Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawskaaaa

Super odżywka do paznokci! jaka?

Polecane posty

Gość ciekawskaaaa

Słyszałam, ze są takie które po nałozeniu wygladają, jakby na paznokciu był np akryl, bo pogrubiają paznokcie... znacie cos dobrego co odżywi, wzmocni paznokcie? a moze jakieś domowe sposoby? Szukam złotego srodka :)

Gość ciekawskaaaa
mikt nie odżywia paznokci?

Gość Essence..
To nowosc jakas jest...Nie widzialam tego w sklepach, ale czytalam w Twoim Stylu i zaopatrzylam sie na allegro. Kupilam z podniecenia az trzy produkty i ogromnie sobie chwale...Paznokietki sa znacznie nawilzone i co prawda stosuje dopiero od kilku dni ale wyraznie robia sie twardsze...Polecam...

Gość Essence..
aha tylko troczę żółkną po tej odzywce....ale moze to efekt tego ze lubie sobie pogrzebac w dupce;)

Gość Essence..
Ciekawskaaaa ...tyko moja pierwsza odpoweidz ze szczera porada jest ode mnie...ta druga jest dopiskiem kogos kto sie bardzo nudzi i nie wie co ze soba zrobic...no ale wszyscy wimy ze nudza sie w swoim zyciu tylko ludzie nieinteligentni.....wiec........

Gość Essence..
oj sorki, to nie na tym topiku ktos sie podszył podemnie, chodziło mi o inny topik- tu wszystkie wypowiedzi sa moje

Gość Essence..
Ciekawskaaaa ...ale ta odzywka o ktorej ci pisałam jest naparwde dobra, wypróbuj ją, moze jak nie bedziesz grzebac w dupce;)ak jak ja to ci nie pozółkną paznokcie...ale ja to lubie robic, mam owsiki i swedzi mnie non stop, dlatego musze to robic

Gość ciekawskaaaa
dzięki essence... i "essence..." ktoś moze ma jakieś doswiadczenia z odżywkami do paznokci?

Gość Ja probowalam wielu
odzywek ale zadna nie okazala sie nadzwyczaj dobra - ze swojej strony moge jedynie doradzic witaminki - ze skrzypu polnego + mikroelementy;)

Gość jokooooooooooo
!!!!!!!!!!!!!!!

Gość endi
ostatnio duzo czytałam ze na paznokcie dobrze działa witamina a+e kapsułkę nalezy przekuć i jej zawartosc nalezy wetrzec w paznokcie tez tego spróbuje piszcie o rezultatach pa pa

Gość ciekawskaaaa
up

Gość z tymi
kapsułkami to prawda. tylko trzeba SYSTEMATYCZNIE. codziennie wieczorem. wetrzeć i trochę posiedzieć, bo tłuści łapki. :)

Gość soczek37
polecam odżywki z firmy KILLYS, szczególnie super jest utwardzacz do płytki paznockia oraz bomba witaminowa, słyszałam też że bardzo dobra jest odżywka SALLY HANSEN taka w złotym opakowaniu, ale doś droga( na allegro można kupic taniej). no i podobno prawdziwa rewelacja to odżywka NAIL TEK, ale okropnie droga (na allegro to 60-70zł a w salonie podobno drugie tyle). ale podobno działa cuda!!!!!!!! pozdrawiam

Gość A ja polecam
wcieranie olejku rycynowego. stosuje to od tygodnia i mam wyraznie mocniejsze, lepiej natluszczone paznokcie. To co bedzie za np. miesiac? A kuracja tania jak barszcz - buteleczka olejku w aptece to ok 2zl.

Ja natomiast obok olejku rycynowego polecam najzwyklejszy granatowy krem nivea - działa cuda :) A także humavit ze skrzypem i pokrzywą.

Gość herba HERBA HERBA
jest taki balsam do paznokci Herba Studio, w malutkim białym słoiczku - najlepszy - uratował moje pazury