Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CEKINO

.......TATUAŻ.....- ZROBIĆ NIE ZROBIĆ TO PYTANIE??

Polecane posty

Gość CEKINO

LUDZIE UWAGA, PTOSZĘ O OPINIE NA TEMAT TATUAŻY. ZROBIĆ NIE ZROBIĆ TEN DYLEMAT MNIE MĘCZY OD KLILKU LAT, ALE OD DŁUŻSZEGO CZASU JESTEM NA TAK A WY ????? CEKINO DO

Gość CEKINO
A MOŻE HENNA?

Gość nie rób
mając 18 lat zrobiłam sobie aż trzy, bardzo kobiece ale zawsze... wtedy miałam bzika na dziarganie. A teraz mam 23 lata i jestem umówiona na laserowe usuwanie ;)

Gość hmmm tatuaz
kojarzy mi sie z kiczem :classic_cool:

Gość CEKINO
ale ja tak bardzo bym chciala, ale mama mi nie pozwala... chcialam sobie najpierf zrobic na plecach ale stfierdzilam, ze lepiej miejsce niewidoczne dla mamy co myslicie o łechtaczce? mojemu chlopakowi sie podoba pomysl , sam ma kolczyk na...

Gość alicja111
moze najpierw naucz sie pisac a potem rob tatuaze??

a wyobrazasz siebie za kilkadziesiat lat jako babcie z tatutazem?;) i wtedy swoim wnukom bedziesz mowila\"wtedy byla taka moda\":D

Gość rób
najlepiej na mózgu

Gość a moja przyjaciółka
ma piękne tatuaże! Już trzy - ale to wciąga ponoć, więc planuje następne. Ale nie są to tandetne i oklepane tatuaże na lędźwiach, jakei ma połowa lasek, ktore dumnie prezentują te "cudeńka" wyglądające z biodrówek. Ona ma piękne, artystyczne tatuaże, bardoz oryginalne wzry. Najbardziej mi sie podoba ten na kostce, oplata jej nogę taki wzór jakby kwiatowy, od wewnątrz - centrum na kostce a kończy prawie na łydce - latem nad morzem nie było osoby, która nie zwróciłaby na to uwagi. Bo to piękny, cieniowany, czarno-szary tatuaż. Podobnie jak ten na plecach - zaczyna sie w okolicahc biustonosza a kończy... w zagłębieniu ;p \w stylu podobny do tego na kostce. Piękne są. Ona ma więcej lat niż 20 i wcale jej sie nie znudziły. I nie zamartwiałabym się teraz, co powie wnukom - w końcu to jej sprawa, a nie wnuków, a idac tym tropem musiałabby z wieeeelu rzeczy zrezygnować - bo co powie wnukom...?? Dokładnie to - że była wtedy młoda, szalona, odważna....

A ja mam na plecach, zrobiłam jakieś 8 lat temu. I sczzerze mówiąc nie ma dla mnie różnicy czy jest czy by go nie było. I tak go nie oglądam, wogóle o nim ni pamietam. Zasadniczo nic nie zmienia. Czasem żałuje jednak, że go mam...całkiem gładkie plec mi się zamarzyły...z dekoltem

Gość ILLELI
ja mam dwa tatuaze zrobione w liceum..nie byly jednak ani modne ani ladne dla wielu bo zadne rybki i motylki byly dla mnie i sa nadal..i beda...tatuaz to czesc twojego ciala..jasne ze mozna usunac ale wt akim razie po co robic..jezeli pytasz sie innych a nie czujesz sama to nie rob tego naprawde..zrob sobie taki czasowy, sa naprawde fajne kalkomanie..a jak poczujesz ze naprawde chcesz to nikogo nie bedziesz sie pytac pozdrawiam serdecznie

Ja również mam tatuaże ... a dokładnie 2. Jeden właśnie w dole pleców a drugi na łopatce...oba jeszcze mi się nie znudziły i raczej się nie znudzą :) ... Jak już ktoś wcześniej napisał...mam je na plecach więc ich nie widzę na codzień ... czasem jak spojrzę do lustra to je widzę :) Nie ciągnie mnie żeby zrobić jeszcze jakieś tatuaże :) 2 mi w zupełności wystarczą :)

a czy to prawda,że bio tatuaże które mają sie utrzymywac ok 3lat, nie chcą schodzić?

Gość Murcielgo
A mie sie podobja tatuaze, ale takie artystyczne. Tez by sobie zrobila, ale jakos czloiek, ktory nigdy sie na nic nie moze zdecdwoac mam problem z wyborem wzoru ;)

Gość nie radze
znam faceta ktory zrobil sobie na rece gola babe, i teraz mosi w lecie nosic zawsze dlugi rekaw zeby to swinstwo przykryc - wtey jak on to robil to byla taka moda ale za kilka lat ? GLUPOTA

Gość ale porówanie
facet z gołą babą, kotra "wydziergał" mu kolega albo on sam :O:O:O:O idealnie