sie do mnie od 3 tygodni a ja mam dość zawsze tak sie staralam dbalam o to malzenstwo kurcze szkoda mi

Gość szczeniackie zachowanie
ile lat ma ten Twój "mąż"?

Gość nie bój się
eeeeeeeee to może mu przejdzie wbrew pozorom faceci też przeżywają ciążę my rozstawaliśmy się chyba ze 3 razy............ jak zaszłam w ciąże........ a teraz jesteśmy szczęśliwi już ładnych parę lat! po prostu sytuacja musi się unormować.

Gość pewnie upozorowałs
według mnie to on szukał pretekstu i nie chciał dziec ka a ona specjalnie wpadła - chcący dziecka facet wie ze kobieta w ciąży powinna miec spokój i prędzej sobie gębe plastrem zaklei niż zwyzwie kobiete. Po prostu masz babo - ty mu wpadkę on cię w bok - pamiętaj ze do dzieci trzeba dwojga chętnych

Gość kwiatek-na-kamieniu
sama sie zastanawiam moze on nie dorosł do bycia ojcem moze ta klotnia to byl tylko powod jesli nie poszlo by o komputer to moze o cos innego nie wiem co mam robic probowalam z nim rozmawiac ale on twardo stoi przy rozstaniu nawet dzis powiedzial ze nie chce ze mna byc

Gość laleczka24
masz pecha kobieto. 80% facetów tak robi. Usun tego dzieciaka lepiej jesli nie jest za późno zostaw w szpitalu po urodzeniu

Gość nie bój się
no skoro tak mówi na spokojnie.............. to trochę problem ale rdzej siedzenie przy kompie nie jest powodem.......... musisz się dowiedzieć o co mu chodzi!

Gość kwiatek-na-kamieniu
ma 25 i od 3 lat jestesmy małżenstwem ja mam 24 mogłby chocioaz dla dziecka sprobowac.Kurcze naprawde wierzyłam ze to miłość na całe zycie i jestem pewna ze by szczesliwy nawet kumplom opowiadal ze ma szczescie majac mnie

Gość ja mam to samo
no widzisz mając ciebie a nie ciebie grubą jak świnia z czymś w brzuchu

Gość nie bój się
co za bzdury.......... jak facet kocha, to nie bądzi mu przeszkadzała tusza! a kobieta jak kocha, to też po ciąży postara się wrócić do formy - również dla męża! co za durna roszczeniowa, kosumpcyjna postawa!

Gość kwiatek-na-kamieniu
ciaza to wpadka ale pozniej sie oboje cieszylismy nie wrobiłam go w dziecko mielismy inne plany do poczecia dziecka tez trzeba 2 osob

Kwiatek, przestań się dręczyć. Uparł się i tyle. W końcu mu przejdzie. Nie łaź za nim i nie lamentuj, to się połapie, że źle robi.

Gość nie bój się
wiesz opowiadanie kumplom to jedno............. a to co się dzieje w głowie to drugie! faceci są znacznie mniej wylewni od kobiet, może mu ktoś coś naopowiadał i teraz on to dusi w sobie, a może od dawna było coś nie tak.............. musisz od niego wyciągnąć o co chodzi............... tak to na nic nasza duskusja, bo powodów może być 1000000000000

Gość kwiatek-na-kamieniu
to nie chodzi o wygład ale do licha dalej go bardzo kocham aon nie daje mi nawet szansy w sumie to nie wiem co robic

Gość nie bój się
jeżeli to była wpadka............... to jest duże prwdopodobieństwo, że on po prostu nie jest gotowy i się zyczajnie wystraszył................ wiesz facet ci się do tego nie przyzna! ale myślę, że jeżeli się kochacie................. to czas zrobi swoje i mu przejdzie, jeżeli się nie kochacie, to im szybciej się rozstaniecie tym lepiej, również dla dziecka!

Gość jak zwykle
nie ma takiego czegos jak wpadka!!! jezeli dwoje doroslych ludzi swiadomie podejmuje wspolzycie to chyba zdaje sobie sprawe z faktu ze kazdy stosunek moze zakonczyc sie ciaza!!!!!!!! baran bez pojecia i tchorz!!! cios ponizej pasa!!! staraj sie myslec o dzieciaku, a nie o twoim mezu, tez dzieciaku tyle ze z dowodem osobistym!!!! mowisz ze to trzeci miesiac - w sumie najwazniejsze sa 3 pierwsze miesiace, ale denerwowanie sie nigdy na dobre nie wychodzi trzymaj sie !!!

Gość kwiatek-na-kamieniu
moze głownym powodem jest to ze on mnie nie kochal nigdy jak probuje z nim rozmawiac konczy sie to jego milczeniem i robieniem mi na zlosc nic mi sie z niego nie udalo wydusic poza tym ze nie jest ze mna szczesliwy

Gość gf
rany ale ja Ci wspólczuję..wyobrażam sobie co czujesz..też jestem w ciąży..ale mój mąż sie cieszy że bedziemy mieć Dziecko..może twój faktycznie nie jest gotowy na bycie ojcem..albo nie dociera do niegopowaga sytuacji..nie przejmuj sie niektórymi wypowiedziami..na twopim miejscu niew wiem jak bym sie zachowała..pewno uniosłabym sie duma i powiedział mu ze jak nie chce mnie i dziecka to niech spada..może to drastyczne..ale moze w koncu sie opamięta..życzę powodzenia w podjeciu słusznej decyzji..PS. a dziecko to najwspanialsze co mogło Ci sie przytrafić..

Gość przypadkowa3
a może znalazł pretekst,faceci są denni i czasami tchórzą odejść i czekają na byle pretekst,i to naprawdę byle pretekst żeby wobec siebie mieć "czyste " sumienie