Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę mieć spowrotem normalne ż

Depresja - i co dalej?

Polecane posty

Okropnie mi,od dłuższego czasu nic mi się nie chce,jestem obrzydliwie smutna,nic mnie nie cieszy,nawet te rzeczy,które jeszcze do niedawna sprawiały mi największą radość... To jest okropne... Przez to wszystko wydaje mi się,że NIKOGO już nie kocham,zamykam się w sobie,prawie wcale się nie uśmiecham i mam w sobie jakieś takie straszne uczucie bezsilności,pustki... Nie umiem nawet tego nazwać... Zaczynam nie lubić samej siebie...co się dzieje? Jak temu zaradzić? Błagam,piszcie bo już nie umiem sobie poradzić... Próbowałam,na chwilę pomagało,ale za chwilkę znów wracało to,czego tak bardzo chcę się pozbyć. Raz.Na zawsze.

Gość lilak
to kwestia nierównowagi chemicznej w Twoim mózgu, jak najszybciej idź do lekarza po leki. zadziałają :) i będzieszsię czuła lepiej,gwarantuję nie ma co się samemu z tym męczyć, zwłaszcza że nie nie zależy to od Ciebie

Wszyscy naokoło mówią,że sobie wmawiam różne rzeczy i to tylko moja wina ,że teraz jestem w takim stanie... Psychotropy;( Boszzzzzz...nie myślałam nigdy,że będę musiała kiedykolwiek je brać...Straszne.Nikomu nie życzę... I nie wiem dlaczego to mi się przytrafiło, z jakiego powodu ;(;(;(

i cały czas mam gdzieś w środku uczucie jakiegoś lęku...ale skąd się bierze i jaką ma przyczynę-tego nie wiem... I najbardziej dobija ta bezsilność.Muszę chyba wziąć się za siebie,ale jak to nie pomoże...załamię się chyba :(