lala19 0 Napisano Styczeń 27, 2006 witam, mam pytanko, otoz mam straszne bole piersi. biore tabletki anty ale kocham sie i tak jeszcze z gumka, planowany okres ma nadejsc za tydz i dwa dni czym moga byc spowodowane te bole????? ;-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ptaky___ Napisano Styczeń 27, 2006 po co Ci gumka,jak bierzesz tabletki????????????????????????????????????????:O hahahhaahhahah dobre.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ptaky___ Napisano Styczeń 27, 2006 acha i przypadkiem niech sie nie spuszcza do srodka:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lala19 0 Napisano Styczeń 27, 2006 sluchaj zadalam wazne dla mnie pytanie, jesli nie znasz odp to spieprzaj oki? to moja sprawa co robie, a ty sie zajmij SOBA!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lala19 0 Napisano Styczeń 27, 2006 ponawiam pytanko dziewczyny to dla mnie bardzo wazne.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frostka 0 Napisano Styczeń 27, 2006 czasami w poczatkowej fazie brania tabletek piersi są większe i mogą przy tym boleć. Nawet przez 2-3 m-ce dopóki organizam się nie przyzwyczai. Jeśli dolegliwosci nie ustaną mozesz poprosić lekarza by zmienił tabletki. A tak wogóle - ja odczuwam ból piersi juz na tydzień przed miesiączką, mimo, ze tabletek teraz nie biorę więc to chyba zupełnie normalny objaw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przylaszczka 0 Napisano Styczeń 27, 2006 to tabletki... przez pierwsze misiące mogą sie pojawić takie dolegliwości.... jeśli beedzie to dla Ciebie uciążliwe idz do swijego ginka i poproś o zmiane tabsów... moze nastepne bedą lepiej dobrane i nie bedzie efektów ubocznych... pamietaj, ze Twój organizm musi przyzwyczaić sie do nowej sytuacji i dostosowac sie do wyższcego poziomu hormonów we krwi... pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ptaky___ Napisano Styczeń 27, 2006 ja mysle,ze to dlatego wlasnie,ze stosujesz tyle srodków anty to moja odp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mnie na początku Napisano Styczeń 27, 2006 przy 3 tyg. też zawsze bolały i tak przez 6 miesięcy ale potem samo przeszło organizm musi się po prostu przyzwyczaić do nowej sytuacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lala19 0 Napisano Styczeń 27, 2006 dziekuje wam ;) pocieszylyscie mnie;-) buziaczek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nastkaaaa Napisano Styczeń 27, 2006 tak jak juz ci dziewczyny pisaly,ja tez bralam tabletki i orzez 3 pierwsze miesiace mialam powiekszone piersi bolalay mnie anwet mialam mdłosbci poza tym przez caly czas byla rozdrazniona ale potem to minelo i jest ok!wiec sie nie martw to minie.a przezerwatywy tak naprawde nie potrzebujesz ja tez napocvzatku sie balaam ale bralam ponad rok i moge ci powiedziec bierz reguralnie chodz co jakis czas dolekarza nakontrole i wszystko badzie ok!!totalny luz i przede wszystkim bezpieczenstwo i komfort!ale musisz je brac regularnie!nie zapomnij!pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lala19 0 Napisano Styczeń 27, 2006 dzieki nastka;) kochana jestes, od razu mi lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kinga20 Napisano Styczeń 29, 2006 zazwyczaj piersi bola w czasie brania tablet napoczatku potem jest oki a jesli chodzi o te gumki to spoko w nastepnym miesiącu mozesz bez ja facetowi pozwolilam dopiero po 3 miechcach bez gumki ale juz brałam tabletki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach