Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rybusia

mam pytanko........

Polecane posty

Gość rybusia

mam pytanko..... gdy mój facet jest na maksa podniecony i jego szczeście jest już gotowe do akcji pojawia sie u niego niewielka ilość przezroczystej - jak mi sie wydaje - cieczy.... czy w tej cieczy moga sie znajdowac plemniczki?? troche nad tym myślałam i wydaje mi sie że może być to po prostu wydzielina gruczołu krokowego... ale pewności przeciez nie mam... może ktoś z was jest bardziej obeznany w tej materiii... licze na poważne odpowiedzi i błagam nie zbijajcie sie ze mnie bo to jest dla mnie ważne... pozdrawiam

tka ta wydzielina mozee zawierac plemniki i to nawet calkiem sporo- spokojnie wystarcza do zaplodnienia... dlatego stosunek przerywany nie jest metoda antykoncepcyjna

Gość rybusia
ale my nie praktykujemy stosunków przerywanych.... jeszcze tak sie nie katujemy ;-) ta wydzielinka pojawia sie zanim jeszcze zaczniemy sie kochac jak szczescie mojego faceta jest już sztywniutkie... i tak jest za każdym razem jak on jest podniecony

Gość kinga2
nic z twgo nie pojmuje a ta wydzielina przed to tylko plemniki które lubia wedrować do jajeczka czasem sie udaje czasem nie buziaki

Gość kinga2
to jak sie zapezpieczacie czy wogóle odp z ciekawasci pytam

Gość jola_p
ta wydzielina wydobywa sie żeby przygorowac penis do wydalenia spermy. ma ona na celu oczyscic cewkę z moczu bo jak wiadomo w środowisku moczowym plemiki nie przetrwają, ale moze zawierac plemniki